Τετάρτη, Μαΐου 25

Έκανε το καθήκον του ο Κεφαλληνιακός 46-37 την Ήλιδα και βρίσκεται ένα βήμα από τον τίτλο του πρωταθλητή της Γ2

Ο Κεφαλληνιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην αδιάφορη Ήλιδα, σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και κατέκτησε ακόμη ένα «ροζ» Φ.Α.
Η ομάδα του Γ. Αντωνάτου δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να καταβάλλει το συγκρότημα της Ηλείας, που παρατάχθηκε με όλους και όλους πέντε παίκτες!
Οι «κυανέρυθροι» είχαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο και έκλεισαν με μια καλή διαφορά 10 πόντων και όλα έδειχναν ότι η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πήγαινε σε ένα περίπατο στο δεύτερο.
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αφού η Ήλιδα άρχισε να ισορροπεί να εκμεταλλεύεται την μέτρια απόδοση της ομάδας μας και τις πολλές αλλαγές του Γ. Αντωνάτου με συνέπεια να χάσουν τον ρυθμό τους και οι φιλοξενούμενοι, να γίνονται απειλητικοί.
Έτσι αυτό το διάστημα άρχισε ροκανίζει την διαφορά φτάνοντας την ακόμη και στο -1 στο 7’ του τρίτου δεκαλέπτου (32-31). Στη συνέχεια επανήλθε η αγωνιστική ισορροπία και ο Κεφαλληνιακός, τρέχοντας ένα σερί 14-0 θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Τελικό σκορ 46-3.
Κορυφαίος, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι, του αγώνα Π. Βλασσόπουλος που πέτυχε 22 πόντους με ένα τρίποντο.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Κεφαλονιάς συνεχίζει στην κορυφή με μια καλή διαφορά και όλα δείχνουν ότι αυτοί θα είναι που θα σηκώσουν την φετινή κούπα του πρωταθλήματος Γ2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην αποστολή της Ήλιδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν με αποτέλεσμα να δώσουν έστω και για λίγο ένα ενδιαφέρον στο παιχνίδι. 
Ιδιαίτερα να συγχαρούμε τον «έφηβο» παίκτη – προπονητή της ομάδας κ. Ασημακόπουλο, ο οποίος μάλιστα στο τέλος χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους θεατές!
Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα την επόμενη Κυριακή στα πλαίσια της 17ης, προτελευταίας αγωνιστικής ο Κεφαλληνιακός αγωνίζεται εκ νέου εντός έδρας με αντίπαλο τον Φοίνικα Αγιάς, ομάδα που του στέρησε, το μέχρι εκείνη την στιγμή αήττητο του.
Με νίκη θα πανηγυρίσει μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τον τίτλο του πρωταθλητή.
Διαιτητές: Κανελλόπουλος – Διαμαντή.
Τα δεκάλεπτα:13 – 9, 14 – 8, 5 – 7, 14 – 13. 
Κ.Α.Ο.:(Αντωνάτος Γ. ), Βασιλάκης Γ., Βλασσόπουλος Π. 22 (2), Κουμαριώτης Χ. 1, Χατζηχρήστος Γ. 3, Πολλάτος Ε. 2, Ρεμούντος Σ. 5 (1), Μουρελάτος Θ. 4, Κουνάδης Α. 1, Βαγγελάτος Δ. 6, Αλεβιζόπουλος Γ., Μπλέτσος Δ., Παπαδήμας Ε. 2.

ΗΛΙΔΑ:(Ασημακόπουλος Χ.), Κυριαζής Δ. 13 (1), Χρυσανθόπουλος Α. 3 (1), Κοτσιρώνης Ν. 10, Μητσόπουλος Ν. 4, Ασημακόπουλος Χ. 7.
Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ και Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου