Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

Πέρασαν και από τον Σταυρό με την πρόκριση οι Πρόννοι 3-1


Πέρασαν και από τον Σταυρό οι Πρόννοι, διατηρώντας το αήττητο και απόλυτο 4Χ4, εξασφαλίζοντας παράλληλα και μαθηματικά την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου και λογικά την πρωτιά στον Δ’ όμιλο.
Η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου επικράτησε του γηπεδούχου Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 3-1, με ανατροπή και αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ από το 30’, στην φάση που σημάδεψε τον αγώνα οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού να παίρνουν μια δίκαιη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι, μετά από αυτή την ήττα δυσκόλεψαν πάρα πολύ την διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου για τους «8» της διοργάνωσης.
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 στο 25’, όταν ο Ν. Προσαλέντης θα βγει στην κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ απέναντι στον Παπαβασιλείου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το προσπέρασμα της ομάδας του.
Από το 30’ οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Α. Μετσάνι θα αποβληθεί με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί ίσως να κρίθηκε και το τελικό αποτέλεσμα.
Με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχος και αριθμητικό πλέον μειονέκτημα θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη πιο παραγωγικοί οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν την ανατροπή και το τελικό 1-3.
Με την έναρξη σχεδόν και συγκεκριμένα στο 48’ η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα ισοφαρίσει σε 1-1 με ένα καταπληκτικό σουτ, εκτός περιοχής του Πολλάκη στο «Γ» της εστίας του Μουράγι.
Η ανατροπή και το 1-2 θα έρθει στο 70’ και πάλι με δυνατό σουτ, εκτός περιοχής αυτή την φορά του Σπ. Αποστολάτου, μετά την πάσα του Xhelaj.
Το τελικό 1-3 θα πετύχει στο 72’ ο Πολλάκης με ωραία κεφαλιά στο β’ δοκάρι, μετά το κόρνερ από αριστερά του Μοντεσάντου.
Να σημειώσουμε ότι, υπήρχαν και άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι, ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.
Μετά τη νίκη της αυτή, η ομάδα από τους Πρόννους, περνάει και μαθηματικά στον επόμενο γύρο και μάλιστα μια ανάσα από την πρωτιά.
Αντίθετα για τους γηπεδούχους, ήταν μια καθοριστική ήττα, που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό το όνειρο της πρόκρισης και έχουν μόνο μαθηματικά ελπίδες. Θα χρειαστούν πλέον ένα θαύμα!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Μ. Ντύλια (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Φατούρος, Τσίρος, Λεκατσάς, Προσαλέντης Ν., Προσαλέντης Γ. (56’ Καραντζής Θ. – 88’ Χύκα), Cela, Plepi, Πατσαλιάς, Μαλιακρίδας (58΄Καραντζής Ν.), Μετσάνι Α..
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Σπαθής (46’ Xhelaj), Κουρκουμέλης Αλ. (80’ Llalaj), Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Αποστολάτος Σπ., Ρώσσης, Δάρας, Κουρκουμέλης Σπ. (46’ Πολλάκης), Ζαρνακούπης, Μοντεσάντος (76’ Walkeb).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου