Τρίτη, Μαΐου 17

Πρωταθλητής Προπαίδων ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 4-0 τον Παλληξουριακό στον τελικό


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, στα Φαρακλάτα, ο τελικός του πρωταθλήματος των προπαίδων.
Φιναλίστ δυο από τις καλύτερες ή αν θέλετε οι καλύτερες ακαδημίες του νησιού, Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ο Παλληξουριακός.
Το θέαμα που παρουσίασαν οι μικροί ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αλλά και το συναρπαστικό τους παιχνίδι, ήταν κάτι το εκπληκτικό και για αυτό καταχειροκροτήθηκαν από τους πολυάριθμους θεατές, γονείς και φίλους των παιδιών που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Ενωσιακού.

Νικήτρια για την ιστορία και παράλληλα πρωταθλήτρια 2015-2016, του συγκεκριμένου πρωταθλήματος η ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που ήταν καλύτερη, με τελικό σκορ 4-0, ενώ είχε και ένα δοκάρι σε σουτ από τα όρια της περιοχής του Μουρελάτου.
Τα γκολ των πρωταθλητών πέτυχαν:
1-0 στο 13’ με κοντινό πλασέ ο Παπαβασιλείου
2-0 στο 25’ Με μακρινό φάουλ ο Τζωρτζάτος
3-0 στο 33’ με πλασέ ο Παπαβασιλείου και
4-0 στο 68’ με πλασέ ο Ντεράι
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ.Π. Κομητόπουλο και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Π. Δελακάς), Παλημέρης, Μπάλιου, Βαρτελάς, Σακκάτος, Πάπα, Τζωρτζάτος, Φωής, Νοάκες, Μουρελάτος, Παπαβασιλείου, Πετριτάι.
Έπαιξαν και οι: Ντεράι, Πεφάνης, Τσιλιμιδός.
Παλληξουριακός:(Δ. Γαλανός), Γαλανός, Βώρος, Κουλουμπής, Σούλας, Μαρούλης, Αντωνέλος, Συριάτος, Καμινάρης, Μουρελάτος, Τοζάι, Γλέζος.
Έπαιξαν και οι:Δεστούνης, Λυκούδης.
Με τη λήξη του τελικού έγιναν και οι απονομές.
Τα μετάλλια στους ηττημένους αλλά και στους νικητές απένειμε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής ενώ το κύπελλο στους πρωταθλητές ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης.
Παρών στα Φαρακλάτα και ο Ενωσιακός προπονητής Διονύσης Λιονάτος που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον τελικό.
Το sportsthea συγχαίρει την πρωταθλήτρια προπαίδων 2015-2016 ομάδα του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα τους προπονητές Τάκη Φωή και Παναγή Δελακά για την προσπάθεια που καταβάλουν σε δύσκολες εποχές να κρατήσουν ψηλά τον πήχη στις μικρές ποδοσφαιρικές ηλικίες.
Με την ευκαιρία όμως συγχαίρει και την ομάδα του Παλληξουριακού, αλλά και τον εξαίρετο προπονητή και άνθρωπο δημήτρη Γαλανό για τον ίδιο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου