Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Άσχημες καιρικές συνθήκες στις Βασιλικάδες και "λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι Ερύσσου - Α.Ε.Κ. (Εικόνες)


«Λευκή» ισοπαλία είχαμε σήμερα το απόγευμα στο «Σ. Βασιλάτος" στις Βασιλικάδες, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία μεταξύ της γηπεδούχου Ερύσσου και της Α.Ε.Κ..
Οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες, μια από τις αιτίες που δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και δεν είχαμε πολλές καλές φάσεις.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό, ο ισχυρός άνεμος και η βροχή, δεν επέτρεπαν στις δυο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μια και φυσικά όταν είχαν υπέρ τους τον αέρα. Μάλιστα είχαν και από ένα δοκάρι.
Στο πρώτο η Α.Ε.Κ. είχε μια ελαφρά, αλλά ανούσια υπεροχή, χωρίς σημαντικές φάσεις και στο δεύτερο η Έρυσσος, ήταν καλύτερη, ενώ έχασε και κάποιες καλές ευκαιρίες να «κλέψει» τη νίκη, είτε στην κόντρα, είτε στα στημένα.
Σίγουρα και στις δύο ομάδες, το έχουμε τονίσει άλλωστε από εδώ πολλές φορές, γίνεται σημαντική δουλειά, τα αποτελέσματα θα φανούν στη συνέχεια και σίγουρα είναι δυο από τα μεγάλα φαβορί, όχι για την 4αδα, αλλά για την κατάκτηση των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στη «μεγάλη" κατηγορία! Μένει βέβαια να το αποδείξουν στη συνέχεια.
Διαιτητής η κα Ε. Μπακάκη με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Κατερέλο.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καπάτος), Σιμάτος, Ρεπούσης, Καββαδίας Ν., Κουλουμπαρίτσης, Ταβάνι (78’ Ντόντα), Παπάς Γ., Παλικισιάνος, Πάπα Α. (78’ Κάκιας), Sula, Λουκάτος, Πάπα Ρ. (80’ Kamberi).
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Καρβούνης, Μπαλάσκας Β., Τασιούλης, Στεφανάτος, Κιριάι, Κουτρουμάνης, Μπαλάσκας Π., Γεροκωνσταντής, Τσάκος (68’ Χειμπέια), Βειζάι, Τσουραμάνης Π. (46’ Veizaj).
Οι παρακάτω φώτο είναι του φίλου Δημήτρη Καραχρήστου τον οποίο ευχαριστούμε
Εικόνες από το παιχνίδι

























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου