Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31

Νηνεμία στο τοπικό ποδόσφαιρο..... ενόψει μεταγραφών


Σχετικά μεγάλη ησυχία επικρατεί στο τοπικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μπορούσε βέβαια να είναι διαφορετικά, αφού οι ημέρες είναι εορταστικές και κάπου τα πράγματα έχουν χαλαρώσει στις ομάδες. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει εκτός νησιού, κάποιοι άλλοι βρίσκονται σε άδεια από την.... σημαία. Οι προπονήσεις σαφώς λιγότερες και με πολλές απουσίες είτε δικαιολογημένες, είτε αδικαιολόγητες με τις ομάδες να προσπαθούν να παραμείνουν «φρέσκες» μέσω κάποιων φιλικών αγώνων προπόνησης.
Όμως, μη σας ξεγελάει αυτό, αφού δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και όλες οι ομάδες, με απόλυτη μυστικότητα, ψάχνουν το καλύτερο, προκειμένου να ενισχυθούν η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Άλλωστε έρχεται ένα πολύ «καυτό» μεταγραφικό δίμηνο που μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα και να αλλάξει τους μέχρι σήμερα συσχετισμούς και ισορροπίες.
Έχουν έρθει στα... αυτιά μας, αρκετές πληροφορίες αλλά μένει να τις επιβεβαιώσουμε και να αποδειχθούν πόσο αληθινές είναι τελικά.
Ακούμε για αρκετές μετακινήσεις, που στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι συζητήσεις να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο και να απομένουν οι υπογραφές κάποιων αξιόλογων ποδοσφαιριστών από το τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο!
Όσον αφορά κάποιες φήμες που αφορούν ακόμη και για αλλαγή στην άκρη του πάγκου κάποιας ομάδας στην Α’ κατηγορία, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού υπήρχαν σοβαρές αντιδράσεις από διάφορα πρόσωπα. Έτσι θα μείνουν με αυτόν που ξεκίνησαν, βάζοντας παράλληλα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν! 
Μαθαίνουμε για ενίσχυση ομάδας που πρωταγωνιστεί αλλά και άλλης που δίνει «μάχη» για την είσοδο της στην τελική 4αδα, στην θέση «1». Μάλιστα εδώ ο "αρραβώνας" είναι σίγουρος και ετοιμάζεται και ο .... γάμος!
Γνωρίζουμε πολλά περί των μεταγραφών, αλλά υπομονή και σύντομα θα έχετε νέα. Τα ονόματα και οι ομάδες είναι γνωστά αλλά για προφανείς και μόνο λόγους δεν θα σας τα αποκαλύψουμε ακόμη.
Καλό είναι και αυτό είναι αρχή μας, ότι γράφουμε να το επιβεβαιώνουμε, να είναι έγκυρο και μετά να σας το μεταφέρουμε.
Το σίγουρο είναι ότι έρχεται «καυτό» μεταγραφικό δίμηνο με πολλά και ποικίλα σενάρια. Για να δούμε...... ο Άγιος Βασίλης που θα προσφέρει τα δώρα του.... Με ποιους θα είναι καλός.... και με ποιους όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου