Σάββατο, Νοεμβρίου 29

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες


Με δυο αγώνες συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας όπου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Έρυσσος στα Μακρυώτικα έκανε σεφτέ στις νίκες επικρατώντας μάλιστα πολύ εύκολα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 4-0!
Στον άλλον σημερινό αγώνα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, η Ανωγή στο ντέρμπι της ημέρας πήρε σημαντική όσο και εύκολη τελικά νίκη επί αήττητων μέχρι σήμερα Ομαλών με σκορ 3-0!
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παπυργιακός στις 11:30 φιλοξενεί τον Ηρακλή Πρόννων.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4 - 0
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3 - 0
 
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  4-0
Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των ουραγών στα Μακρυώτικα η Έρυσσος που επικράτησε εύκολα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 4-0 και έκανε σεφτέ στις νίκες αντίθετα με τον αντίπαλο της που έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.
Η ομάδα του Γ. Κατσαμπίρη καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πήρε μια δίκαιη και καθαρή τελικά νίκη. Ένα αποτέλεσμα που έφερε πολλά χαμόγελα στην ομάδα από την Βόρεια Κεφαλονιά αφού η νίκη αυτή έρχεται μετά από πάρα πολύ καιρό.
Τα γκολ του αγώνα
1-0 στο 19’ με τον Σκιαδαρέση.
2-0 στο 48’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ζαμπέλη.
3-0 στο 52’ με τον Τραχάνη και το τελικό
4-0 στο 85’ με τον Τσιβόλα.
Οι φιλοξενούμενοι από το 48’ έπαιζαν με εννιά (είχαν κατέβει με δέκα) αφού είδε κόκκινη για διαμαρτυρία ο Καλογηράτος.
Διαιτητής ο κ. Β. Λογοθέτης με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Αβάζαρος και Ε. Μοσχονά.

Έρυσσος: (Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Καψάλης Χρ, Τραχάνης, Αντύπας, Κατριβέσης, Ζαμπέλης (80 Καββαδίας Ν.), Παππάς Γ. (57 Αρώνης), Παππάς Γρ. (64 Πατρίκιος), Σκιαδαρέσης, Τσιβόλας, Διακάτος.
ΠΑΟ Κεφαλονιάς: (Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Κωλέτσης, Καλογηράτος, Ταβιανάτος, Καππάτος Σ., Καππάτος Δ., Φωκάς, Θεοδωρακάτος, Πολλάτος, Τζιβράς.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  3-0

Πιο εύκολα από ότι αναμενόταν επικράτησε η Ανωγή στο Ληξούρι και στο ντέρμπι με τα Ομαλά 3-0 και έφτασε στην πρώτη θέση τον Παπυργιακό (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο). Οι «ερυθρόλευκοι» της Ανωγής ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια των αντιπάλων τους που και σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκαν με «δέκα»!
Το γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο 41' 1-0 με γκολ που θα πετύχει ο Ανδρ. Αραβαντινός με κεφαλιά έπειτα από άστοχη έξοδο του Στ. Τσακαρισιάνου.
Το 2-0 ο Αραβαντινός Λ. με ωραίο πλασέ.
Το τελικό σκορ και το 3-0 θα πετύχει ο Γαβαλάς με πλασέ στην έξοδο του Τσακαρισιάνου σε μια φάση που ο σκόρερ έφυγε από καταφανή θέση οφσάιντ.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Μ. Πασιούδη.
Οι συνθέσεις
Ανωγή:(Ν. Κουρούκλης), Κατωπόδης, Γαβαλάς, Αραβαντινός-Ζαφείρης, Κουρούκλης, Αραβαντινός Ανδρ., Αραβαντινός Λ. Ρεμούντης, Γιακουμάτος (81' Τσίγκανος), Παρίσης (73' Θωμάτος), Σούπας, Καλέντζος.  
Ομαλά:(Γ. Μεσολωράς), Στ. Τσακαρισιάνος, Γαλιατσάτος 76' Γκαζάρ), Καπετάνιος (57' Μεταξάς), Τζάκης, Σπ., Νεόφυτος, Καραντινός-Νεόφυτος  Σταθάτος, Διον. Γκαζάρ, Χρ. Τσακαρισιάνος Χρ., Μινέτος, Βαλλιανάτος.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
 ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ*
6
2
2
0
0
3
1
2.
 Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
6
3
2
0
1
5
2
3.
 Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6
3
2
0
1
5
3
4.
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.*
3
2
1
0
1
3
1
5.
 Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
3
1
0
2
4
3
6.
 Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
0
3
0
0
3
0
10 
Με * οι ομάδες με ένα λιγότερο παιχνίδι
Η υπόλοιπη αγωνιστική
αύριο Κυριακή 30-12-2014
α/α
Αγώνας
1.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου