Τετάρτη, Νοεμβρίου 9

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Με αξιόλογα παιχνίδια, πολλά γκολ και πολύ καλό θέαμα, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.


        
Με την διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων του προγράμματος ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 1η αγωνιστική ημέρα του τοπικού πρωταθλήματος.
Ο Παγκεφαλληνιακός το Σάββατο το πρωί στις Κεραμειές, ξεκινώντας με το"δεξί" τις φετινές του υποχρεώσεις, επικράτησε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Προόδου Ιθάκης εύκολα με σκορ 5-0!
Η περυσινή πρωταθλήτρια Εικοσιμία ήταν η νικήτρια του πρώτου τοπικού ντέρμπι της χρονιάς αφού επικράτησε των Φωκάτων στις Κεραμειές με σκορ 2-1.
Ο Παλληξουριακός δείχνοντας με το καλημέρα τις φετεινές του αρετές, αλλά και την ποιότητα του σαν σύνολο, πέτυχε τη νίκη της ημέρας, αφού επικράτησε εύκολα εκτός έδρας στο ντέρμπι (;) επί της Σάμης με σκορ 5-0!
Τέλος νικηφόρα πέρασαν από τον Άγιο Αντώνη και τον Εθνικό Κεφαλονιάς τα Διλινάτα που πέτυχαν μια σημαντική νίκη επί του αντιπάλου τους με σκορ 2-3!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5 - 0
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 5
3.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1 - 2
4.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 3
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  5-0
Πρεμιέρα είχαμε στις Κεραμειές, το Σάββατο πρωί, σε ένα ακόμη πρωτάθλημα Α’ τοπικής κατηγορίας, το 37ο  κατά σειρά, και τον Παγκεφαλληνιακό να φιλοξενεί την ομάδα της Προόδου Ιθάκης.
Οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού σε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, ήταν οι θριαμβευτές, αφού επικράτησαν της ομάδας από την Ιθάκη με σκορ 5-0, χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία!
Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τους γηπεδούχους ανώτερους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού μπήκαν από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά (στο 23’ με το σκορ στο 2-0, ουσιαστικά το είχαν «καθαρίσει), είχαν σε όλη την διάρκεια την κατοχή, αλλά και τον έλεγχο, ενώ έδειξαν πιο έτοιμοι από την ομάδα του Βασίλη Πρεβεζιάνου.
Αποτέλεσμα να φτάνουν πιο εύκολα στην εστία του Γ. Τσιντήλα, που και σήμερα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, να δημιουργούν ευκαιρίες και τελικά να πετυχαίνουν συνολικά 5 τέρματα. Η νίκη τους, φυσικά ήταν δίκαιη και καθαρή.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  0-5
Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παλληξουριακός, με το καλημέρα έδειξε στοιχεία πολύ καλής και ποιοτικής ομάδας και είναι σίγουρο ότι θα είναι ένα από τα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου έκανε ιδανικό ξεκίνημα, στην πρεμιέρα του 37ου τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ξεπερνώντας ένα δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο της για την κορυφή, όπως είναι η Σάμη, με πολύ απλό, ουσιώδες και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, επικρατώντας εύκολα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων με σκορ 5-0!
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  1-2
Η Εικοσιμία ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι των Κεραμειών μετά την επικράτηση της με σκορ 2-1 απέναντι στα τυπικά γηπεδούχα Φωκάτα.
Οι πρωταθλητές, ξεπερνώντας το σοκ του αποκλεισμού τους, από τον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου με τα Διλινάτα, κατάφεραν, να να πάρουν μια δύσκολη νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και τελικά να μπουν με το «δεξί» στη νέα σεζόν. 
Εκτός τους τρεις βαθμούς, αυτή η νίκη δίνει και καλή ψυχολογία στους «κυανόλευκους» για τη συνέχεια ώστε να υπερασπιστούν τον περυσινό τους τίτλο!
Από την άλλη οι τυπικά γηπεδούχοι, σαφώς ανταγωνιστικοί, οπωσδήποτε πολύ πιο ποιοτικοί και πλήρεις, από κάθε άλλη χρονιά προσπάθησαν, να αλλάξουν μπάλα στο χώρο του κέντρου και να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση με κινητήριους μοχλούς τους τον Αλεξάτο και από τα πλάγια τον Αραβαντινό. Η αλήθεια είναι ότι, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, που στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν, αφού ένα γκολ λίγο πριν το τέλος, του Αλέκου Πολλάτου θα διαμορφώσει τι τελικό 2-1.
 
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ  2-3
Τα Διλινάτα ξεπέρασαν το δύσκολο εμπόδιο του Εθνικού Κεφαλονιάς, στον Άγιο Αντώνη, επικρατώντας των γηπεδούχων με σκορ 3-2, κάνοντας παράλληλα, καλό ποδαρικό με το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να αιφνιδιάσουν τον άπειρο και νεοφώτιστο στην Α’ κατηγορία Εθνικό. Και το κατάφεραν αφού θα πετύχουν το γρήγορο 0-1. Στη συνέχεια και μετά την ισοφάριση σε 1-1, θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και παρά την μείωση από τους γηπεδούχους στο 72’  σε 3-2, θα το κρατήσουν μέχρι το τέλος και θα φύγουν από το Ληξούρι, με μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Αγωνιστικά ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον και συνολικά πέντε τέρματα.
 
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
1
5 - 0
3
2.
Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1
5 - 0
3
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1
3 - 2
3
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1
2 - 1
3
5.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1
2 - 3
0
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1
1 - 2
0
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1
0 - 5
0
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
0 - 5
0
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
0 - 0
0
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Υπερτερούν στις νίκες οι φιλοξενούμενοι έναντι των γηπεδούχων
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν μία (1) και οι φιλοξενούμενοι τρεις (3). Δεν είχαμε καμία ισοπαλία. 
Δεκατέσσερις (14) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Επίσης είχαμε και ένα (1) αυτογκόλ!
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μία (1) κόκκινη κάρτα στα 4 παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 1η αγωνιστική.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 13 κίτρινες κάρτες!! Οι περισσότερες, εφτά (7) στο παιχνίδι μεταξύ Φωκάτων-Εικοσιμίας με διαιτητή τον κ. Ε. Μενεγάτο.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 4 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκη για τους γηπεδούχους, 3 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους τέσσερις αγώνες, ήταν πολύ καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 18 τέρματα. 
Σκορ είχαμε και στα 4 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Σάμης-Παλληξουριακού στο Ενωσιακό, Εθνικού Κεφαλονιάς-Διλινάτων στον Άγιο Αντώνη και Παγκεφαλληνιακού-Προόδου Ιθάκης στις Κεραμειές, συνολικά από πέντε 5. 
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν 10 έναντι των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 4,5 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα των Παλληξουριακού - Παγκεφαλληνιακού με 5 τέρματα στο ενεργητικό τους.
Καλύτερη άμυνα επίσης των Παλληξουριακού και Παγκεφαλληνιακού με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα της Σάμης και της Προόδου Ιθάκης με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, επίσης της Προόδου Ιθάκης και της Σάμης με τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 13. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλό, αφού είχαμε μόνο μία κάρτα αυτού του χρώματος.
Στα αξιοσημείωτα της 1ης αγωνιστικής η απουσία της ισοπαλίας, αλλά και οι πεντάρες Παλληξουριακού - Παγκεφαλληνιακού, σε βάρος της Σάμης και της Προόδου Ιθάκης αντίστοιχα.
Επίσης, η επικράτηση των φαβορί σε όλους τους αγώνες, αλλά και τα πολλά γκολ σε όλα τα γήπεδα!!!
Η επόμενη αγωνιστική 
(2η 12-13/11/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Ρεπό:Α.Ο. Φωκάτα
Α.Σ.    ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Μεγάλο «διπλό» στο Αίγιο για τους άνδρες του ΑΣΚ 79-58 τον Ήφαιστο/Αχιλλέα

Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση και άλλη μία σημαντική νίκη για τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, οι οποίοι επικράτησαν άνετα και στο Αίγιο κόντρα στον Ηφαιστο/Αχιλλέα με 78-59 και έφτασαν τις τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. 
Ένα ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η εντυπωσιακό, που δείχνει ότι φέτος είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία! 
Ο ΑΣΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, προηγήθηκε με 10-0 και αν και οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να αντιδράσουν και να κλείσουν το ημίχρονο κοντά στο σκορ, στο δεύτερο η ανωτερότητα του ΑΣΚ ήταν εμφανής.  
Με σπουδαίο για ένα ακόμα παιχνίδι τον Κώστα Ακτύπη, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους και πολύ καλούς τους Θόδωρο Μπαχό και Νικόλα Βαλλιανάτο (κυριάρχησε μέσα στην ρακέτα), η ομάδα του Φίλιππου Ροδόπουλου, κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη. 
Η βαθμολογία
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
5
10
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
5
9
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
5
9
ΑΙΟΛΟΣ
5
9
Ε.Α.Π.
5
9
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
5
8
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ
5
8
Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
5
8
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
5
7
ΑΓΥΙΑ
5
6
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ
5
6
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ
5
6
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
5
5
ΣΦΗΚΑ
5
5
Η επόμενη αγωνιστική  (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
14/11/16
21:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
13/11/16
13:00
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
14/11/16
20:30
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ 
14/11/16
20:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
14/11/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
14/11/16
20:30
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
14/11/16
20:00
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
ΕΦΗΒΟΙ
Μεγάλο "διπλό" στην Πάτρα 56-55 την Παναχαϊκής
Σπουδαία νίκη γοήτρου - καθώς η εφηβική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά  έχει ήδη προκριθεί στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. - απέναντι στην αήττητη έως σήμερα ομάδα της Παναχαϊκής με 56-55, κατάφεραν οι παίκτες του Μανώλη Δούλια, σε έναν αγώνα που αποτέλεσε διαφήμιση του μπάσκετ.
Μία νίκη που αποκτά ιδιαίτερη αξία για τον τρόπο που έχει επιτευχθεί, καθώς οι τραυματισμοί των παικτών της Κεφαλονιάς είχε σαν αποτέλεσμα η αποστολή στην Πάτρα να αριθμεί μόνο επτά  αθλητές. 
Συγκεκριμένα Γιάννης Μουίκης,  Θεοδωράτος, Ζαπάντης, Παυλάτος και Τζωρτζάτος αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού και δεν ακολούθησαν την αποστολή.
Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό από την αρχή έως το τέλος. Όλα κρίθηκαν στα τελευταία 15'' όπου η ομάδα της Κεφαλονιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4 πόντους. 
Τρίποντο του Γιαννάτου στα 10'΄και 2ποντο με την λήξη του ίδιου παίκτη που αγωνιζόταν με διάστρεμμα, οδήγησε στο τελικό 55-56.
ΠΑΙΔΕΣ

Εντός έδρας ήττα για τους Παίδες 44-48 από τον Αιγέα
Ήττα στο τέλος για την παιδική ομάδα του Α.Σ.Κ. σήμερα το απόγευμα στο «Αντώνης Τρίτσης» αφού ο Αιγέας ήταν αυτός που αποχώρησε με το «Ροζ» Φ.Α. με νίκη 48-44.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία επίπτωση στη συνέχεια, αφού η ομάδα το Πάνο Ματιάτου έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της, στη Β’ φάση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον "δάσκαλο" τους Πάνο Ματιάτο.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Συνεχίζει κορυφή με 5Χ5
Νίκησε και την ΕΦΑ στο Αίγιο 56-76

Η ομάδα μας συνέχισε το σερί των νικηφόρων αγώνων της στο 5Χ5, περνώντας και από το Αίγιο, χωρίς να χάσει σε κανένα σημείο την πρωτοπορία στο σκορ και τον έλεγχο του αγώνα! Η διαφοά μεταξύ των δυο ομάδων ήταν μεγάλη και η νίκη του ΝΕΟΛ ήταν δίκαιη και καθαρή!

Η βαθμολογία
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
5
10
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
5
10
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
4
8
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
4
8
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
4
7
ΝΙΚΗ ΑΣ
4
7
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α.Π.
4
6
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
4
5
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΙΟΥ Α.Σ.
4
5
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
4
5
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ
4
5
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΟ
4
4
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
4
4
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
4
2
Η επόμενη αγωνιστική  (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
16/11/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΣ
12/11/16
12:00
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ
14/11/16
18:00
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΟ ΚΑΡ - ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ
16/11/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
13/11/16
14:00
ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΚΛΕΙΣΤ
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΙΟΥ Α.Σ. - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
16/11/16
19:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
ΠΑΙΔΕΣ
Η παιδική ομάδα μας, ολοκλήρωσε για φέτος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό του Ληξουρίου την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Κόροιβου. 
Οι μικροί μας αθλητές, πάλεψαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, βγάζοντας πολλούς ωραίους συνδυασμούς, άσχετα από το αν κατέληγαν ή όχι σε καλάθι. 
Η αλήθεια είναι πως ομάδα μας ήταν πολύ μικρότερη σαν μέσο όρο ηλικίας, πολύ πιο κοντή από τον αντίπαλο (με εξαίρεση τον Χρήστο Βουτσινά) και με λιγότερες λύσεις στον πάγκο εξαιτίας τραυματισμών. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τρεις περιπτώσεις όπου βγήκαμε σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να τελειώσουν με ένα απλό lay-up, φοβούμενοι τον αντίπαλο αμυντικό που τους κυνηγούσε, 20 πόντους ψηλότερος και 20 κιλά βαρύτερος…
Από την ομάδα μας, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν και έτρεξαν πολύ.
Α.Ο.   ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΕΦΗΒΟΙ
Η ομάδα του Αποστόλη Δαμκαλή είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική και ο κόουτς βρήκε την ευκαιρία να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του, ενόψει του μεγάλου τοπικού ντέρμπι, την επόμενη αγωνιστική στο κλειστό γυμναστήριο, με αντίπαλο τον Α.Σ.Κ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου