Σάββατο, Μαΐου 14

Δήμος Κεφαλονιάς-Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης 3-5 και όλοι το χάρηκαν


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων ο προγραμματισμένος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εκλεγμένων, αλλά και των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα στους Δήμους Κεφαλονιάς και Ελληνικού/Αργυρούπολης.
Ήταν στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο Δήμων και πως θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αφού Δήμαρχος Ελληνικού είναι ο πετυχημένος Κεφαλονίτης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος. Μια συνεργασία που έρχεται σε συνέχεια της πολύ καλής σχέσης των δύο Δήμων που αναπτύχθηκε στο 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο θέατρο Κέφαλος και της συμμετοχής της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Θέμος Αμούργης» για δεύτερη φορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.
Ήταν ένας αγώνας αφιερωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, άλλωστε το σύνθημα τα λέει όλα...... «Η αυτοδιοίκηση αγωνίζεται» και ιδιαίτερα «στην προσπάθεια των εργαζομένων  της αυτοδιοίκησης, κόντρα στις δυσκολίες για μια καλύτερη κοινωνία και ποιότητα ζωής», παράλληλα με το μήνυμα των διοργανωτών ότι η άθληση πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας, κάθε ηλικίας.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Γ. Κωνσταντάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Α. Κωνσταντάκης και οι πρόεδροι των εργαζομένων των δυο Δήμων.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και όλοι έδειχναν να το χαίρονται. Αν και στην περίπτωση δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα, για την ιστορία να πούμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ελληνικού με σκορ 5-3.
Διαιτητής ο Παναγής Κομητόπουλος.
Το παρών εκτός από τον φιλοξενούμενο συμπατριώτη μας Δήμαρχο Ελληνικού κ. Γιάννη Κωνσταντάτο έδωσαν στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων και ο ομόλογος του Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης
Με την ομάδα της Κεφαλονιάς αγωνίστηκαν και αρκετοί εκλεγμένοι, όπως ο Αλ. Μοσχονάς, ο οποίος μάλιστα διέπρεψε δείχνοντας ότι το «τόπι» τόχει μάθει καλά, πετυχαίνοντας τα δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Εξίσου καλοί ήταν και οι Ηλίας Κουρκουμέλης Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης που φόρεσε και πάλι τα γάντια του, αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Ν. Ανουσάκης που έτρεξε αρκετά.
Από την αντίπαλη ομάδα εκτός των άλλων ξεχώρισε και η συμμετοχή του Δημάρχου Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτου ο οποίος έδειχνε μάλιστα να το διασκεδάζει αρκετά!
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ και Video από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου