Κυριακή, Νοεμβρίου 16

ΠΑΓΚΕ - Α.Ε.Κ. 2-3.... Πολύ καλό το θέαμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (φώτο)


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  2-3
                                     
Πήραν μπροστά οι πρωταθλητές .........
Άλλο ένα χαμένο παιχνίδι στο γκολ για τον Παγκέ
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με συνεχείς αλλαγές στο σκορ, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. πέρασε νικηφόρα τον Παγκεφαλληνιακό επικρατώντας τελικά 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και παρότι αγωνίζονταν με «δέκα» είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, αφού οι γηπεδούχοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνα τους δίνοντας χώρους στους αντιπάλους τους.
Το παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλό σε γενικές γραμμές και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου που το παρακολούθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους σε αυτό το διάστημα αλλά για άλλη μια φορά θα χάσουν ένα παιχνίδι στο γκολ παρά την πολύ καλή τους παρουσία.
Φάσεις και γκολ
Ο Μπαζάρογλου στο 5’ θα εκτελέσει το κόρνερ οι αμυντικοί δεν μπορούν να απομακρύνουν με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Κουμαριώτη, το σουτ που επιχειρεί όμως να αποκρούεται δύσκολα από τον Κομπορόζο.
Φάουλ και πάλι εκτελεσμένο από τον Μπαζάρογλου στο 13’ θα βρει τον Χασάη στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ.

Γκοοοοοοολ και 0-1 για την Α.Ε.Κ.
Στο 18’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Κουμαριώτης από αριστερά θα γυρίσει την μπάλα στην περιοχή, ο Εμιλιάνο θα πάρει τους αμυντικούς επάνω του και στην συνέχεια στρώνει στον αμαρκάριστο Μπαζάρογλου ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής θα την στείλει στα δίχτυα.
Γκοοοοοοολ και 0-2 για τους πρωταθλητές
Δεν πέρασε ένα λεπτό από τους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων για την επιτυχία του πρώτου γκολ και το 0-2 είναι γεγονός με τον Εμιλιάνο να κλέβει την μπάλα από τους αμυντικούς έξω από την περιοχή να προχωράει και από το ύψος του πέναλτι με πλασέ να την στέλνει στα δίχτυα.
Χαμένη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» στο 25’ όταν ο Μπαζάρογλου μετά από εκτέλεση φάουλ θα βρει στο δεύτερο δοκάρι τον Ζαμπαύτη με το πλασέ του τελευταίου να περνάει ελάχιστα άουτ από το το δεξί δοκάρι του Κομπορόζου.
Γκοοοοοοολ και οι γηπεδούχοι μειώνουν στο 1-2
Είναι το 40’ και ο Τούρλας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Καραίσκου και θα μειώσει σε 1-2 δίνοντας παράλληλα νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Γκοοοοοοολ και 1-3 για την Α.Ε.Κ.
Στο 43’ όμως η Α.Ε.Κ. θα πετύχει και τρίτο γκολ με τον Μπαζάρογλου να πιάνει ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κομπορόζου χωρίς να μπορεί ο νεαρός τερματοφύλακας να αποκρούσει.
Με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Το καλό θέαμα και η αγωνία θα συνεχιστούν και στο υπόλοιπο μισό του δευτέρου.
Παράλληλη πάσα του Εμιλιάνο προς την εστία του Κομπορόζου στο 53’ θα περάσει ανεκμετάλλευτη αφού δεν προλαβαίνει ο Μπαζάρογλου να την σπρώξει στα δίχτυα.
Νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με την μείωση τους σκορ σε 2-3
Στο 56’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα ξαναμπούν στο παιχνίδι αφού θα καταφέρουν να μειώσουν σε 2-3. Συγκεκριμένα ο Τούρλας και πάλι θα πιάσει ένα διαγώνιο σουτ από δεξιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καραίσκου που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε σε αυτή την φάση.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 66’ θα προσπαθήσει για κάτι καλό με εκτέλεση φάουλ, όμως ο Καραίσκος θα μπλοκάρει την μπάλα.
Φάουλ αυτή την φορά εκτελεσμένο από τον Μπαζάρογλου στο 68’ και την μπάλα να περνάει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κομπορόζου.
Ο Εμιλιάνο στο 73’ μετά την πάσα μέσα στην περιοχή του Χασάη θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Κομπορόζο.
Στο 84’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, ο Τούρλας εκτελεί το φάουλ με παράλληλη πάσα στον Κατσιγιώργη, ο τελευταίος θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καραίσκου.
Τέλος στο 86’ ο Μπαζάρογλου θα πιάσει το δυνατό σουτ, μετά την ασταθή απόκρουση του Κομπορόζου στο σουτ του Εμιλιάνο αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι μιας και θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. καπογιαννόπουλο και Γ. Αντωνάτο.
Παγκεφαλληνιακός: (Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Θωμάς, Γιαννάτος, Κατσιγιώργης, Αρμάντο, Βεκερίδης, Μπάμπης (65' Κουλουμπής), Τούρλας, Κοτίνης (81' Βασιλάκης).
Α.Ε.Κ.: (Γ. Τόγιας), Καραΐσκος, Στεφανάτος, Θωμάς (78' Κόμητας), Δρόσος (60' Σπανός Ε.), Χασάη, Φωκάς, Κουμαριώτης, Ζαμπαύτης, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου