Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21

Ο Ηρακλής με μια δυνατή "ροπαλιά" τους γκρέμισε από την κορυφή


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  1-1
                                                   
Ήταν ένα ντέρμπι αλλά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους Πρόννους που έπεσαν στην 2η θέση
Γκέλα σήμερα για τους Πρόννους αφού δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στο τοπικό ντέρμπι των Τζανάτων του συντοπίτη τους Ηρακλή και «κόλλησαν» στο ισόπαλο 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που τους διατηρεί μεν το αήττητο αλλά τους «γκρεμίζει» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας και παραδίδουν τη θέση τους στον Εθνικό Κεφαλονιάς που πλέον είναι αυτός το «αφεντικό» στην κατηγορία.
Για τους γηπεδούχους ήταν ο πρώτος τους φετινός βαθμός!
Σχετικά με το παιχνίδι, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με πολύ δύναμη, πάθος, πολλές διακοπές κάτι που ήταν η αιτία που δεν μπορούσε να βρει ρυθμό το ματς, ενώ, οι φάσεις δεν ήταν πάρα πολλές και κρίθηκε από δυο γκολ που πέτυχαν οι δυο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι Πρόννοι μπορούν να τα έχουν και με την τύχη τους αφού δυο φορές τα δοκάρια του Κρητικού έσωσαν τον Ηρακλή.
Στα ευχάριστα του παιχνιδιού η μεγάλη παρουσία των φίλων των δυο ομάδων που κυριολεκτικά κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου των Τζανάτων.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα οι Πρόννοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0. Ο Κ. Ζαπάντης θα εκτελέσει ένα φάουλ στην περιοχή, ο Κατσιλίδης θα πιάσει την κεφαλιά και αφού πρώτα η μπάλα βρει σε σώμα αμυντικού θα καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων.
Δεν άργησαν να επιστρέψουν τα χαμόγελα στους γηπεδούχους αφού στο 11’ θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν σε ένα πολύ μακρινό φάουλ του Γ. Ρασσιά, ο Παπαβασιλείου θα κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και ο επερχόμενος Κ. Στάβερης από κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Νέο φάουλ από τον Γ. Ρασσιά στο 13’ με την μπάλα να καταλήγει μέσα στην περιοχή στον Σπ. Ρασσιά που θα πιάσει την κεφαλιά και ο Παπαβασιλείου θα μπλοκάρει.
Στο 18’ ένα σουτ του Σπ. Τραυλού θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Ο Παππάς στο 28’ με μια επέλαση από αριστερά θα φτάσει απέναντι από τον Κρητικό που τον πλασάρει ψηλοκρεμαστά στην έξοδο και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να αποκρούει.
Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι εκτελούν το κόρνερ από αριστερά με κομπίνα, η μπάλα θα φτάσει έξω από την περιοχή στον Κ. Ζαπάντη που πιάνει το σουτ και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κρητικού.
Νέα ευκαιρία για τους Πρόννους στο 39’, ο Κ. Κουρκουμέλης θα σπάσει το τεχνικό οφσάιντ από το κέντρο του γηπέδου θα προχωρήσει στην αντίπαλη περιοχή και απέναντι από τον Κρητικό θα κάνει το πλασέ άουτ.
Νέα κομπίνα στο κόρνερ του Κουτροκόη στο 45’ πάλι όμως το σουτ του Κ. Ζαπάντη θα σταματήσει στο κάθετο αυτή την φορά δοκάρι του Κρητικού και στην επαναφορά της ο Κ. Κουρκουμέλης θα σουτάρει άουτ.
Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο οι πολλές καθυστερήσεις δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα το σκορ αυτό να είναι και το τελικό.
Ένα σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 52’ καταλήγει λίγο άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 60’ σε μια σύγχυση στην περιοχή του Ηρακλή, ο Κρητικός θα πραγματοποιήσει διπλή απόκρουση σε ισάριθμα σουτ επιθετικών των Πρόννων και θα σώσει την εστία του.
Επικίνδυνη σέντρα από αριστερά του Κ. Στάβερη στην περιοχή στο 65’ με τον Μανέντη Χ. να αστοχεί από καλή θέση.
Στο 72’ ο Κρητικός θα «καθαρίσει» την επικίνδυνη σέντρα από αριστερά του Παππά.
Την κόκκινη κάρτα, για κάτι που φώναξε από τον πάγκο και ενώ είχε περάσει ως αλλαγή, θα δεχθεί στο 90’ ο Κατσιλίδης.
Τέλος στο 90+5’ στην σέντρα του Κ. Ζαπάντη από δεξιά ο Κ. Κουρκουμέλης στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κρητικός, Μαράτος, Δημητράτος Ε., Καμπίτσης, Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Πούλος, Ρασσιάς Σπ., Τότολος, Στάβερης (78’ Διαμαντάτος), Κότσιφας (56’ Μανέντης, 78’ λ.τ. Γαβριελάτος).
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Παππάς, Μπεσλίκας, Αλεξίου, Σολωμός, Ιντζές (25’ Αναγνώστης), Ζαπάντης Κ., Κουρκουμέλης Κυρ., Κουτροκόης, Τραυλός (52’ Χιόνης), Κατσιλίδης (84’ Τσάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου