Παρασκευή, Μαΐου 27

Η Pre game της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας


Συνέχεια αύριο Κυριακή απόγευμα για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής και την Εικοσιμία να φιλοξενεί σε ένα δύσκολο παιχνίδι γοήτρου, στις 2:30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κεραμειών τον Α.Ο. Τσιλιβί Ζακύνθου με τον τελευταίο να "καίγεται" για το τρίποντο!
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου Ομίλου σε ένα μεγάλο ντέρμπι, ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλου φιλοξενεί στην έδρα του, την πρωτοπόρο και αήττητη Αχαϊκή και θέλει το τρίποντο που ουσιαστικά θα του δώσει το ένα από τα δυο "εισιτήρια" που οδηγούν στην Γ' Εθνική!

Τον αγώνα της Εικοσιμίας στις Κεραμειές με αντίπαλο το Τσιλιβί, θα διευθύνει ο Δημήτρης Νίκας από τη Μεσσηνία, ο οποίος θα έχει παρατηρητή του,  την Αντωνία Κόκκοτου από την Αργολίδα.
Αυτόν του Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλου, στην Αμαλιάδα με την Αχαϊκή, ο Γιάννης Νεοφυτιάδης από την Κόρινθο  με παρατηρητή του, τον Νίκο Χρονόπουλο από την Μεσσηνία.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Κυριακή  29-5-2016 ώρα:  14:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Τσιλιβί
Νίκας
Δημήτριος
Λάμιας Στ.
Κ. Αδαμόπουλος

2.

Κυριακή  29-5-2016 ώρα:  17:00
Δημοτικό Αμαλιάδας
Αστέρας Αμαλιάδας - Αχαϊκή

Νεοφυτιάδης
Ιωάννης

Κωνσταντακόπουλος Π. 
Σάνος Θ.
  Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
                              
Την πρώτη της επιτυχία ψάχνει ομάδα μας απέναντι στο Τσιλιβί
Όλα για όλα για τη νίκη  ώστε να ελπίζουν οι φιλοξενούμενοι

Συνέχεια στα μπαράζ ανόδου Γ’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή, όπου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια Κεφαλονιάς ομάδα της Εικοσιμίας, στις 2:30 μ.μ. φιλοξενεί στο Δημοτικό Κεραμειών τον Α.Ο. Τσιλιβί.
Ένας αγώνας με μονόπλευρο το βαθμολογικό του ενδιαφέρον. Από την μια πλευρά οι «γείτονες» καίγονται για το τρίποντο της νίκης ώστε να διατηρούν ελπίδες ανόδου, ενώ από την άλλη η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου έχει απολέσει κάθε πιθανότητα έστω και για ένα καλό πλασάρισμα.
Μπορεί φυσικά να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «κυανόλευκους» της Λειβαθούς, όμως το αγωνιστικό, το γόητρο, αλλά και το 0-4 του Πλάνου, είναι ένα επί πλέον κίνητρο, ιδιαίτερα μετά την πολύ καλή τους παρουσία στην Κάτω Αχαγιά, να τους δώσει την πρώτη νίκη στη σειρά και αναμένεται να παλέψουν πολύ για αυτό.
Μπορεί μέχρι τώρα η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου να μην έχει καταφέρει βαθμολογικά κάτι, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την προσπάθεια που γίνεται από όλους για το καλύτερο στην Εικοσιμία.
Το Τσιλιβί μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στην έδρα του μπήκε σε περιπέτειες και η άνοδος πλέον τέθηκε υπό αμφισβήτηση, μιας και δεν είναι πλέον το φαβορί, εκτός και αν ευνοηθεί από συγκυρίες, ακόμη και να περάσει νικηφόρα από τις Κεραμειές. Μαθηματικά όμως, θα βρίσκεται μέσα στο κόλπο και όλοι στο Τσιλιβί θέλουν, όπως προαναφέραμε, να εξαντλήσουν και την παραμικρή πιθανότητα. Βέβαια όλα αυτά υπό προϋποθέσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα στο μεγάλο ντέρμπι της Αμαλιάδας.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα της Κεφαλονιάς να αντιμετωπίζει έναν πολύ καλό αντίπαλο με στόχο τη ρεβάνς του 0-4 στον Πλάνο.
Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημ. Ζησιμάτο, αφού θα έχει και πάλι στη διάθεση του τον Π. Στεφανάτο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας.
Ο Διον. Μουζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει και αυτήν την αγωνιστική στον Ηλία Τσιργώτη που παραμένει τραυματίας, ενώ θέση βασικού στην άμυνα, αναμένεται να πάρει ο Θοδωρής Κωζής.
Διαιτητής ο  Δημ. Νίκας με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Λάμια και Κ. Αδαμόπουλο από τη Μεσσηνία.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΧΑΪΚΗ
                                             
Με γνωστό το αποτέλεσμα της Κεφαλονιάς ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή σε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Αμαλιάδα
Στο άλλο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 12ου Ομίλου, ο Αστέρας Αμαλιάδας/Πανόπουλου, λίγο αργότερα στις 5 μ.μ., σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, φιλοξενεί στην έδρα του την πρωτοπόρο και αήττητη Αχαϊκή.
Νίκη για την μια ή την άλλη ομάδα, ουσιαστικά σημαίνει πρωτάθλημα-άνοδος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το τρίποντο, ενώ στους φιλοξενούμενους αρκεί μια ισοπαλία για πρόωρους πανηγυρισμούς. Ισοπαλία θα αρκεί και στους γηπεδούχους μόνο αν το Τσιλιβί ηττηθεί στις Κεραμειές λίγο νωρίτερα! Τότε Αχαϊκή και Αστέρας καταλαμβάνουν 1η και 2η θέση αντίστοιχα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.
Σε περίπτωση ήττας στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τους γηπεδούχους και εφ’ όσον το Τσιλιβί περάσει νικηφόρα από την Κεφαλονιά, τότε τα πράγματα μπλέκουν αρκετά, δεν θα κρατούν την δική τους τύχη, στα χέρια τους, με αποτέλεσμα υπάρξει αναμονή και αρκετή αγωνία στα παιχνίδια της αυλαίας του πρωταθλήματος.
Τα παραπάνω, επαναλαμβάνουμε, θα ισχύσουν αν το Τσιλιβί περάσει νικηφόρα από την Κεφαλονιά και την Εικοσιμία. Άλλωστε το αποτέλεσμα των Κεραμειών θα τους είναι γνωστό, αφού το παιχνίδι αυτό θα ξεκινήσει στις 2:30 μ.μ.!
Για τα σενάρια και το τι μέλλει γενέσθαι, μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής θα είναι πολλά! Όμως υπάρχει και η περίπτωση να μην χρειαστεί καν να πάρουμε μολύβι και χαρτί και να ανατρέξουμε σε υπολογισμούς. 
Με αυτά και αυτά καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο ενδιαφέρον μπορεί να αποδειχθεί το παιχνίδι της Αμαλιάδας, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να δώσει τέλος στα σενάρια ή να παρατείνει την αγωνία!
Πλήρη θα παρατάξει την ομάδα του ο Αλ. Γαβριλόπουλος. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μίλτο Γκόφα ο τραυματίας Τσίμπιτσης.
Διαιτητής ο κ. Ι. Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κωνσταντακόπουλο και Θ. Σάνο από την Κόρινθο.
Η  βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
ΑΧΑΪΚΗ
4
8 - 4
10
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
4
8 - 4
7
3.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
4
8 - 6
5
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
2 - 12
0
Η  επόμενη αγωνιστική
(6η   5-6-2016)
α/α
Αγώνας
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2.
ΑΧΑΪΚΗ - Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου