Τρίτη, Δεκεμβρίου 29

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σήμερα το «1ο Χριστουγεννιάτικο προπονητικό camp» του Α.Σ.Κ.


Συνεχίστηκε, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» το «1ο Χριστουγεννιάτικο προπονητικό camp» Μπάσκετ του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Όπως και χθες, έτσι και σήμερα τα παιδιά διδάχθηκαν τα μυστικά του αθλήματος μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις, από τους προπονητές των ακαδημιών του Συλλόγου, παράλληλα με την διασκέδαση τους, σε ένα πολύ όμορφο εορταστικό πρόγραμμα με αγώνες, happening και πολλά δώρα.
Όλοι φαίνονταν να το διασκεδάζουν και να χαίρονται, ιδιαίτερα οι μικροί, από όλα αυτά που μάθαιναν στο παρκέ, αποκτώντας παράλληλα εμπειρίες για τη συνέχεια και την ενασχόληση τους με το Μπάσκετ.
Σίγουρα ο τρόπος διδασκαλίας και η παρουσίαση του ασκησιολογίου, από τους καταξιωμένους προπονητές των Ακαδημιών του Συλλόγου Σάκη Δέλιο, Πάνο Ματιάτο, Μανώλη Δούλια και Γιάννη Βουργίδη.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση και εκπαιδευτικούς διασκεδαστικούς αγώνες:
Στις 5:15 μ.μ. με αγόρια - αρχάρια, συνεχίστηκε στις 6:15 με αγόρια προμίνι και ολοκληρώθηκε στις 7:15 με αγόρια – μίνι, παμπαίδες.
Στους αθλητές και τους γονείς τους, προσφέρθηκαν γλυκίσματα, νερά και αναψυκτικά (της χορηγού εταιρίας Εψα), καθώς και το συλλεκτικό αναψυκτικό για τα 90 χρόνια της εταιρίας.
Σίγουρα όλοι πρέπει να έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την επιτυχία του συγκεκριμένου camp, αφού τόσο οι διοικούντες, οι γονείς, αλλά κυρίως τα παιδιά το έδειχναν μέσα από πολλά χαμόγελα ευχαρίστησης και ικανοποίησης. 
Μάλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον και την δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων.
Στο παρκέ του κλειστού και αυτή την φορά παραβρέθηκαν οι προπονήτριες των γυναικείων τμημάτων του Α.Σ.Κ., Ράνια και Λίνα Πολλάκη, βοηθώντας με την εμπειρία και τις γνώσεις τους την όλη διαδικασία και την επιτυχή έκβαση του «1ου Χριστουγεννιάτικου προπονητικού camp».
Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του έφορου του Συλλόγου κ. Γ. Γιαννάτου, ο οποίος όπως και χθες έκανε τα πάντα για την επιτυχία του camp και τα κατάφερε απόλυτα, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει, παρότι κουράστηκε πολύ για αυτό.
Τέλος, να αναφέρουμε την παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Α.Σ.Κ. Θανάση Μουίκη, ψυχή της ομάδας, ο οποίος εμφανώς ευχαριστημένος μοίραζε παντού συγχαρητήρια, ευχές και χαμόγελα.
Να θυμίσουμε ότι χορηγοί του συγκεκριμένου camp ήταν οι:Europe Sports, με την προσφορά των δώρων των αγώνων, η γνωστή εταιρία αναψυκτικών Εψα, το Coach BasketBall και το Hotel Mouikis. Επίσης η Wilson more Basket ball συνεργάστηκε με τους διοργανωτές από πλευράς μπαλών που χρησιμοποιήθηκαν στο camp.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τον Α.Σ. Κεφαλονιά, στα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς τους, αλλά και στους χορηγούς που στήριξαν αυτή την διοργάνωση και μάλιστα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς!
Μα πάνω από όλους, στους προπονητές που δίδαξαν με έναν πρωτόγνωρο και επιστημονικό τρόπο τα παιδιά.
Να σημειώσουμε την καταπληκτική παρουσίαση από μικροφώνου της Ελένης Δαρδαμάνη που έδινε ρυθμό στο παιχνίδι και ξεσήκωνε, προπονητές, παιδιά και γονείς
Δηλώσεις των προπονητών και του Γενικού Διευθυντή κ. Θ. Μουίκη, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό αργότερα στο Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου