Πέμπτη, Μαΐου 19

Ανακοίνωση σχολής Ναυαγοσωστικής Κεφαλονιάς


ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ACTION CLUB HELLAS-KEFALONIAN ADVENTURES
Σας ενημερώνουμε ότι στο νησί μας και σε όλο το Ιόνιο λειτουργεί πλέον Σχολή Πρώτων Βοηθειών και Ναυαγοσωστικής. 
Η εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών είναι απαραίτητη γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να κληθείτε να βοηθήσετε κάποιον από την οικογένεια σας μέσα στο σπίτι σας ή και εκτός σπιτιού. 
Στη Σχολή μας διδάσκονται Βασικές Πρώτες Βοήθειες για ενήλικες και παιδιά. Παραλαμβάνετε Πτυχίο του Διεθνούς Οργανισμού MΕDIC FIRST AID το οποίο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο. Επίσης λειτουργούν Τμήματα για πτυχίο Επόπτη Ασφαλείας Πισίνας και Ναυαγοσώστη.
Διδάσκονται επίσης για επιχειρήσεις στο προσωπικό τους εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία έχουν γενικό τίτλο ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και η θεματολογία ποικίλει (Πλάνο Ανάγκης, Πυρασφάλεια, Διαχείριση Κρίσεων, BLS Providers, ΑΕD κλπ), ανάλογα με το πώς είναι διαμορφωμένος ο χώρος της επιχείρησης και τι ανάγκες έχει.
Όσοι από εσάς κατέχετε ήδη πτυχίο ή βεβαίωση Πρώτων Βοηθειών πρέπει να γνωρίζετε, ότι βάση των Οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όλα έχουν ισχύ δύο ή τριών ετών ανάλογα με το φορέα έστω και αν δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης. Τις σχετικές Οδηγίες μπορείτε να τις δείτε στο site του Οργανισμού: http://www.who.int/en/.
Επίσης όσων αφορά τις επιχειρήσεις οι οποίες κατέχουν Κολυμβητικές Δεξαμενές πρέπει να ανανεώσουν τα πτυχία τους σε περίπτωση που έχουν λήξει (σε περίπτωση ατυχήματος δεν καλύπτεστε νομικά) και να συνεννοηθούν  με τον TOUR OPERATOR της κάθε εταιρείας γιατί πολλοί TOUR OPERATORS απαιτούν πλέον το πτυχίο του Επόπτη Ασφαλείας Πισίνας και όχι των Πρώτων Βοηθειών (χωρίς διάσωση στην πισίνα-νερό).
Για πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο: 6972944922.
Ειδικές τιμές για Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Οδηγούς Τουριστικών Λεωφορείων-Ταξί, Δασκάλους, Γυμναστές κ.λπ.
Μετά τιμής ACTION CLUB HELLAS
KEFALONIAN ADVENTURES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου