Σάββατο, Νοεμβρίου 30

"Χ" στον Άγιο Αντώνη.... Εθνικός - Εύγερος 1-1


Τον πρώτο του βαθμό τη φετινή περίοδο θα πάρει σήμερα στην έδρα του, στον Άγιο Αντώνη ο Εθνικός Κεφαλονιάς, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος της Ευγέρου με σκορ 1-1.
Αντίθετα, η ισοπαλία αυτή για την Εύγερο ήταν η 3η (1 νίκη - 3 ισοπαλίες - 1 ήττα) μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και δείχνει να είναι η ομάδα που αρέσκεται στο "Χ".
Στον αγωνιστικό χώρο παρακολουθήσαμε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, και σπουδαίες συγκινήσεις.
Όπως εξελίχθηκε, θεωρείται ένα δίκαιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες, που δεν ξεχώρισαν για το καλό τους παιχνίδι.
Φάσεις και γκολ
Στο πρώτο 45λεπτο οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο και η μοναδική, πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους, όταν στο 24’ ο Γ. Αναλυτής θα βρει με το κεφάλι στην περιοχή, αμαρκάριστο τον νεαρό Μπόνγκο, που θα σουτάρει από το σημείο του πέναλτι και θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραχάλιου.
Στην επανάληψη το θέαμα βελτιώθηκε κάπως με αποτέλεσμα να ανοίξει το παιχνίδι και να έχουμε κάποιες καλές ευκαιρίες, δύο τέρματα και δύο αποβολές.
Στο 48’ ο Καραχάλιος θα διατηρήσει το «0» στην εστία του, με εντυπωσιακή επέμβαση στο φάουλ του Τανουσάι, από δεξιά διώχνοντας την μπάλα δύσκολα, πάνω από την εστία τους σε κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι, στο 56’ θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με ωραία γυριστή κεφαλιά από τη μικρή περιοχή του Γ. Αναλυτή, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Τανουσάι.
Πριν καλά – καλά ολοκληρωθούν τα πανηγύρια των «κυανόλευκων», οι φιλοξενούμενοι θα «παγώσουν» τα χαμόγελα και τον Άγιο Αντώνη, αφού θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με πέναλτι.
Συγκεκριμένα στο 57’ ο διαιτητής κ. Χατζηγεωργίου υποδεικνύει την παράβαση σε ανατροπή του Κωτατή, από Γαβαλά - Μύρτο, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Εκτελεί ο Ν. Παπαναστασάτος, που ευστοχεί και δίνει πλέον πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Από το 60’ και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Εθνικός θα συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο Παπαδάτος.
Στο 81’, ο Σ. Αναλυτής θέλει να αιφνιδιάσει τον Καραχάλιο και κάνει ένα σουτ από το κέντρο περίπου του γηπέδου, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στη επαναφορά της να μην υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής του Εθνικού για να επωφεληθεί από αυτή την εξέλιξη.
Στο 85’ θα επανέλθει η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν με «δέκα», αφού αυτή την φορά θα είναι η σειρά του Ν. Παπαναστασάτου να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια, μετά την αποβολή του, από τον διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα.
Το σφύριγμα της λήξης θα βρει τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, την Εύγερο να παραμένει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Εθνικό Κεφαλονιάς να παίρνει τον πρώτο του βαθμό, ο οποίος του δίνει το δικαίωμα να ξεκολλήσει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, για πρώτη φορά φέτος!
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Ν. Καναλλάτο.
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Γκ. Ρέτσι), Andrea, Αναλυτής Θ., Μύρτο, Σινάι, Σιμωτάς Ι., Γαβαλάς, Παπαδάτος Δημ., Τανουσάι (73’ Μαρούλης Γ.), Αναλυτής Γ., Μπόνγκο (71’ Λιάτος), Πατρίκιος.
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ., Λάσκαρης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Καραντινός, Κωτατής (87’ Παπαναστασάτος Α.), Βαγγελάτος, Papa (65’ Μανωλάτος), Βοροκλινιώτης (74’ Ποιμενίδης), Θεοδωρόπουλος (62’ Σταματέλος).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου