Κυριακή, Μαΐου 22

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ: Τρομερό φινάλε και 2-2 με Αχαϊκή! - Συγκινητική η κίνηση του Καρρά (photos)


Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - ΑΧΑΪΚΗ  2-2
                                
"Χιτσκοκικό φινάλε στον Πλάνο
Απίστευτο φινάλε επιφύλασσε ο σημερινός αγώνας μπαράζ μεταξύ του ΑΟ Τσιλιβή και της Αχαϊκής στη Ζάκυνθο. Συγκεκριμένα, το ματς ήταν 1-1 έως το 90΄ όταν ο Αγγελόπουλος με καταπληκτικό γκολ έκανε το 1-2 και ο Νικολόπουλος με άψογη εκτέλεση φάουλ το τελικό 2-2 στο 90΄+ 5΄!!!
Μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Κόλλια έγιναν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη του αγώνα και τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το χρόνο της καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων το συμβάν έληξε.
Άγρια ομορφιά είχε το παιχνίδι στο Τσιλιβή που ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ (6΄) με τον... συνήθη ύποπτο Τάσο Καρρά. 
Ο επιθετικός της Αχαϊκής πέτυχε το 4ο  γκολ του στα μπαράζ (1 στην πρεμιέρα με Εικοσιμία, και τα 2 με τον Αστέρα Αμαλιάδας στην Κ.  Αχαγιά και 1 σήμερα στο Τσιλιβή). Αυτό όμως που μένει από το γκολ του Καρρά είναι ο τρόπος που το πανηγύρισε. 
Μόλις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ήρθε προς την πλευρά που ήταν οι δημοσιογράφοι, σήκωσε τη φανέλα του  κι από μέσα φορούσε μπλούζα με τη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσούκη κι έγραφε: "ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ". Μπράβο στο νεαρό επιθετικό της αχαϊκής ομάδας!!!
Στη συνέχεια το Τσιλιβή προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, όμως χωρίς αποτέλεσμα, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο.
Στην επανάληψη το Τσιλιβή μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έδειχνε ότι ήθελε την
 ισοφάριση, ενώ η Αχαϊκή... μάλλον είχε μείνει στα αποδυτήρια!!!
Τελικά θα ευτυχήσει να ισοφαρίσει στο 53΄ με τον Σάκη Γεωργίου.
 
Ο τεχνικός της Αχαϊκής, Μίλτος Γκόφας (έπαιζε με τρεις σημαντικές απουσίες) "αναγκάστηκε" να ρίξει στη μάχη τον τραυματία Αγγελόπουλο (68΄) και δικαιώθηκε, αφού ο έμπειρος παίκτης στο 90΄ με ένα φοβερό γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2).
Όμως το Τσιλιβή και πάλι θα βρει δίχτυα στο 5ο  λεπτό των καθυστερήσεων με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κώστα Νικολόπουλου!!!
Οι γηπεδούχοι (ορθώς) διαμαρτύρονται στη φάση του 60΄ όπου ο Κάρδαρης θα βρει ωραία τον Νικολόπουλο στην αντίπαλη περιοχή και ο τελευταίος πριν σουτάρει θα βρεθεί στο έδαφος από σπρώξιμο του Πετρόπουλου. Καθαρή περίπτωση πέναλτι!!!
Α.Ο. Τσιλιβί (Δ.Μουζάκης):
 Κλάδης Β., μαυρίας, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κάρδαρης (83΄ Μπάστας), Τσιριγώτης (37΄ λ. τρ.  Τσάνης), Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος, Κακολύρης (73΄ Σταμίρης).
Αχαϊκή (Μ. Γκόφας):
 Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Τσολόπουλος, Δενδρινός, Βαβάτσικος (68΄ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Καρράς, Μαντάς (73΄ Λιβάνης), Αποσκίτης (90΄ + 2΄ Λιάκος).
Φώτο























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου