Κυριακή, Νοεμβρίου 16

"Χ"ορταστική ισοπαλία στο ντέρμπι των ουραγών στην Ιθάκη


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  2-2
                                    
Η αγωνία φαίνεται ότι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και για τους δυο
 Βαθύ ανταπόκριση:
Γράφει:ο Αrian Muraj
Οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες και ο αγώνας άκρως σημαντικός και για τις δυο ομάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι από της ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία και φυσικά οι λογαριασμοί δεν έκλεισαν εδώ.
Μάλλον οι σκέψεις της παραμονής κυριάρχησαν στο παιχνίδι και έτσι, από πλευρά θεάματος, μόνο το τελευταίο μισάωρο κάτι μας παρουσίασε.
Ο γηπεδούχος Οδυσσέας είχε δύο σημαντικές απουσίες, των Προσαλέντη και Φατούρου, κάτι που φαινόταν καθαρά στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και πολύ άγχος.
Μέχρι το 2-1, ο Οδυσσέας τις περισσότερες φορές έβγαινε στην επιθέση με μακρινές πάσες αφού μετά το δεύτερο γκολ το παιχνίδι άνοιξε και όντως, σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης θα μπορούσε να πετύχει το 3-1 και να τελειώσει το ματς αλλά...... 
Και όπως αποδείχτηκε στο τέλος, με αυτό το "αλλά......" θα μείνουν και οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα.
Ο επιμένων..... αν δεν νικά τουλάχιστον παίρνει την ισοπαλία. Έτσι, μετά το 2-1, οι Πρόννοι πίστεψαν ότι μπορούν, άρχισαν να ψάχνουν την ισοφάριση με οποιοδήποτε κόστος όμως παραλίγο να το πληρώσουν αυτό και να γίνει το 3-1. Τελικά όμως  στο τέλος δικαιώθηκαν!
Οπωσδήποτε η ομάδα του Γεράσιμου Κουρκουμέλη ήταν πάρα πολύ καλή στο κέντρο και επικίνδυνη στην επιθέση. Βέβαια, το βαθμό της ισοπαλίας το δικαιούται και με το παραπάνω.
Το τι κέρδισε η μια ομάδα ή, έχασε η αλλη; θα περιμένουμε να το μάθουμε πιθανόν το ίδιο ματς στον β’ γύρο.
Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Ντάγλα.
Φάσεις και γκολ
7' – Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αγυρακάκης με καρφωτή κεφαλιά θα γράψει πολύ νωρίς το 1-0 για την ομάδα της Ιθάκης.
Ο Çela στο 12' βγαίνει τετ α τετ με τον Λιναρδάτο αλλά ο τελευταίος σώζει την ομάδα του από το βέβαιο 2-0.
14'  - Σουτ το Αργυρακάκη λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
20'  - Ένα σουτ του Κ. Ζαπάντη. θα στείλει την μπάλα άουτ.
22'  - Σουτ και πάλι του Κ. Ζαπάντη, η μπάλα άουτ δίπλα από το δοκάρι του Ζ. Ζαπάντη.
24' - Γυριστό σουτ στην κίνηση του Σ. Τραυλού θα στείλει  την μπάλα στη γωνία του Κουτσουβέλη για την ισοφάριση και το  1-1.
30'  - Κεφαλιά του ίδιου παίκτη μπλοκάρει ο Ζ. Κουτσουβέλης.
35' - Κεφαλιά αυτή την φορά του Γκουντή και εκεί που το γκολ φαίνεται σίγουρο... προς γενική κατάπληξη, η μπάλα καταλήγει έξω!
38'  - Ο Π. Κουτσουβέλης θα αποφύγει και τον τερματοφύλακα Λιναρδάτο αλλά η μπάλα μετά το  πλασέ του... καταλήγει άουτ.
40'  - Μετά ωραία κομπίνα σε φάουλ, η μπάλα καταλήγει στον Cela αλλά και η μπάλα άουτ.
44'  - Κεφαλιά του Κουτροκόη, σώζει ο Μαρούλης σχεδόν στη γραμμή απομακρύνοντας την μπάλα.
50'  - Ένα δυνατό σουτ του Κ. Ζαπάντη η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια.
58' - Ο Çela φεύγει ταχύτατα από τα δεξιά, μπαίνει στη περιοχή του Λιναρδάτου και με συρτό σουτ πετυχαίνει το 2-1 βάζοντας και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
60'  - Δυο λεπτά μετά το γκολ του Οδυσσέα, μια κεφαλιά του Κουρκουμέλη θα περάσει άουτ.
65'  - Ένα γυριστό, όχι ιδιαίτερα δυνατό αλλά τεχνικό σουτ που πραγματοποιεί ο Αργυρακάκης από πολύ καλή θέση, θα σώσει και πάλι ο Λιναρδάτος που δεν αιφνιδιάζεται.
68'  - Σουτ του Μαρούλη, πάνω από τα δοκάρια. Ο Οδυσσέας, έχει ανέβει κυρίως ψυχολογικά από την επιτυχία του δεύτερου γκολ και επιτίθεται συνέχεια δημιουργώντας ωραίες φάσεις.
73' - Φοβερή ασίστ του Çela στον Π. Κουτσουβέλη με τον  Λιναρδάτονα λέει  για άλλη μια φορά όχι σε βέβαιο γκολ και το 3-1.
80'  - Σπουδαία χαμένη ευκαιρία από τον Π. Κουτσουβέλη να καθαρίσει το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του όταν σε τετ α τετ με τον Λιναρδάτο στην περιοχή, θα πλασάρει αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια, ο Δ. Ζαμπάντης  διώχνει πάνω στη γραμμή το δεύτερο, μετά την επαναφορά της μπάλας πλασέ του Π. Κουτσουβέλη.
85'  - Σουτ του Κ Ζαπάντη, η μπάλα λίγο πάνω από το δεξί «παράθυρο» του Ζ. Κουτσουβέλη.
87' – Οι φιλοξενούμενοι επέμεναν για την ισοφάριση και την κατάκτηση του πρώτου τους βαθμό φέτος. Έτσι μετά την επαναφορά της μπάλας στην περιοχή του Οδυσσέα, οι κόντρες ευνοούν για σουτ βολέ τον Σ. Τραυλό και η μπάλα καρφώνεται στη δεξιά γωνία του Ζ. Κουτσουβέλη παρά την προσπάθεια του τελευταίου πετυχαίνοντας το τελικό 2-2.
90΄ - Σουτ του Κοτροκόη, μπλοκάρει ο Ζ. Κουτσουβέλης.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Δ. Βασιλόπουλο
Συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Ζ. Κουτσουβέλης, Λεκατσάς, Βασιλόπουλος,  Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Νουτσάτος, Bisha  Renato, Μαρούλης,  Κουτσουβέλης Π., Μαρούδας (43’ Σόμπολας),  Çela  Klaurent (73’ Λιβιεράτος).
Πρόνοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Λιναρδάτος, Γ. Σολωμός, Ιντζές (78’ Ζαπάντης Δ.), Μαγουλάς, Beslika  Mihail,  Κ. Κουρκουμέλης, Κουτροκόης, Ζαπάντης Κ., Γκουντής, Τραυλός, Παππάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου