Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Η Pre game της 9ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Τελευταία "στροφή" του πρώτου γύρου, της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν στο πρόγραμμα πέντε πολύ σημαντικοί αγώνες.
Μια αγωνιστική που σίγουρα, δεν μπορεί να ευνοεί τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Φυσικά τα "φώτα" και το ενδιαφέρον της αγωνιστικής πέφτουν στην Ιθάκη για πολλούς λόγους. 
Η κατάσταση στην κορυφή για μια ακόμη αγωνιστική παρέμεινε αμετάβλητη, με την αήττητη Εικοσιμία να συνεχίζει να προηγείται στην κούρσα της διεκδίκησης της πρωτιάς.
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία συνεχίζει να προηγείται με τη διαφορά των +3 βαθμών
Και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια, ιδιαίτερα για τις ομάδες της πάνω.... σειράς.  
Για να δούμε λοιπόν μέρες που είναι, ποιες ομάδες θα κάνουν καλά Χριστούγεννα και ποιες θα λάβουν πρόωρα το πρωτοχρονιάτικο δώρο από τον δικό τους ποδοσφαιρικό..... Άγιο Βασίλη!
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία, σε μια άκρως επικίνδυνη έξοδο της, φιλοξενείται στο Βαθύ της Ιθάκης, από την πολύ επικίνδυνη και δυναμική εκεί Πρόοδο, σε ένα ματς "κλειδί" για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αναμένεται μεγάλο παιχνίδι με πολλά..... αυτιά στραμμένα σε αυτό!
Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Κεφαλονιάς σε ένα "παιχνίδι" που είναι το μεγάλο φαβορί, ανεξάρτητα από την πολύ καλή πορεία του αντιπάλου του, τον τελευταίο καιρό, φιλοξενεί στα Φαρακλάτα τον Οδυσσέα Ιθάκης με το μυαλό στο νησί του Οδυσσέα, αφού το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα μπορεί να της δώσει ακόμη και κορυφή!
Ο 3ος και μέχρι στιγμής αήττητος Παλληξουριακός, φιλοξενεί στον Άγιο Αντώνη τα Φωκάτα, σε ένα παιχνίδι που είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει μόνο νίκη. Μια νίκη, που σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, μπορεί να τον φέρει πολύ κοντά στην κορυφή και τους πρωτοπόρους.
Στο τοπικό ντέρμπι των Φαρακλάτων, η 4η της βαθμολογίας Σάμη, φιλοξενείται από τον τυπικά γηπεδούχο Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι στο οποίο το ζητούμενο είναι μόνο η νίκη για αυτούς.
Τέλος μια αναμενόμενη μεγάλη "μάχη" για την διατήρηση ελπίδας εισόδου τους στην τελική 4αδα, δίνουν στις Κεραμειές, ο Παγκεφαλληνιακός, που θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί ηττών και τα Διλινάτα. Ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα δώσει αρκετές πιθανότητες για τη συνέχεια και τους στόχους των δυο ομάδων.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
8
15 - 03
20
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
8
19 - 04
17
3.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
8
15 - 02
16
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
8
13 - 05
14
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
8
20 - 12
12
-.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
8
10 - 07
12
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
8
10 - 08
10
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
8
09 - 32
06
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
07 - 25
04
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
8
04 - 24
01
Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  19-12-2015 ώρα:  11:30
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ε. Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Θανάσης
Ευστάθιος
Μενεγάτος Ε.
Κομητόπουλος Π.

2.

Σάββατο  19-12-2015 ώρα:  15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Σάμης

Καπογιαννόπουλος
Γιάννης

Κομητόπουλος Π. Μαστάγκα Μ.

3.

Κυριακή  20-12-2015 ώρα:  11:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Εικοσιμίας

Κομητόπουλος Π.

Μαστάγκα Μ. Βλάχου Κ.


4.

Κυριακή  20-12-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Φωκάτα

Θανάσης
Ευστάθιος

Μυρσίνιας Γ.
Κώτσης Ι.

5.

Κυριακή   20-12-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Παγκεφαλληνιακός - Α.Ο. Διλινάτα

Καπογιαννόπουλος
Γιάννης

Μαγουλάς Σπ.
Γασπαράτος Γ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
                           
Θα κάνουν το καθήκον τους οι πρωταθλητές..... περιμένοντας το δώρο του...... Θιακού Αη Βασίλη....
Τελευταία στροφή για τον πρώτο γύρο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο το πρωί στις 11:30 με τον αγώνα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. και τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Ένα παιχνίδι που κάποιος δεν θα χρειαστεί και πολύ να καταλάβει το φαβορί. Και αυτό δεν είναι άλλο από την «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Αργοστολιού.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Εικοσιμία, τρέχουν ένα σερί δυο νικών, με τελευταίο «θύμα» τον Παγκεφαλληνιακό 4-0 και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής κατηγορίας, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Εικοσιμία.
Έτσι μια νέα νίκη, σε συνδυασμό με την επικίνδυνη έξοδο υξς πρωτοπόρου. αυτή την αγωνιστική στην Ιθάκη, με αντίπαλο την Πρόοδο, μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή ή και ισόβαθμους.
Άλλωστε παίζουν στην έδρα τους, καλύτεροι και πιο ποιοτικοί σαν ομάδα είναι και μια γκέλα θα είναι αποτυχία για αυτούς.
Από την άλλη ο Οδυσσέας φώναξε παρόν την στιγμή που χρειάστηκε και μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα του, «χτύπησε» και νίκησε δυο παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες που θα δώσει «μάχη» μεταξύ τους για τη σωτηρία, τον Πυλαριακό και τα Φωκάτα, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αλλά κυρίως ψυχολογική!
Η ομάδα του Σπ. Ζερβού έρχεται στην Κεφαλονιά χωρίς άγχος με σκοπό να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από έναν αντίπαλο που όλοι γνωρίζουν την δυναμική του.
Μοναδικό πρόβλημα για τον Γ. Τόγια είναι ο τραυματίας Παπαδάκος. Σίγουρο είναι ότι ο coach των "κιτρινόμαυρων" δεν αφήσει την ευκαιρία για ένα δυναμικό ροτέϊσον.
Για τον Σπ. Ζερβό θα απουσιάσουν  ο τιμωρημένος Ε. Λυκούδης, οι Στ. Αργυρακάκης που βρίσκεται εκτός νησιού και ο βασικός τερματοφύλακας  Επ. Πανταζόπουλος που είναι τραυματίας.
Φαβορί: Οι γηπεδούχοι μόνο την γκέλα δεν μπορούν να σκέφτονται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα, έχουν περισσότερες λύσεις, είναι το φαβορί. 
Θέση:Γηπεδούχοι στην 8η - Φιλοξενούμενοι στην 2η
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης  με βοηθούς την κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                     
Τοπικό ντέρμπι.... "Μάχη" για την 4αδα αλλά και την σωτηρία 
Η συνέχεια της 9ης αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στις 3 μ.μ. στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων ο Πυλαριακός, ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, φιλοξενεί την Σάμη σε έναν αγώνα που δίνει «χρώμα» το τοπικό του ενδιαφέρον. Πρόκειται για το ντέρμπι της περιοχής.
Οι γηπεδούχοι στις οχτώ προηγούμενες αγωνιστικές δε έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα, αφού δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και με έναν βαθμό από την μοναδική τους ισοπαλία με αντίπαλο τα Διλινάτα, βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αποτέλεσμα το μέλλον τους στην κατηγορία να είναι αβέβαιο. Άλλωστε ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα!
Έτσι, πολλές επιλογές από εδώ και πέρα, αν φυσικά θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στην Α’ κατηγορία για την επόμενη περίοδο, δεν υπάρχουν και θα πρέπει να αρχίσουν να συγκεντρώνουν βαθμούς, ανεξάρτητα από αντίπαλο, μιας και τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα.
Σίγουρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γενικότερα στην πορεία τους δεν θα έχουν εύκολο έργο.
Οι φιλοξενούμενοι αν και θα μπορούσαν να έχουν μια καλύτερη πορεία, παραμένουν μέσα στους φετινούς τους στόχο. Βρίσκονται σε τροχιά 4αδας και δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτε άλλο από μια νέα νίκη απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και οπωσδήποτε όχι καλύτερου της.
Βέβαια είναι ένα παιχνίδι με τοπικό ενδιαφέρον και εδώ εκτός της ανωτερότητας τους αντιπάλου θα παίξει σημαντικό ρόλο και το πάθος που θα βγει στο "χορτάρι" για τη νίκη.
Εκτός των μόνιμων πλέον απουσιών ο Κ. Κουγιανός έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του τιμωρημένου Γ. Φούκα. Από την πλευρά του ο Κ. Βιτωράτος έχει και αυτός τα δικά του, αφού θα απουσιάσουν οι Κ. Καλιβωκάς που είναι τραυματίας, ο Κ. Βιτωράτος εκτός νησιού και ο Χρ. Μπεκατώρος που είναι κλινήρης. Χαμόγελα όμως υπάρχουν για την επιστροφή του βασικού του «πορτιέρο» Κ. Μωραίτη.
Φαβορί: Οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και το τρίποντο που θα τους δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν για ακόμη μια αγωνιστική στην 4αδα με αρκετές μάλιστα πιθανότητες να αυξήσουν την διαφορά τους από τον 5ο του βαθμολογικού πίνακα (ισοπαλία Παγκέ-Διλινάτα)! Από τον Πυλαριακό περιμένουμε δυναμική αντίδραση!
Θέση:Γηπεδούχοι ουραγοί 10η – Φιλοξενούμενοι 4η. 
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Μ. Μαστάγκα.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                   
Το τελευταίο τους "χαρτί" για 4αδα οι Ιθακήσιοι......
Νίκη για την διατήρηση της πρωτιάς και καλά Χριστούγεννα οι Κεφαλονίτες
Η αγωνιστική μεταφέρεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 20/12, όπου στις 11:30 το πρωί στο Βαθύ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη Εικοσιμία.
Οι γηπεδούχοι μετά την τελευταία τους ήττα 1-0 με αντίπαλο την Σάμη στα Φαρτακλάτα, ίσως παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί», για το μεγάλο τους όνειρο, που είναι η συμμετοχή στην τελική 4αδα!
Βρίσκονται αρκετά πίσω από αυτή, αφού είναι στην 7η θέση και με διαφορά από την διαχωριστική γραμμή στους 4 βαθμούς. Οπότε μια ήττα ή ακόμη και ισοπαλία λογικά το όνειρο αναβάλλεται για την επόμενη περίοδο.
Πάντως στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε αντίπαλο, δυναμικοί και σίγουρα ανταγωνιστικοί όπως έχουν δείξει σε όλα τα μέχρι σήμερα παιχνίδια τους εκεί.
Οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι οι πρωτοπόροι και αήττητοι μάλιστα, του φετινού πρωταθλήματος, παίζουν πολύ ποιοτικό ποδόσφαιρο και δεν υπολογίζουν έδρες και αντίπαλο.
Φέτος θα λέγαμε ότι έχουν ανεβάσει τον πήχη αρκετά ψηλά και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο και γιατί όχι και του πρωταθλήματος της κατηγορίας.
Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τη νίκη. Μια νίκη που θα τους φέρει πολύ κοντά στο στόχο τους.
Αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσφέρουν, εκτός από πάθος και την δύναμη, όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι ομάδες που μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο.
Σημαντικά είναι τα προβλήματα για τον Κ. Πίππο που εκτός της απουσίας και σε αυτό το παιχνίδι του τιμωρημένου Δ. Αρταβάνη θα έχει να αντιμετωπίσει και αυτές των Πρεβεζιάνου, Βρεττού, Βλασσόπουλου και ίσως του Α. Τσίρου.
Αντίθετα ο Δ. Ζησιμάτος δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, με αποτέλεσμα να κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει σε αυτό το δύσκολο ματς.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι δεν μπορεί κανείς να χρήσει κάποια από τις δυο ομάδες φαβορί, αφού είναι ικανές για όλα.
Θέση:Γηπεδούχοι  – Φιλοξενούμενοι 
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τις κες Μ. Μαστάγκα και Κ. Βλάχου. 
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                    
Νίκη για καλύτερο πλασάρισμα οι Ληξουριώτες.......
Δύσκολο παιχνίδι για τα Φωκάτα. Αναμένεται να παλέψουν
Συνέχεια το απόγευμα όπου στις 3 μ.μ. στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός, φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι που έχει σαν μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που μπορεί και εδώ σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων να το φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Παράλληλα όμως επιθυμούν, μιας και έρχονται οι γιορτές, να κλείσουν τον πρώτο γύρο και πριν την διακοπή για δεκαπέντε ημέρες του πρωταθλήματος, με τον καλύτερο τρόπο.
Προέρχονται από μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Πυλαριακό 4-0 στα Φαρακλάτα, ενώ βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας αήττητοι εδώ και 8 αγώνες πρωταθλήματος. Οι πολλές βέβαια ισοπαλίες (συνολικά 4), άφησαν τους «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού πίσω χάνοντας αρκετό έδαφος από αυτές.
Τα Φωκάτα με μια μόνο νίκη, όπως επίσης και μια ισοπαλία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Α’ γύρου και μόλις στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σίγουρα δεν έχουν κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Έχουν μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος προβληματισμός σχετικά με την.... τύχη του στη συνέχεια.
Προέρχονται από μια σημαντική για αυτούς ήττα στην Ιθάκη, με σκορ 5-3 από τον τοπικό Οδυσσέα, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη δεν τους αφήνει πολύ μεγάλη αισιοδοξία σχετικά με το τελικό του αποτέλεσμα.
Όπως και να έχει, σίγουρο είναι ότι θα πάνε στο Ληξούρι, χωρίς άγχος και με πίστη και θα αγωνιστούν για το καλύτερο.
Προβλήματα στους γηπεδούχους, εκτός του εδώ και πολύ καιρό τραυματία Χασάι, δεν υπάρχουν με τον Π. Μαρκέτο να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα ετοιμοπόλεμους. Από την πλευρά του Μ. Αθηναίου θα ήταν μια καλή είδηση να μην έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές. Εκτός των γνωστών λοιπόν, δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του και τον τιμωρημένο Μ. Ντουκάι.
Φαβορί: Σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα και αγωνίζονται σε μια έδρα που είναι δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος αναμένεται να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Θέση:Γηπεδούχοι   – Φιλοξενούμενοι 9η.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Κώτση.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                   
Μεγάλο ντέρμπι στις Κεραμειές...... Το αποτέλεσμα του μάλλον κρίνει συμμετοχή στην 4αδα...... Δεν αντέχει άλλη ήττα ο Παγκέ!
Τέλος η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται με ένα από τα πιο σημαντικά της παιχνίδια. Στις Κεραμειές το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 3 μ.μ. ο Παγεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τα Διλινάτα.
Και οι δυο «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς, ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος και να παραμείνουν στο γκρούπ των υποψηφίων για συμμετοχή στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι, παρά το εκπληκτικό τους ξεκίνημα και εκείνο το 4Χ4, στη συνέχεια δεν άντεξαν με αποτέλεσμα στα τέσσερα επόμενα συνεχόμενα ντέρμπι να έχουν ισάριθμες ήττες. Μια οπωσδήποτε αρνητική εξέλιξη που κάνει δύσκολη τη συμμετοχή της ιστορικής ομάδας στα playoffs του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα αν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αλλάξει κάτι, τότε ουσιαστικά πρέπει να την ξεχάσει έστω και αν θα βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, παρά το αρχικό τους χαλαρό ξεκίνημα, στη συνέχεια συνήλθαν, άρχισαν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να συγκεντρώνουν πολύτιμους βαθμούς, με αποτέλεσμα να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια.
Οι ομάδες μοιράζονται την 5η θέση με 12 βαθμούς, 2 πίσω από την γραμμή της 4αδας.
Έτσι, εύκολα γίνεται αντιληπτό πόσο αναγκαίο είναι το τρίποντο για τις δυο ομάδες. Μια πιθανή ισοπαλία θα είναι καταστροφή και για τις δυο.
Οι ομάδες προέρχονται από ήττα. Οι Αργοστολιώτες 4-0 από την Α.Ε.Κ. και οι Διλινάδες που πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν στο τέλος 2-1, από την πρωτοπόρο και αήττητη Εικοσιμία.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα κατέβουν πάνοπλοι στο μεγάλο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι, όπως πάντα έχουν τα δικά τους. Αυτή την φορά θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους ο Κ. Τζωρτζάτος αλλά και ο Λορέντζο.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι, κάτι που σίγουρα το κάνει απρόβλεπτο. Όλα μπορούν να συμβούν. Μια ισοπαλία ωστόσο, όπως προαναφέραμε, θα είναι καταστροφή, αφού θα μείνουν αρκετά πίσω και οι δυο, μιας και η Σάμη λογικά αναμένεται να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Πυλαριακό.
Θέση:Γηπεδούχοι  – Φιλοξενούμενοι ισόβαθμοι στην 5η
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Γ. Γασπαράτο.
Οι σκόρερ
(Σε 8 αγώνες)
α/α
Ονομ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓ.
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
6
2.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
 ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
3.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
5
4.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
5
5.
DUKAJ DETAR
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
6.
ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
4
7.
ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
8.
QORRAJ REDON
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
9.
ΕΥΤΗΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
10.
ΚΑΤΣΑΡΕΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3
Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τρία γκολ ή λιγότερα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(10η   9-10/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου