Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

Πρωταθλήτρια... Χειμώνα η Εικοσιμία.... Μεγάλη νίκη 3-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-3
                                   
Αστέρι στην κορυφή...... η Εικοσιμία και Καλές Γιορτές
Με ένα μεγάλο διπλό πέρασε από την Ιθάκη και την Πρόοδο η Εικοσιμία, η οποία παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο δεν είχε πρόβλημα απέναντι στους γηπεδούχους, επικρατώντας τελικά στο σκορ με 3-0!
Μια νίκη που την διατηρεί για ακόμη μια αγωνιστική αήττητη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον όλοι στην ομάδα της Λειβαθούς θα κάνουν.... Καλές γιορτές.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα και η ήττα ήταν αναπόφευκτη.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με τους φιλοξενούμενους καλύτερους  και η νίκη τους απόλυτα δίκαιη. 
Φάσεις και γκολ
 Στο 4' ο Ντουκάι παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή και δεξιά, κάνει το ωραίο ανοικτό σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Προόδου.
Στο 9' σέντρα από δεξιά του Γερασιμάτου, ο Κορσιάνος υποδέχεται την μπάλα και με απευθείας σουτ στην κίνηση, μπροστά από τον Λαγκάδα και στο ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα να καταλήξει στο βάθος της εστίας του Τσιντήλα, παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας το 0-1 για την Εικοσιμία.
18' ο Τσιντήλας προλαβαίνει στην αριστερή του γωνία και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ στην προβολή του Κορσιάνου.
29' ο Καρανίκας σε μια φοβερή ενέργεια κλέβει την μπάλα στο κέντρο, περνάει όποιον βρει μπροστά του, φτάνει στην περιοχή κάνει και πασάρει στον αμαρκάριστο Κατσαρέλια ο οποίος σε κενή εστία δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
31' ο Μπούσι εκτελεί κόρνερ, η άμυνα ολιγωρεί και ο Δευτεραίος τελευταία στιγμή διώχνει την μπάλα πάνω από την γραμμή μετά το σουτ του Χρηστάτου.
Στο 38' ένα δυνατό σουτ από τον Αποστολάτο ο Τσιντήλας αποκρούει και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.
41' ο Τσάμης εκτελεί ένα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου με τον Γιαννά να μη υπολογίζει καλά την μπάλα και τελευταία στιγμή να την διώχνει τελικά πέφτοντας με τα πόδια.
45´+ Ο Ντουκάι θα βρει στα δεξιά της επίθεσης της ομάδας του τον Κορσιάνο, σέντρα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι της Προόδου, ολιγωρία της άμυνας που δεν διώχνει ο Χρηστάτος πιάνει την καρφωτή κεφάλια από πολύ κοντά με τον Τσιντηλα να αποκρούει προσωρινά και την μπάλα να καταλήγει με τη βοήθεια του δοκαριού στα δίχτυα για το 0-2.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 55' σε μια σύγχυση στην περιοχή της Προόδου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπούσι ο Στεφανάτος παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Κορσιάνος επωφελείται από τις κόντρες και εκτελεί τον Τσιντήλα πετυχαίνοντας με πλασέ το 0-3 .
64' ο Κατσαρέλιας προσποιείται έξω από την περιοχή κάνει το σουτ με τον Γιαννά τελικά να μπλοκάρει.
Στο 68' σε ένα σουτ του Μπούσι ο Τσιντήλας πέφτει στη γωνία του και διώχνει στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια σώζει την εστία του σπρώχνοντας την μπάλα μπροστά από τον Τανουσάι.
Στο 71' ο Παπαδόπουλος κλέβει την μπάλα στο κέντρο μπαίνει προς την περιοχή του Γιαννά με τον δεύτερο να πραγματοποιεί έξοδο και τον Παπαδόπουλο να τον πλασάρει από πάνω με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά λίγο έξω από την εστία της Εικοσιμίας.
74'ο Αποστολάτος πιάνει το δυνατό σουτ με τον Τσιντήλα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση με τα ακροδάχτυλα και ενώ η μπάλα είχε πορεία  προς το "Γ" της εστίας του.
79' ο Αποστόλου μπαίνει στην περιοχή από δεξιά φτάνει μπροστά από τον Τσιντήλα, κάνει το σουτ με τον τερματοφύλακα της Προόδου να κάνει άλλη μια δύσκολη επέμβαση στην αριστερή του γωνία στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
87' τελευταία φάση του αγώνα ο Αποστόλου για ακόμη μια φορά μπαίνει στην περιοχή της Προόδου κάνει το πλασέ με τον Τσιντήλα να του λέει και πάλι "όχι",  πραγματοποιώντας δύσκολη επέμβαση στέλνοντας την μπάλα στο πέναλτι, όπου ο Παξινός καθαρίζει την φάση.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τις κες Μ. Μασταγκά και Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Τσιντήλας Τ., Κωστόπουλος Δ., Παξινός, Λαγκαδάς Κ., Καρανίκας Δ., Δευτεραίος Α., Κατσαρέλιας Α., Κουλουρης Α., Qorraj R., Τσαμης Η..
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Γερασιμάτος, Ψάλτης, Κουμαριώτης, Χρηστάτος, Μπούσι, Αποστολάτος, Στεφανάτος (Καπλάνι), Τανουσάι, Ντουκάι, Κορσιάνος (Αποστόλου). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου