Παρασκευή, Μαΐου 20

Η Pre game της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας


Συνέχεια μεθαύριο Κυριακή το απόγευμα στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής και την Εικοσιμία να φιλοξενεί στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου.
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου Ομίλου η πρωτοπόρος και αήττητη Αχαϊκή δίνει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στις 3:30 μ.μ. στο Τσιλιβί, στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα και τους γηπεδούχους να "καίγονται" για τη νίκη και το τρίποντο

Τον αγώνα της Εικοσιμίας θα διευθύνει ο Δημήτρης Γκοβέσης από την Αρκαδία, ο οποίος θα έχει παρατηρητή του, τον Γ. Τάμπραντζη από την Αιτωλοακαρνανία.
Αυτόν της Αχαϊκής στη Ζάκυνθο ο Γιώργος Κόλλιας από την Αργολίδα με παρατηρητή του, τον  Χρ. Κόρτσαρη από τη Μεσσηνία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  22-5-2016 ώρα:  17:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Αστέρας Αμαλ. 
Γκοβέσης
Δημήτρης
Βεργέτης Δ.
Παλαμίδας Γ.

2.

Κυριακή  22-5-2016 ώρα:  15:30
Δημοτικό Πλάνου
Α.Ο. Τσιλιβί - Αχαϊκή

Κόλλιας
Γεώργιος

Νενεκούμης Χρ.
Παπανικολάου Γ.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ.
                                
Τη "λάμψη" του Αστέρα θέλουν να "κλέψουν" οι γηπεδούχοι..........
Μόνο για νίκη οι φιλοξενούμενοι για να μην μπλέξουν στη συνέχεια
Με στόχο να σπάσει το αρνητικό σερί των δυο πρώτων αγωνιστικών, η Εικοσιμία, που μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, φιλοξενεί την Κυριακή το απόγευμα στις 5 μ.μ. στις Κεραμειές, τον πολύ δυνατό Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου.
Σίγουρα άλλη μια δύσκολη αγωνιστική, η 3η για την πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς, που θέλει επιτέλους να δώσει απαντήσεις, τόσο για την εντός έδρας ήττα της, όσο και αυτή που μάλιστα ήταν βαριά στη Ζάκυνθο, από το Τσιλιβί και οπωσδήποτε της αξίζει κάτι καλύτερο.
Ο Δ. Ζησιμάτος μετά την ήττα της Ζακύνθου, η οποία έχει προβληματίσει, κυρίως από τον τρόπο που ήρθε αυτή, δούλεψε περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα, προσπαθώντας να πείσει τους ποδοσφαιριστές του, ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη την Κυριακή και να φέρουν τα πρώτα χαμόγελα στον κόσμο τους, που στην πρεμιέρα ήτα αρκετός και τους στήριξε όσο ποτέ.
Από την άλλη θα είναι δύσκολη η αποστολή τους, αφού απέναντι τους έχουν μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, ένα από τα φαβορί της ανόδου στην Γ’ Εθνική, που έρχεται στο νησί μας με μοναδικό στόχο το τρίποντο, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ύστερα από την ήττα στην Κάτω Αχαγιά την προηγούμενη αγωνιστική, θα κάνει αβέβαιη και επικίνδυνη τη συνέχεια.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό που η εξέλιξη του θα δώσει την δυνατότητα στους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν να χαρούν από καλό θέαμα, μιας και οι δυο ομάδες είναι επιθετικές και αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Αστέρα θα έρθει στο νησί μας από αύριο, Σάββατο και μάλιστα θα δοκιμάσει τον αγωνιστικό χώρο των Κεραμειών, αφού θα κάνει εκεί προπόνηση το απόγευμα.
Στην Εικοσιμία δεν υπάρχουν προβλήματα, εκτός του τραυματία Χρ. Μινέτου και έτσι ο Δημ. Ζησιμάτος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του «ετοιμοπόλεμους». Ο Αλ. Γαβριλόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντ. Μενίκου, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της Κάτω Αχαγιάς και την ήττα της ομάδας του με σκορ 2-0.
Λίγα λόγια για τους φιλοξενούμενους
ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες: Αντωνόπουλος Ανδρ., Φλίγκος Νικ., Βλάχος Μιχ..
Αμυντικοί: Βραχνής Νικ., Ζωντός Αγγ., Κοκκολάκης Στ., Μπαρδούσης Αγγ., Μπουτσικάκης Παν., Μπουρούκης Γ., Σταθάτος Γ..
Μέσοι: Μενίκου Ντ., Αθανασούλης Αναστ., Αντωνόπουλος Αθ., Δούλος Νικ., Μαρίτσας Γ., Μπράβος Δημ., Νικολόπουλος Δημ., Παρασκευόπουλος Γιαν..
Επιθετικοί: Κολοτούρος Δημ., Λόξας Αγγ., Μαρκόπουλος Χαρ..
TEXNIKO TMHMA
Προπονητής: Γαβριλόπουλος Αλεξ.
Βοηθός: Θεοδωρόπουλος Νικ.
Γυμναστής: Καραντούσης Παν. 
Διαιτητής ο κ. Δημ. Γκοβέσης με βοηθούς τους κ.κ.  Δ. Βεργέτη και Γ. Παλαμίδα από την Αρκαδία.

Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - ΑΧΑΪΚΗ
                                
Μεγάλο παιχνίδι στο Τσιλιβί.... 
Θέλουν να διευρύνουν στο 2Χ2 το σερί οι οι γηπεδούχοι
Με νίκη πάνε Γ' Εθνική τα "καναρίνια" της Κάτω Αχαγιάς
Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 12ου ομίλου, το Τσιλιβί φιλοξενεί, στο γήπεδο του Πλάνου, την ίδια ημέρα αλλά στις 3:30 μ.μ., την πρωτοπόρο και αήττητη πρωταθλήτρια Αχαΐας, Αχαϊκή και θέλει, μετά την εύκολη νίκη του επί της Εικοσιμίας, να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, ώστε να μπει ακόμη πιο γερά στην διεκδίκηση του ενός εκ των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Το σύνολο του Δ. Μουζάκη στην έδρα του αποτελεί δύναμη και αυτό φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική και το 4-0 επί της Εικοσιμίας, δείχνει καλά αγωνιστικά στοιχεία και σίγουρα οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα αποτελέσει έκπληξη.
Από την άλλη τα "καναρίνια" της Κάτω Αχαγιάς με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα και το 2Χ2, θα ταξιδέψουν στο νησί του Ιονίου  και στο "Φιόρο του Λεβάντε", με στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα τους εξασφαλίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την άνοδο στην Γ' Εθνική. Ο μεγάλος πόθος των ποδοσφαιριστών αλλά και των ανθρώπων των "κιτρινόμαυρων" της Κάτω Αχαγιάς. Παράλληλα η Αχαία, μετά από δυο περιόδους, να εκπροσωπηθεί και πάλι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα!
Διαιτητής ο κ. Γ. Κόλλιας με βοηθούς τους κ.κ. Χ. Νενεκούμη και Γ. Παπανικολάου από την Αργολίδα.
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΑΧΑΪΚΗ
2
5 - 2
6
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
2
2 - 2
3
3.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2
4 - 2
3
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2
2 - 7
0
Η  επόμενη αγωνιστική
(4η - 25-5-2016)
α/α
Αγώνας
1.
ΑΧΑΪΚΗ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου