Σάββατο, Ιανουαρίου 12

Νίκη 3-0 τον Εθνοφρουρό και ξανά κορυφή ο Πυλαριακός


Σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Καραβόμυλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Εθνοφρουρό.
Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 3-0.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχόπτωση και τσουχτερό κρύο, με τον Πυλαριακό να έχει την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αντίθετα με τον Εθνοφρουρό να αμύνεται μαζικά, προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.
Να αναφέρουμε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα παρατάχθηκε στο αγωνιστικό χώρο με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης «μικρού».
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1’ ο Πυλαριακός θα χάσει την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Φάντης θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Μενεγάτο, το πλασέ του, όμως θα περάσει λίγο άουτ.
Στο 4’ πολύ καλό σουτ του Γιαννάτου, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω, από το αριστερό δοκάρι.
Στο 10’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Φάντης μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά, θα πασάρει παράλληλα και ο επερχόμενος Γιαννάτος με ωραίο πλασέ θα πετύχει το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 36’ και πάλι ο Γιαννάτος θα κάνει ένα πολύ καλό σουτ, με την μπάλα να φεύγει και πάλι λίγο έξω αριστερό δοκάρι του Μενεγάτου.
Στο 39’ ο Χρυσανθακόπουλος θα κάνει ένα αριστερό σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα όμως, να περνάει αρκετά έξω από την εστία του Μακρή.
Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο 45λεπτο.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Πυλαριακός θα πετύχει ένα γκολ κυριολεκτικά από τα αποδυτήρια.
Συγκεκριμένα στα 20’’ ο Γασπαρής με ωραίο πλασέ από δεξιά θα γράψει το 2-0.
Στο 55’ ο Σταμούλης Π., θα πετύχει το 3-0 με πολύ ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «Γ» της εστίας του Μενεγάτου.
Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν ένα τέρμα με τον Τουλουμενίδη, όμως το πλασέ του, θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Μακρή.
Στο 73’ ο νεαρός Αλυσανδράτος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, όταν το πλασέ που επιχειρεί αποκρούει εντυπωσιακά ο Μενεγάτος και στην επαναφορά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 84’ ο Εθνοφρουρός θα πετύχει γκολ, το οποίο θα ακυρώσει ο α’ βοηθός σαν οφσάιντ. Αυτή θα είναι και η τελευταία φάση του αγώνα.
Με τη νίκη τους αυτή οι «κυανέρυθροι» θα επανέλθουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με έναν αγώνα παραπάνω, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά από αυτή τη νέα ήττα, χάνουν πολύτιμο έδαφος για τον στόχο τους.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Γ. Κώτση και την κα Χ. Μιχαλιτσιλάνου.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Μιχαλίτσης, Γασπαρής Α., Σπαθής (58’ Rexha), Γονατάς, Παπαδόπυλος, Γιαννάτος, Saliaj (65’ Αλυσανδράτος), Φάντης, Σταμούλης Π., Φούκας.
Εθνοφρουρός:(-), Μενεγάτος, Χαρίτος (50’ Τουλουμενίδης), Θωμάτος, Σέρρας, Τζωρτζάτος Σ., Δανελάτος, Μιχαλάτος, Χατζής, Κοσμετάτος, Χρυσανθακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου