Δευτέρα, Νοεμβρίου 17

Β. Μαζαράκης:"Κίνδυνος να χαθεί η επιχορήγηση στα ερασιτεχνικά σωματεία"


Στο συνέδριο για την αθλητική βία που έγινε στις 15-16/11 στο Ηράκλειο, παρευρέθησαν το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Κεφαλονιάς, Β. Μαζαράκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Β. Χατζηαποστόλου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Λ. Μάρης.
Ο Β. Μαζαράκης μεταξύ άλλων είπε: "Κανείς δεν θα μπορούσε να με εμποδίσει να έρθω και κανείς δεν μου ζήτησε να μην έρθω. Είμαι υπέρ του αυτοδιοίκητου και κατά της διεύρυνσης του εκλογικού σώματος της ΕΠΟ. Έτσι όπως το έχουν κάνει θα πηγαίνουμε 3 στην Αθήνα για να ψηφίσουμε και θα γυρίζουμε 3 ''πρόεδροι''.
Επίσης ο κ. Μαζαράκης μίλησε με τον Υφ. Αθλητισμού Γ. Ανδριανό και στην συνέχεια ανέφερε πως αν η επιχορήγηση της πολιτείας προς τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν εκταμιευτεί, θα χαθούν τα χρήματα.
Από την πλευρά του ο Λ. Μάρης με αφορμή τα τελευταία γεγονότα υποστήριξε πως πρέπει να παρέμβει η πολιτεία και τα διάφορα ισχυρά συμφέροντα να μην μεταφέρουν στο ποδόσφαιρο τις προσωπικές τους κόντρες. Τέλος ο κ. Χατζηαποστόλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο των ΜΜΕ σχετικά με το θέμα της αθλητικής βίας.
http://www.soccerplus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου