Παρασκευή, Ιανουαρίου 11

Η pregame της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Συνέχεια το Σαββατοκύριακο 12-13/1 στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, ύστερα από περίπου έναν μήνα αγωνιστικής απραξίας,  με την 5η του αγωνιστική και τη διεξαγωγή δύο αγώνων, στον Καραβόμυλο στην αυλαία του Α' γύρου. 
Το Σάββατο, αρχικά στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο, σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ο Πυλαριακός μετά την ήττα και την απώλεια του αήττητου στο ίδιο γήπεδο, πριν την διακοπή από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θέλει να επιστρέψει στις νίκες φιλοξενώντας τον Εθνοφρουρό, που αν είναι σε πλήρη σύνθεση μπορεί να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι.
Ο πρωτοπόρος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Όπως και να έχει είναι κρίσιμο βαθμολογικά και για τους δυο "μονομάχους", ώστε να συνεχίσουν στον στόχο τους, που είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική 4αδα για τους φιλοξενούμενους και η πρωτιά για τους γηπεδούχους, που περιμένουν και κάποιο "δώρο" την επόμενη ημέρα για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή!
Η συνέχεια στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, την Κυριακή με το ντέρμπι ανάμεσα σε Έρυσσο και Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι, που θέλουν να σπάσουν το αήττητο των πρωτοπόρων και να τους προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα, θα παλέψουν με μοναδικό στόχο το τρίποντο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι σε ένα σημαντικό για την πορεία τους στη συνέχεια παιχνίδι, θέλουν κατ' αρχήν να διαφυλάξουν το δικό τους μοναδικό στην κατηγορία αήττητο και στη συνέχεια την κατάκτηση της νίκης, που θα τους δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουν μόνοι και πάλι στην κορυφή!
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Ηρακλής Πρόννων.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 12-1-2019   ώρα:  15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Εθνοφρουρός
Θωμάς
Βασίλης
Κώτσης Γ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
2.
Κυριακή  13-1-2018   ώρα:  11:30
Δημοτικό Καραβομύλου
 Α.Ο. Ερύσσου – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Ρηγοπούλου
Δήμητρα
Καραΐσκος Απ.
Βουτσινάς Α.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 5ης αγωνιστικής του "μικρού" πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 12/13/1/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
Σάββατο 12-1-2019
Κομβικό και για τους δύο το παιχνίδι στον Καραβόμυλο
Μετά από διακοπή ενός μήνα και στην αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, πρώτης για το 2019, ο Πυλαριακός μετά την απώλεια του αήττητου, την περασμένη αγωνιστική από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, φιλοξενεί στις 3 το απόγευμα στον Καραβόμυλο τον Εθνοφρουρό.
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και ιδιαίτερα κρίσιμο για τις δυο ομάδες, αφού με ήττα μένουν πίσω βαθμολογικά και αυτό δεν το θέλουν με τίποτε, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που δεν θέλουν μια δεύτερη αποτυχία στην έδρα τους!
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου, μετά την απώλεια του αήττητου και την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια, βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι της Ερύσσου με 6 βαθμούς.
Έχουν μέχρι τώρα στα 3 παιχνίδια που έχουν δώσει, δυο νίκες και μία ήττε.
Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη με πολλά αγωνιστικά προβλήματα μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική και την ήττα τους 3-0 στο ίδιο γήπεδο από την Έρυσσο, δεν μπορούν να έχουν άλλη βαθμολογική απώλεια, αν θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο της συμμετοχής τους στην τελική 4αδα και τα playoffs της κατηγορίας.
Βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς, αφού έχουν μια νίκη, μια ισοπαλία και μία ήττα μέχρι τώρα.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι ενδιαφέρον με την προϋπόθεση, ότι ο Εθνοφρουρός θα κατέβει πλήρης, διαφορετικά οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, φυσιολογικά δεν θα έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ο Κ. Βιτωράτος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Α. Γρηγοράτο - Γ. Γασπαρή.
    
Κυριακή  13-1-2019
Ντέρμπι στον Καραβόμυλο......
Ο νικητής κλείνει νωρίς-νωρίς "ραντεβού" στην τελική 4αδα
Την επόμενη ημέρα Κυριακή 13/1 στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα, θα πέσει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής και μαζί ο Α’ γύρος του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας.
Η Έρυσσος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα σε ένα πολύ ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι, με 2Χ2 στα δυο τελευταία τους παιχνίδια, θέλουν να μεγαλώσουν το σερί με μια μεγάλη νίκη.
Από την άλλη, οι πρωτοπόροι και μοναδικοί αήττητοι, την προηγούμενη αγωνιστική και στο ίδιο γήπεδο, ήταν αυτοί που έσπασαν το αήττητο του Πυλαριακού και τον εκτόπισαν από την κορυφή, καταλαμβάνοντας πλέον την θέση παράλληλα με την μοναξιά της!
Εμείς, περιμένουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι που σίγουρα το αποτέλεσμα του, έτσι κι αλλιώς θα φέρει κάποιες ανακατατάξεις στην βαθμολογία και ίσως και στην κορυφή.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει φυσικά και η αγωνιστική απραξία περίπου ενός μηνός, λόγω της πολυήμερης διακοπής του πρωταθλήματος της συγκεκριμένης κατηγορίας.
O Τ. Φωής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο στον Χ. Beshaj.
Οι δύο ομάδες παρά τα προβλήματα τους, είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν με μοναδικό στόχο το τρίποντο, που θα τους επιτρέψει να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την τελική 4αδα και την πρωτιά!
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3
2
1
0
5 - 1
7
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
2
0
1
12 - 5
6
3.
Α.Ο. Ερύσσου
3
2
0
1
7 - 6
6
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
1
1
1
2 - 4
4
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
4
0
0
4
2 - 12
0
    
Η επόμενη (6η) αγωνιστική 
19-20/1/19
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3.
Ρεπό:Α.Ο. Ερύσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου