Σάββατο, Δεκεμβρίου 26

Επιτυχημένοι οι σημερινοί αγώνες Σφαιροβολίας και Διελκυστίνδας στα Βλαχάτα (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Σάββατο, 26/ 12 στα Βλαχάτα, μια άρτια και άκρως επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση με την ονομασία "Αγώνες Σφαιροβολίας και Διελκυστίνδας".

Μια διοργάνωση με ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλο από τον εξαιρετικό προπονητή κ. Διονύση Μεταξά. Στόχος του συγκεκριμένου προπονητή ήταν να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τα συγκεκριμένα αθλήματα. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη ξεπερνώντας κάθε προσδοκία αφού στην 1η αυτή διοργάνωση συμμετείχαν ένας πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών, μικροί και μεγάλοι.
Επίσης το πρόγραμμα ήταν εντυπωσιακό με τους συμμετέχοντες να χαίρονται και να διασκεδάζουν από αυτή την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής τους, παρά την μεγάλη δυσκολία που είχαν οι αγώνες.
Υπήρχαν τέσσερις κατηγορίες και συγκεκριμένα:Παίδων-Κορασίδων-Ανδρών και Γυναικών.
Οι οι νικητές ήταν οι παρακάτω:
Στην Σφαιροβολία (ο πρώτος και η πρώτη κάθε κατηγορίας, η επίδοση καθώς και το βάρος της σφαίρας).
ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (3 κιλά) 1η Μαρίνα Χαραλαμπάτου 6.25 μ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΓΟΡΙΑ (4 κιλά) 1ος Βασίλης Σφαέλος 10.80 μ ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (4 κιλά) 1η Χρυσάνθη Λουλάι 7.25 μ. ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ (5 κιλά) 1ος Αντώνης Παπαντωνίου 10.40 μ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ (4 κιλά) 1η Ρεγγίνα Κουλουμπή 8.10 μ.
ΑΝΤΡΕΣ (6 κιλά) 1ος Αλέκος Μινέτος 10.75 μ.
Καλύτερη ομάδα στη διελκυστίνδα ανδρών ανακηρύχθηκε η ομάδα των: Αλέκου Μινέτου, Βασίλη Σφαέλου, Μάκη Μινέτου, Παναγή Μινέτου.
Η καλύτερη ομάδα γυναικών αποτελούταν από τις: Ρεγγίνα Κουλουμπή, Βάνια Σαμόλη, Νικολέτα Μπίρμπα, Χρυσάνθη Λουλαί.
Τέλος έγιναν οι απονομές, ένα συμβολικό δώρο των ημερών, μοιράστηκαν γλυκίσματα και όλοι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.
Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε υποχρέωση μας να συγχαρούμε τον Κ.Φ.Α. και προπονητή της Γ.Ε. Κεφαλληνίας κ. Διονύση Μεταξά για την σημαντική προσπάθεια και το έργο του απέναντι στη νεολαία των νησιών μας.
Θερμά συγχαρητήρια και στους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτά τα δύσκολα αθλήματα!
Μεγάλο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες

































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου