Κυριακή, Ιανουαρίου 13

Πρωταθλητής «χειμώνα» στη Β' κατηγορία ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς 2-3 την Έρυσσο


Πολύ καλό σε θέαμα, γκολ και ποιότητα το ντέρμπι της Β’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, μεταξύ της Ερύσσου και του αήττητου Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον και την αγωνία μέχρι την ολοκλήρωση του.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν σχεδόν ισορροπημένο, με αρκετές φάσεις, τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα, όμως αυτοί που στο τέλος θα πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα είναι οι φιλοξενούμενοι του Τ. Φωή.
Μια νίκη που τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της πρωτιάς και τους κάνει πρώτο φαβορί να το καταφέρουν, σύμφωνα με την εικόνα τους μέχρι τώρα και το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου που ακολουθεί.
Παράλληλα το «τριφύλλι» διατήρησε το αήττητο με την ολοκλήρωση του α’ γύρου.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έδειξαν μια καλά συγκροτημένη και καλοδουλεμένη ομάδα, που σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Τα γκολ του αγώνα
Το «τριφύλλι» θα ανοίξει το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 17’. Συγκεκριμένα, ο Τσάκος θα κάνει σέντρα από δεξιά και ο Φωής με πολύ ωραία κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ 0-1.
Η Έρυσσος όμως στο 26' θα φέρει το ματς στα ίσια. Συγκεκριμένα ο Γ. Παπάς θα σεντράρει από δεξιά, ο
Rexha θα πλασάρει, η μπάλα θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά Sula, σε κενή εστία θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχος.
Αυτό το 1-1 θα είναι αποτέλεσμα για το πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, σχετικά νωρίς, φιλοξενούμενοι θα πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. 
Συγκεκριμένα στο 51’, μετά από σύγχυση στην περιοχή της Ερύσσου, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί και ο Τσάκος από κοντά, με ωραίο συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Καββαδία, για το 1-2
Οι φιλοξενούμενοι στο 61’ θα μείνουν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τσάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Η Έρυσσος θα φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια στο 69’.
Σέντρα από δεξιά του Κοψίνη και ο Στεφάνι με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση θα πετύχει το 2-2.
Ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στο 70’ θα πετύχει το 2-3 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο Μακρίδης θα ανατραπεί μέσα στην μεγάλη περιοχή με την διαιτητή, ύστερα από υπόδειξη του α’ βοηθού να καταλογίζει το πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σ. Μπάμπης, που θα ευστοχήσει, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καββαδία.
Τέλος η γηπεδούχοι θα μείνουν και αυτοί με δέκα παίκτες, έπειτα την αποβολή του Μπάμπη Γ. στο 71' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Διαιτητής η κ. Δ. Ρηγοπούλου με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Α. Βουτσινά.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Δ-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Καψογιώργης, Ρεπούσης (77’ Γιαννάτος), Πατρίκιος, Μπέλος (60’ Πετρόπουλος), Μπάμπης, Κοψίνης, Sula (60’ Στεφάνι), Rexha (75’ Παπαλεξάτος), Πάπα Ρ., Παπάς Γ.
ΠΑ.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Παπαστεργίου, Σπαθής, Γασπαρινάτος, Καλογηράτος, Σακκάτος, Κατσούρης, Φωής (89’ Πάρα), Τσάκος Κ., Βανδώρος (49’ Μακρίδης), Deraj (46’ Κώστογλου), Μπάμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου