Τρίτη, Νοεμβρίου 18

Ανέλαβε δράση ο Σπ. Παπαδάτος στον Α.Ο.Κ.Ι. (φώτο)


Νέος προπονητής και με τη "βούλα" από σήμερα, στον Α.Ο.Κ.Ι. και στη θέση του Γ. Τζουγανάτου ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες ημέρες, αναλαμβάνει ο δις πρωταθλητής, τα δυο τελευταία χρόνια με την ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς Σπύρος Παπαδάτος.
Ο Παπαδάτος, ένας νεαρός αξιόλογος προπονητής με φιλοδοξίες και όραμα, μετά την λύση της συνεργασίας του ύστερα από μια τριετία στην Α.Ε.Κ., έμεινε εκτός πάγκων αφού αυτή ήταν η επιλογή του. Στο διάστημα αυτό υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στη μέση και τώρα που είναι πλέον καλά αποφάσισε να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους με τη «Μαυρόασπρη» φόρμα του Α.Ο.Κ.Ι.
Αναλαμβάνει την ομάδα σε μια καλή στιγμή αφού βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αήττητη και με 6Χ6 νίκες βάζοντας σαν στόχο να την οδηγήσει μετά από πολλά χρόνια στην κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος, την άνοδο στη συνέχεια στην Γ’ Εθνική αλλά και να προασπίσει τον τίτλο του κυπελλούχου Ε.Π.Σ.Κ.Ι.. Έναν τίτλο που έχασε ο ίδιος πέρυσι από τη σημερινή του ομάδα ως προπονητής της Α.Ε.Κ..
Μάλιστα έπιασε ήδη δουλειά αφού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μετά την παρουσίαση του στους ποδοσφαιριστές από την διοίκηση και την γνωριμία του με αυτούς έκανε την πρώτη του προπόνηση.
Ας δούμε τι δήλωσε ο νέος πλέον προπονητής του Α.Ο.Κ.Ι. στο sportsthea:
"Ευχαριστώ τη Διοίκηση της νέας μου ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου με αυτή μας την συνεργασία. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι της".
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου