Κυριακή, Ιανουαρίου 13

Πέρασαν από το Ληξούρι οι Πρόννοι... Σπουδαία νίκη 3-1 τον Εθνικό


Σε ένα καλό παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, οι Πρόννοι θα πάρουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στον δυνατό Εθνικό με σκορ 1-3 και θα επανέλθουν στις επιτυχίες.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45’ ήταν καλύτεροι, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την υπεροχή και κατάφεραν να το ολοκληρώσουν προηγούμενοι 0-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αλλά δέχθηκαν ακόμη δυο τέρματα και μαζί την ήττα με σκορ 1-3, αφού στο τέλος πέτυχαν το γκολ της «τιμής».
Φάσεις και γκολ
Στο 18’ ο Πολλάκης με ωραία εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία του Μπελεζάκη και θα ανοίξει το σκορ 0-1 για την ομάδα του.
Μετά από 10’ ο Μπελεζάκης θα κάνει μεγάλη απόκρουση στο τετ α τετ του με τον Ζαρνακούπη, διατηρώντας το 0-1.
Ο Εθνικός, θα απειλήσει στο 40’ όταν ο Τοζάι, μετά την πάσα του Γ. Μπάμπη, όταν θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα και θα περάσει ελάχιστα έξω.
Στο 42΄ο Παπαβασιλείου θα αποκρούσει την κοντινή κεφαλιά του Αντωνάτου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοζάι.
Αυτό το 0-1 θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Πρόννοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Κόμητας, απέναντι από τον Μπελζάκη θα κάνει το σουτ, ο τερματοφύλακας του Εθνικού αποκρούει σωτήρια και στην επαναφορά, ο Ζαρνακούπης θα στείλει την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 59’ ο Παπαβασιλείου με πολύ δυσκολία θα διώξει την μπάλα από το «Γ» της εστίας του, σε εκτέλεση κόρνερ του Τοζάι.
Το 0-2 για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη θα έρθει στο 65’ με ωραία κεφαλιά του Πολλάκη στο δεύτερο δοκάρι, παρά την πολύ καλή προσπάθεια του Μπελεζάκη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κόμητα από αριστερά.
Στο 79’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Σπ. Κουρκουμέλης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) και θα αποβληθεί από το υπόλοιπο του αγώνα.
Στο 80’ οι Πρόννοι θα πετύχουν και το 0-3 με διπλή προσπάθεια του Ζαρνακούπη, ύστερα από την πρώτη απόκρουση του Μπελεζάκη.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 89’ για το τελικό 1-3 με ωραίο πλασέ του Ρεμούντη, μετά την ωραία συνεργασία Μαυροειδή – Αδηλίνη και την πάσα του τελευταίου στον σκόρερ.
Σημαντική λοιπόν νίκη για τους Πρόννους, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. 
Μια νίκη που δίνει εκτός των βαθμών καλή ψυχολογία και πίστη για τη συνέχεια.
Ο Εθνικός από την άλλη, μετά και από αυτή την ήττα, χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ψηλότερα βαθμολογικά και μέσα στην 4αδα μόνος του.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Β. Παναγιωτόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μπελεζάκης, Σιμωτάς Χ., Μαυροειδής Χ., Αδηλίνης, Μαυροειδής Ν., Ρεμούντης, Αντωνάτος (72’ Γιακουμάτος), Μπάμπης, Tozaj (55’ Wolnicki)-89’ Παπα), Βασιλάτος, Μαρούλης.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Κατσιλίδης (82’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Πολλάκης (74’ Περαματζής), Ζαρνακούπης, Κόμητας, Στάβερης Κ. (56’ Αναγνώστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου