Παρασκευή, Ιανουαρίου 11

Αγώνες στην Πάτρα για άνδρες και παίδες του Α.Σ. Κεφαλονιά - Στην προπόνηση της προεθνικής (γεν. 2003) δύο αθλητές του Α.Σ.Κ.


Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα για παιδικό και ανδρικό τμήμα του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Η αρχή γίνεται το Σάββατο 12/1 στο γήπεδο της  Αλεξιώτισας, όπου στις 2.30 το μεσημέρι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του final-6, οι παίδες αντιμετωπίζουν την τοπική ομάδα του Έσπερου Πατρών.
Την Κυριακή 13/1, στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα οι άνδρες του Μ. Δούλια θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα του Σκιαγιοπούλειου Πατρών.
Στην προπόνηση για την επιλογή της προεθνικής ομάδας (γεν. 2003) κλήθηκαν μεταξύ άλλων παιδιών από την ΕΣΚΑΗ, οι δύο αθλητές του συλλόγου, Διονύσης Βουργίδης και Βαγγέλης Σταθάτος.
Η επιλογή θα γίνει από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Μίσσα & Παπαδόπουλο & τους Περιφερειακούς Προπονητές της ΕΣΚΑ-Η, την Τετάρτη 16/01/19 και ώρα 15.30 στα γήπεδα του Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στον Καστελόκαμπο.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους δυο αθλητές και τους προπονητές  για την προσπάθειά τους και εύχεται καλή επιτυχία στα δύο τμήματα του συλλόγου που αγωνίζονται στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου