Τετάρτη, Μαΐου 25

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Ματς θρίλερ με την Αμαλιάδα να... "κλέβει" τον βαθμό στις καθυστερήσεις!!! (photos)


Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  2-2
                                         
"Χ" ανόδου στο τέλος για τον Αστέρα Αμαλιάδας

Άλλο ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πλάνου, με τον ΑΟ Τσιλιβή και τον Αστέρα Αμαλιάδας να μοιράζονται τους βαθμούς, αλλά και τις εντυπώσεις (2-2)!
Παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων (οι 90 από την Αμαλιάδα) το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν για... καρδιακούς, έτσι όπως εξελίχθηκε. Στο γήπεδο του Πλάνου είχε δυνατό αέρα, υπέρ του Αστέρα στο α΄ μέρος.
Το Τσιλιβή ευτύχησε να προηγηθεί με τον καλύτερό του παίκτη (και σήμερα) τον Κώστα Νικολόπουλο στο 25ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αμέσως (27΄) με τον Μενίκου, για να κλείσει το πρώτο 45λεπτο με το σκορ να είναι 1-1.
Στην επανάληψη το Τσιλιβή μπήκε δυνατά (όπως και με την Αχαϊκή την πρ. Κυριακή) και προηγήθηκε εκ νέου στο 50΄ με τον Καραμαλίκη. 
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90΄+1΄ με τον αρχηγό, Θανάση Αντωνόπουλο. Οι γηπεδούχοι στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαν δοκάρι με τον Αγ. Κλάδη.
Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αδίκησε σε μία-δύο περιπτώσεις τον Α.Ο. Τσιλιβή που με την απόδοσή του και σήμερα (όπως και με την Αχαϊκή) έδειξε ότι αδικείται από τη βαθμολογία στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Από την άλλη, ο πολύτιμος βαθμός του Αστέρα του δίνει σε ένα μεγάλο βαθμό την άνοδο. Βέβαια, πλέον, όλα εξαρτώνται απ΄αυτόν!!!
Διαιτητής
 ο κ. Αρ. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Τριανταφύλλου από την Αρκαδία και Γ. Σταματάκο από τη Λακωνία.
Α.Ο. Τσιλιβί:(Δ. Μουζάκης),
 Κλάδης Β., Γιακουμέλος, Κωστακιώτης, Κόκας, Κλάδης Αγ., Κάρδαρης (71΄ Σταμίρης), Τσάνης, Γεωργίου, Καραμαλίκης, Νικολόπουλος (86΄ Κωζής), Κακολύρης (79΄ Μπάστας).
Αστέρας:(Αλ. Γαβριλόπουλος),Αντωνόπουλος Ανδρ., Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος Αθ., Σταθάτος (90΄+2΄ Ζώντος), Μπράβος (89΄ Μπαρδούσης), Βραχνής, Μενίκου (71΄ Μπουρούκης), Δούλος, Κολοτούρος, Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος.
http://zante-sport.blogspot.gr/
Φώτο












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου