Κυριακή, Νοεμβρίου 16

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Όλοι οι αγώνες τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες


Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2 - 1
2.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2 - 0
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. – Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
3 - 0
 
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ  2-1
Στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας 2014-2015, ο Παπυργιακός επικράτησε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου της Ανωγής με ανατροπή και σκορ 2-1.
Τα γκολ
7' Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 με σουτ εκτός περιοχής του Καλέτζου.
73' Οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν μπορούν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους ύστερα από το κόρνερ του Κοψίνη, η οποία θα καταλήξει στον Θ. Παγουλάτο που από το ύψος της περιοχής θα πιάσει το δυνατό συρτό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατωπόδη για την ισοφάριση και το 1-1.
79' Σέντρα από αριστερά του Κοψίνη, ο Β. Μενεγάτος θα πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα αφού βρει εσωτερικά το οριζόντιο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα για το 1-2 και την ανατροπή.
Διαιτητής ο κ. Β. Λογοθέτης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Κουγιανός, Κουμαριώτης, Στρακάτος, Ν. Κοκκόσης (59’ Θ. Παγουλάτος), Απέργης, Λιοσάτος (71’ Κουνάδης), Κοψίνης, Ματέο, Σταμένης, Β. Μενεγάτος, Δ. Παγουλάτος (23’ Τζωρτζάτος).
Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Κατοπώδης, Γαβαλάς, Αραβαντινός Ζαφ., Βώρος (83’ Τσίγγανος, Ανδρ. Αραβαντινός, Λ. Αραβαντινός, Ρεμούντης, Γιακουμάτος, Παρίσης, Σούπας (77’ Πάπλας), Καλέντζος (65’ Κοζομπόλης. 
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  2-0
Τα Ομαλά επικράτησαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου της Ερύσσου που το πάλεψε, με σκορ 2-0 και μπήκαν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα με στόχο την επιστροφή τους στα μεγάλα «σαλόνια».
Τα γκολ
Στο 20’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα 1-0 στο σκορ με σουτ από τα όρια της περιοχής του Χρ. Τσακαρισιάνου μετά την ασθενή απομάκρυνση των αμυντικών της Ερύσσου.
Το 2-0 για τα Ομαλά θα πετύχει στο 57’, σε μακρινή πάσα του Χ. Νεόφυτου θα αδρανήσουν οι αμυντικοί, κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο Ο Νεόφυτος-Καραντινός και με πλασέ απέναντι από τον Σιμάτο θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά!
Να σημειωθεί ότι τα Ομαλά αγωνίστηκαν σε όλο το 90’ με δέκα αφού δεν είχαν «μικρό» στη σύνθεση τους.
Διαιτητής ο κ. Γ. Αντωνάτος (ντεμπούτο για τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο διαιτητή μας) με βοηθούς τον κ. Γ. Γασπαράτο και την κ. Χ. Μιχαλιτσιάνου (ντεμπούτο και για αυτήν).
Οι συνθέσεις
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Τσακαρισιάνος Στ., Σταθάτος Γερ. (90' Χαρίτος), Γεωργόπουλος, Τζάκης, Νεόφυτος Χ., Καραντινός-Νεόφυτος (80' λ.τρ. Βαλλιανάτος), Γαλιατσάτος Ν., Αμπντού-Γκαζάρ, Τσακαρισιάνος Χρ., Μινέτος. 
Έρυσσος:(Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Βασιλάτος, Γιαννάτος, Νικολετάτος (66' Πατρίκιος), Κατριβέσης, Ταβάνης Ν., Σκιαδαρέσης (58' Καψάλης Δ.), Παππάς, Ζαμπέλης Απ., Τραχάνης (77' Καββαδίας), Διακάτος.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡ. - Α.Π.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  3-0
Στα Τζανάτα και στον αγώνα που έπεσε η αυλαία της αγωνιστικής καλύτερος ο Ηρακλής Πρόννων επικράτησε του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 3-0 σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα του Τάκη Φωή, αφού ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Να αναφέρουμε ότι και εδώ ο Π.Α.Ο. κεφαλονιάς κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα».
Τα γκολ
Στο 45’ ο Διαμαντάτος με ωραία σέντρα από δεξιά θα βρει σε καλή θέση τον Σπ. Ρασσιά ο οποίος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Με ένα εντυπωσιακό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ στο 46’ ο Λ. Βανδώρος θα δώσει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ηρακλή θα πετύχει και πάλι ο έμπειρος επιθετικός με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μυρσίνιας με βοηθούς τον κ. Κ. Κιόση και την κ. Μ. Πασιούδη (ντεμπούτο στην διαιτησία).
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κολυβάς, Μέργιανος, Καραλής, Γουλιμής, Ρασσιάς Γ., Δημητράτος, Διαμαντάτος (46’ Γιαννάκης Ι.), Κορισιάνος, Βανδώρος Λ. (73’ Βανδώρος Κ.), Γαβριελάτος (65’ Σπαθής Αν.), Ρασσιάς Σπ.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Καλογηράτος Αν., Καλογηράτος Τ., Γασπαρινάτος, Καππάτος, Τζιβράς, Παπαναστασάτος, Θεοδωρακάτος, Καλαφάτης, Πολλάτος.
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
1
3
0
2.
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
1
2
0
3.
 ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
3
1
1
4.
 Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
0
1
1
2
5.
 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
0
1
2
6.
 Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
0
1
0
3
Η επόμενη αγωνιστική
2η 22-23/11/2014
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3.
Α.Π.Σ. Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου