Κυριακή, Μαΐου 15

Αγώνες Στίβου στο Ιόνιο. "Βεργώτεια", "6οι Ιόνιοι". Αποτελέσματα


Σε δυο νησιά του Ιονίου Πελάγους οργανώθηκαν με επιτυχία αγώνες στίβου. Πρόκειται για τα «Βεργώτεια» στην Κεφαλονιά και τους 6ους Ιόνιους στη Λευκαδα.
Στη Λευκάδα ο Παναγιώτης Ανδρεάδης (ΓΣ Χαϊδαρίου) τερνάτισε στα 100μ σε 10.64 και ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) στα 200 σε 21.58.
Ξεχώρισαν επίσης ο Γιάννης Σταματελόπουλς (ΓΑΣ Ιεράπετρας) στα 400μ με 49.98, η Κωνσταντίνα Ρωμαίου (Κερκυραϊκός) στο μήκος 6.06, ο παίδας Κώστας Μυλωνάς (Αστέρας Πρέβεζας) με βολή στα 62.01,  οι παγκορασίδες Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός)  στο μήκος με 5.44 και Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρας 2015) στο ύψος 1.70 και ο παμπαίδας Γιώργος Αναγνώστου στο μήκος με 5.75. 
Οι 6οι Αγώνες στίβου για τον εορτασμό της Ένωσης των Επτανήσων έγιναν το Σάββατο 14 Μαΐου στη Λευκάδα και ήταν αφιερωμένοι στον Σπύρο Πολίτη πρωτεργάτη και ιδρυτή του Γ.Σ. Λευκάδας και διοργανωτές ο Γ.Σ.ΛΕΥΚΑΔΑΣ και  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Λευκάδας και την Περ. Ιονίων Νήσων-ΠΕ Λευκάδας. 
Βεργώτεια  
Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Αργοστολίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Μαΐου αγώνες στίβου με την επωνυμία «Βεργώτεια» τους οποίους διοργάνωσε η Γ.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,  σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το  Δήμο Κεφαλονιάς / Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ)  και την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου.
Στο Αργοστόλι αγωνίστηκε ο Αντώνης Μέρλος (Ποσειδών Λουτρακίου) στο ύψος ο οποίος πέρασε πάνω από τα 2.05 ενώ από τις άλλες παρουσίες ξεχώρισε η παγκορασίδα η Δήμητρα Κυριαζή (ΑΣΑ Κόροιβος) στο μήκος με 5.13 και η Ιωάννα Ζάκα (ΑΟ Φιλοθέης) που πέρασε το 1.75. 
Τα πλήρη αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου