Κυριακή, Ιανουαρίου 6

Ευχαριστήριο Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης


Ο Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, συμβούλιο παίκτες προπονητές, απευθύνουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο σε Κιόνι Φρίκες Πλατρειθιά και Σταυρό για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν την παραμονή και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, και για την μεγάλη οικονομική στήριξη που μας πρόσφεραν. Αυτή η οικονομική στήριξη, που έδωσαν όλοι με την καρδιά τους, ακόμα και από το υστέρημα, μέσα στην τόσο δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι συγκινητική και ανεκτίμητη. Χάρη σ’ αυτήν, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αντεπεξέρχεται στα πάρα πολλά έξοδα που επιβάλλει η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα του Νομού, αλλά και η δημιουργία της Παιδικής Ομάδας και η συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Προπαίδων, που ξεκινά με την νέα χρονιά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Συνήθως τα κάλαντα του ΟΔΥΣΣΕΑ τυχαίνει να γίνονται με δυνατό κρύο (γραίο λεβάντε). Φέτος έγιναν υπό ασταμάτητη βροχή (σουρόκο λεβάντε), που ανάγκασε την ομάδα μας να διακόψει και να συνεχίσει την επόμενη μέρα, απόγευμα Πρωτοχρονιάς. Και τις δύο μέρες, όλοι μας επιφύλαξαν την πιο ζεστή υποδοχή, με χαμόγελο, ζεστασιά και κεράσματα. Τα παιδιά της ομάδας έδωσαν χαρά στα σπίτια, πήραν χαρά από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου, και αυτή η χαρά είναι ακόμα σημαντικότερη και από την οικονομική ενίσχυση. Για να συνεχίσει να ζει η κοινωνία της Β. Ιθάκης.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε θερμά: 
- τον Άγγελο Μαυροκέφαλο, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. και επί 12ετία Πρόεδρο του Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑ, που για δεκαετίες είναι ο χορηγός του Ημερολογίου της Ομάδος. 
- το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΙΣ Ιθάκης, που παρέχει δωρεάν τις αιματολογικές εξετάσεις όλων των παιδιών της Ομάδας. 
- τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ιθάκης Ιατρό Καρδιολόγο κ. Γιώργο Παξινό για τις καρδιολογικές εξετάσεις και τον συνολικό ιατρικό έλεγχο όλων των παιδιών της ομάδας. 
- την Ιατρό Παθολόγο κ. Αναστασία Σκαρμέα για την συνεχή βοήθειά της στις αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις των παιδιών. 
- τον κ. Μιχάλη Λιάτο και την Ναυτική Εταιρία ΙΟΝΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ για την πολύ σημαντική στήριξη και εξυπηρέτηση στο μεγάλο θέμα των μετακινήσεων της ομάδας μας για τους αγώνες της Κεφαλλονιάς. 
- την Μεταφορική ΘΕΟΔΟΣΗ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ για την πάντοτε δωρεάν μεταφορά υλικού της Ομάδας μας. 
- τον Μάκη Μολφέση για τις εργασίες του στα αποδυτήρια του ανακαινισμένου Γηπέδου Νικόλαος Ραυτόπουλος Πασάς στον Σταυρό, έδρας της Ομάδος. 
- τον κ. Μικέλη και την επιχείρηση mikelis marbles m2 για την προσφορά αγωνιστικής εμφάνισης της Ανδρικής Ομάδος. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος
- τον κ. Δημήτρη Αρκουζή για την προσφορά αγωνιστικής εμφάνισης της Ομάδος Προπαίδων. 
- τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Θεμιστοκλή Βαλσαμή και τις γραμματείς της Ένωσης κυρίες Χρύσα Κοσμάτου και Ειρήνη Μοσχονά για την συνολική υποστήριξη και βοήθειά τους. 
- τον κ. Γιάννη Κουμαριώτη, φροντιστή του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., για την άψογη εξυπηρέτηση σε όλους τους αγώνες μας στο Ενωσιακό Γήπεδο.
-     Τέλος ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους δωρητές της Ομάδος μας και την κοινωνία του νησιού μας για την κάθε είδους στήριξη, χορηγία και προσφορά προς το σωματείο μας, με σκοπό την ενίσχυση του αθλητισμού και της νεολαίας, που είναι το μέλλον της κοινωνίας της Ιθάκης.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ, 1.1.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου