Τρίτη, Μαΐου 24

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας


Συνέχεια αύριο Τετάρτη απόγευμα για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής και την Εικοσιμία να φιλοξενείται σε ένα δύσκολο παιχνίδι στις 5 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κάτω Αχαγιάς από την τοπική Αχαϊκή.
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου Ομίλου ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλου δίνει νέο δύσκολο με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, εκτός έδρας αγώνα  στις 3:30 μ.μ. στο Τσιλιβί, στη Ζάκυνθο με την τοπική ομάδα, .

Τον αγώνα της Εικοσιμίας στην Αχαγιά, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την Ανατολική Αττική, ο οποίος θα έχει παρατηρητή του, τον Κων/νο Φλωράκη από τη Φωκίδα.
Αυτόν του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου στη Ζάκυνθο ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από τη Λακωνία με παρατηρητή του, τον Παναγιώτη Καψάλη από την Αιτωλοακαρνανία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη  25-5-2016 ώρα:  17:00
Δημοτικό Κάτω Αχαγιάς
Αχαϊκή - Α.Ο. Εικοσιμίας 
Δραγάτης
Αλέξανδρος
Πολυχρονιάδης Π.
Γούρνιας Θ.

2.

Τετάρτη  25-5-2016 ώρα:  15:30
Δημοτικό Πλάνου
Α.Ο. Τσιλιβί - Αστέρας Αμαλιάδας

Διαμαντόπουλος
Αριστοτέλης

Τριανταφύλλου Κ.
Σταματάκο Γ.

ΑΧΑΪΚΗ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                  
Με αρκετά προβλήματα για το καλύτερο η Εικοσιμία στην Κάτω Αχαγιά

Στην Κάτω Αχαγιά, με αρκετές απουσίες και σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Αχαϊκή, αύριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα, η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς Α.Ο. Εικοσιμίας.
Η ομάδα της Λειβαθούς, με έναν αρνητικό μέχρι τώρα απολογισμό, μετρώντας τρεις συνεχόμενες ήττες, δίνει ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι, πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα, στην έδρα τους φαίνονται αχτύπητοι και θέλουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα τους φέρουν ένα βήμα πριν τον στόχο και την επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική.
Η Εικοσιμία θα πρέπει να συνέλθει και να παλέψει για το καλύτερο, αποκαθιστώντας παράλληλα την εικόνα των δύο τελευταίων αγώνων της. Πρέπει να ξεπεράσει την ψυχολογική πίεση των αρνητικών αποτελεσμάτων και να παίξει σαν την ομάδα που ξέρουμε. 
Σίγουρα σε αυτό τον τομέα ο Δημ. Ζησιμάτος έχει να ρίξει όλο το βάρος.
Άλλωστε ποτέ η ομάδα του δεν ήταν το φαβορί, ποτέ δεν μίλησαν για διακρίσεις και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτά τα παιδιά, όποια και αν στο τέλος είναι η κατάληξη. Μπορεί η απογοήτευση να κάνει αισθητά τα σημάδια της στην προσπάθεια τους, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθούν για το καλύτερο. Σίγουρα η προσπάθεια τους είναι και θα συνεχίσει να παραμένει δύσκολη, ιδιαίτερα όταν απέναντι τους έχουν ομάδες με ιδιαίτερα υψηλά μπάτζετ που προέρχονται από πολύ ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Μ. Γκόφα πέρασε νικηφόρα από το νησί μας την 1η αγωνιστική με σκορ 3-2 στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.
Προβλήματα για τον Μ. Γκόφα οι πιθανές απουσίες των Τσίμπιτση, Κωστή. Λογικά θα έχει στη διάθεση του στην αρχική ενδεκάδα τον Αγγελόπουλο.
Και ο Δ. Ζησιμάτος έχει αρκετά, αφού εκτός του τιμωρημένου Π. Στεφανάτου δεν θα είναι για διάφορους λόγους στην αποστολή και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές του.
Διαιτητής ο κ. Αλ. Δραγάτης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Πολυχρονιάδη και Θ. Γούρνια από την Ανατολική Αττική.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
                                         
Μεγάλο παιχνίδι στον Πλάνο........... Μπορεί να κρίνει ακόμη και το ένα από τα δυο "εισιτήρια"

Στο άλλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 12ου Ομίλου, το Τσιλιβί φιλοξενεί, στο γήπεδο του Πλάνου, την ίδια ημέρα, στις 3:30 μ.μ., σε ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμη και την κατάκτηση, του ενός εκ των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για το προσπέρασμα του αντιπάλου τους, αλλά και να κλείσουν την εντός έδρας παρουσία τους, στη σειρά μπροστά στο κοινό τους με μια μεγάλη επιτυχία. 
Μια επιτυχία που θα φέρει το συγκρότημα του Διον. Μουζάκη σε θέση ισχύος απέναντι σε αυτή του Αλ. Γαβριλόπουλου.
Ο Αστέρας μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από την Κεφαλονιά και την Εικοσιμία, θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να έχει το πάνω χέρι στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και αυτό να μην συμβεί, τουλάχιστον να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση και θα βλέπει σχεδόν σίγουρη την άνοδο.
Στον Πλάνο περιμένουμε να έχουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, που επαναλαμβάνουμε ότι ίσως να κρίνει και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ιδιαίτερα αν ο Αστέρας φύγει από το «φιόρο του Λεβάντε» με το τρίποντο!
Διαιτητής ο κ. Αρ. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Τριανταφύλλου και Γ. Σταματάκο από τη Λακωνία.
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΑΧΑΪΚΗ
3
7 - 4
7
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
3
6 - 2
6
3.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
3
6 - 4
4
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
2 - 11
0
Η  επόμενη αγωνιστική
(5η - 29-5-2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΧΑΪΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου