Σάββατο, Δεκεμβρίου 19

"Χ"ωρίς νικητή το ντέρμπι Ομαλών-Ερύσσου (Φώτο)


Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  1-1
                                                 
Τρίτος αγώνας χωρίς νίκη για τα Ομαλά........
Ικανοποιημένοι οι φιλοξενούμενοι με αυτό το 1-1
Σε ένα μέτριο παιχνίδι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, Ομαλά και Έρυσσος μοιράστηκαν τους βαθμούς στο ισόπαλο μεταξύ τους 1-1.
Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι, είχαν αρκετές ευκαιρίες και δυο δοκάρια. Ένα σκηνικό που δείχνει την ανωτερότητα τους στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού των Κεραμειών, ενώ εκτός από την ατυχία, σε καίρια σημεία του, είχαν απέναντι τους και έναν φανταστικό Σιμάτο.
Στην αρχή οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ ο τζάκης θα βγάλει την πάσα στην περιοχή, αλλά δεν υπάρχει κάποιος συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στην εστία αφού ο Δανελάτος με τον Σιμάτο εξουδετερωμένο δεν πρόλαβε.
Ο Σιμάτος εξουδετερώνει το σουτ έξω από την περιοχή του Βαλεντή στο 24’.
Με την συμπλήρωση 30’ αγώνα η Έρυσσος θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Μαρκαντάνης ύστερα από αμυντική σύγχυση στην περιοχή του Παπαστεργίου, μετά από κόρνερ του Παπαδημητράτου, θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα αποκρούεται πάνω στην γραμμή από αμυντικό των Ομαλών που σώζει από το 0-1.
Εξαιρετική απόκρουση του Σιμάτου στο 32’ στο σουτ του Βαλεντή, μετά την κάθετη πάσα του Χρ. Τσακαρισιάνου.
Στο 34’ ο Χρ. Τσακαρισιάνος θα απειλήσει με μια σέντρα σουτ από δεξιά αλλά και πάλι ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ερύσσου θα διώξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.
Ο Γεωργόπουλος στο 43’ θα εκμεταλλευτεί αμυντικό λάθος, θα πιάσει ένα σουτ αλλά και πάλι ο Σιμάτος θα πει «όχι»!
Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου μια κεφαλιά του Μαζαράκη από καλή θέση που θα στείλει την μπάλα άουτ πάνω από την εστία του Σιμάτου, μετά από την σέντρα του Γεωργόπουλου. 
Ισόπαλο χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες.
Και ενώ τα Ομαλά έχαναν τις ευκαιρίες η Έρυσσος θα είναι αυτή που θα προηγηθεί στο 1’ της  επανάληψης ή στο 46’ με έναν περιπετειώδη τρόπο. Συγκεκριμένα ο Μαρκαντάνης εκτελεί από μακριά απ’ ευθείας ένα φάουλ, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της θα βρει στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και θα καταλήξει στα δίχτυα του για το 0-1!
Στο 60’ τα Ομαλά θα χάσουν νέα ευκαιρία ή αν θέλετε θα σταθούν και πάλι άτυχα. Ο Σπ. Τσακαρισιάνος, μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά θα κόψει την μπάλα στην μικρή περιοχή για τον Βαλεντή, αυτός θα πιάσει ένα βολέ στην κίνηση αλλά το κάθετο δοκάρι του Σιμάτου θα «καθαρίσει» για πάρτι του, σώζοντας την Έρυσσο από την ισοφάριση.
Στο 69’ σε μια ίδια περίπου φάση ο Σπ. Τσακαρισιάνος και πάλι θα βγάλει μια επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, ο Γεωργόπουλος θα κάνει ένα πλασέ που αποκρούεται από την άμυνα της Ερύσσου σε κόρνερ. Με την εκτέλεση του και μετά από αμυντική αδράνεια η μπάλα θα φτάσει στον Τζάκη ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα του Σιμάτου για το 1-1 και την ισοφάριση.
Μεγάλη απόκρουση και πάλι από τον καταπληκτικό Σιμάτο στο δυνατό μακρινό σουτ του Γεωργόπουλου στο 71’.
Νέα ατυχία για την ομάδα του Αγίου, αφού στο 75’ θα έχει και πάλι δοκάρι σε σουτ του Παππά έξω από την περιοχή του Σιμάτου.
Δεν υπήρξε κάτι καλό μέχρι τη λήξη του αγώνα και με τις ομάδες να μένουν τελικά σε αυτό το άβολο κυρίως για τους γηπεδούχους 1-1.
Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν τους ενθουσιάζει. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που πρέπει σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού να είναι ευχαριστημένοι.  
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης.
Οι συνθέσεις
Ομαλά: (Γ. Μεσολωράς), Παπαστεργίου, Τσακαρισιάνος Στ. (61’ Γκαζάρ), Μαζαράκης, Τσακαρισιάνος Σπ., Νεόφυτος, Δανελάτος, Τσακαρισιάνος Χ., Γεωργόπουλος, Βαλεντής, Τζάκης, Παππάς.
Έρυσσος: (Γ. Κατσαμπίρης), Σιμάτος, Βασιλάτος, Γιαννάτος, Ταβάνι, Ζαμπέλης Α., Πάπα, Καράβελας, Παπαδημητράτος, Μακαντάνης (88’ Βαλσαμής), Διακάτος (46’ Ζαμπέλης Γ.), Μπέλος (66’ Μαζαρακιώτης).
Φώτο από το παιχνίδι










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου