Τετάρτη, Νοεμβρίου 26

Άφησαν ανοικτούς "λογαριασμούς" για το επαναληπτικό..... Α.Ο.Κ.Ι.-Σάμη 3-2 σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι


Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  3-2
                                       
Προβάδισμα πρόκρισης για τον Α.Ο.Κ.Ι. μετά το 3-2
Στον επαναληπτικό όμως αναμένεται ότι θα κριθούν όλα
Αμέσως μετά το Διλινάτα-Ανωγή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της σειράς Α.Ο.Κ.Ι. και Σάμη άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς αφού το μεταξύ τους σημερινό αποτέλεσμα σε κάτι τέτοιο μας παραπέμπει.
Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό είχε έναν εντυπωσιακό ρυθμό που έκανε τους θεατές να αγωνιούν αλλά παράλληλα να απολαμβάνουν το θέαμα και τις δυο ομάδες να προσπαθούν με μανία να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τις έφερνε πιο κοντά στον επόμενο γύρο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες φάσεις και να μπουν πέντε γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο την κατοχή και μια ελαφρά υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη εντελώς διαφορετικοί, προς το καλύτερο σε σχέση με το μεταξύ των δυο ομάδων πριν τρεις μέρες για το πρωτάθλημα, στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο και κατάφεραν να παραμείνουν "ζωντανοί"  στο παιχνίδι της πρόκρισης.
θεωρούμε ότι όποια ομάδα και να κέρδιζε αυτό το παιχνίδι θα ήταν δίκαιο.
Τελικά ο Α.Ο.Κ.Ι. ήταν ο μεγάλος νικητής και σίγουρα κρατάει την τύχη του στα δικά του χέρια.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Γκοοοοοοολ και 1-0 για τους γηπεδούχους στο 14' 
Ο Κόμητας θα βγάλει την σέντρα από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή για τον Βουκελάτο και στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο επερχόμενος επιθετικός του Α.Ο.Κ.Ι. με ωραίο πλασέ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα της ομάδας του.
Ο Κλειτογιάννης στο 21' θα κλέψει την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, θα προχωρήσει και λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει ένα δυνατό αριστερό σουτ που στέλνει την μπάλα άουτ λίγο πλάι από το δεξί "Γ" της εστίας του Δ. Καλιβωκά.
Γκοοοοοοολ και η ισοφάριση 1-1 για την Σάμη
25' ο Γ. Καλιβωκάς θα εκμεταλλευτεί την σύγχυση στην άμυνα του Αγκούσι και με έξυπνο διαγώνιο σουτ θα ισοφαρίσει το σκορ στο 1-1.
Ο Γ. Αμούργης σε μια από τις γνωστές του κούρσες στο 27' θα φύγει από δεξιά και λίγο μέσα από την περιοχή θα πιάσει ένα σουτ που θα στείλει την μπάλα σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι και παράλληλα με την εστία  των γηπεδούχων.
Ο Βουκελάτος εκτελεί στο 33' το απ' ευθείας φάουλ έξω από την περιοχή που δεν ανησυχεί όμως τον Δ. Καλιβωκά ο οποίος θα μπλοκάρει την μπάλα.
Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 42' με τον Λογκόνη να τροφοδοτεί τον Κόμητα μέσα στην περιοχή και λίγο πλάγια όμως το σουτ που πιάνει ο τελευταίος καταλήγει ψηλά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα συνέχιζε να είναι το ίδιο και οι δυο ομάδες να προσφέρουν πλόυσιο θέαμα.
Στο 58' ο Λογκόνης θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Κλειτογιάννης θα πιάσει το γυριστό σουτ για να πέσει στην γωνία του ο Δ. Καλιβωκάς και να μπλοκάρει την μπάλα.
Γκοοοοοοολ και προβάδισμα 2-1 για τους γηπεδούχους
Οι γηπεδούχοι θα επανακτήσουν το προβάδισμα στο 60'. Μετά από μια μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας της Σάμης ο Κόμητας θα βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που πραγματοποιούσε έξοδο, θα τον πλασάρει από πάνω του και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Γκοοοοοολ 2-2 για την Σάμη που δεν άργησε να απαντήσει
Ο Ν. Μωραίτης από δεξιά με μια σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι θα βρει τον Ι. Αμούργη μόνο του, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Αγκούσι και με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα
Νέα σέντρα και πάλι από δεξιά του Ν. Μωραίτη η μπάλα στην περιοχή, όμως ο Αγκούσι με μια πολύ καλή όσο και έγκαιρη έξοδο θα προλάβει τελευταία στιγμή και θα πάρει την "μπουκιά από το στόμα" του Ι. Αμούργη.
Γκοοοοοοολ  και ξανά προβάδισμα για τους γηπεδούχους 3-2 στο 80'
Ο Λογκόνης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά στην περιοχή, εκεί ο Χαλιώτης θα σηκωθεί ψηλότερα από όλους και θα πιάσει μια κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Δ. Καλιβωκά. Στην επαναφορά της ο Πολλάκης που είχε περάσει αλλαγή με πλασέ θα την σπρώξει εύκολα στα δίχτυα.
Στο 82' ο Ι. Αμούργης θα χάσει μεγάλη ευκαιρία ή αν θέλετε ο Αγκούσι θα κάνει την απόκρουση του αγώνα σε πολύ κοντινό τους τετατετ κρατώντας το πολύτιμο 3-2 για τους "μαυρόασπρους" του Αργοστολίου.
Σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 4-2 θα χάσει ο Ευτηριάδης στο 90', όταν μετά την κάθετη πάσα του Πολλάκη μόνος απέναντι από τον Δ. Καλιβωκά θα νικηθεί από τον νεαρό τερματοφύλακα της Σάμης.
Στο 92' σε μια άτυχη στιγμή που θα "παγώσει" το Δ.Α.Κ. όταν οι Κ. Βιτωράτος και Π. Περιβολάρης συγκρούονται στον αέρα με αποτέλεσμα ένα μεγάλο σχίσιμο στο φρύδι και μια ελαφριά διάσειση του δεύτερου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.
Τελικά όλα είναι οκ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή των "κυανόλευκων" που παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπυλο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
ΑΟΚΙ: (Σπ. Παπαδάτος), Αγκούσι, Πολλάτος Δ. (74’ Καππάτος), Κλειτογιάννης, Λαμπρόπουλος, Χαλιώτης, Λυκούδης, Κόμητας, Λογκόνη, Δεστούνης, Πολλάτος Αλ. (69’ Πολλάκης), Βουκελάτος (71’ Ευτυριάδης).
Σάμη: (Γ. Καρελάκης), Καλλιβωκάς Δ., Καλλιβωκάς Γ., Μπεκατώρος, Μιχαλίτσης (66’ Μινέτος), Βιτωράτος, Μωραϊτης, Αμούργης Αρ., Νικολοβιέννης, Άννινος-Χωραφάς, Περιβολάρης (92’ λ.τ. Τουλάτος Στ.), Αμούργης Γ. (84’ Σκιαδαρέσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου