Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Λευκό "Χ" στα Φαρακλάτα..... Εύγερος - Πρόννοι 0-0


Με «λευκή» ισοπαλία αποχώρησαν, πριν από λίγο από τα Φαρακλάτα οι Πρόννοι, αφού σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι της γηπεδούχου Ευγέρου χωρίς σκορ (0-0).
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερα καλές στιγμές και ελάχιστες φάσεις, το τελικό 0-0 που έδειχνε από την αρχή με την παρουσία των δύο ομάδων ότι θα είναι το πιθανό αποτέλεσμα με την ολοκλήρωση του 90λεπτου, δείχνει δίκαιο.
Εκτός του τελευταίου 25λεπτου, που οι Πρόννοι έγιναν πιο επιθετικοί, ήταν ισορροπημένο και κάποιες φορές, λίγο λιγότερο, λίγο περισσότερο, οι δυο ομάδες ασκούσαν μια ελαφρά, αλλά φλύαρη υπεροχή, με πολλά λάθη και τις άμυνες να διακρίνονται περισσότερο.
Φάσεις και γκολ
Στο 17’ ύστερα από μια ωραία συνεργασία, λίγο έξω από την περιοχή των Πρόννων, μεταξύ Κανάκη – Κωτατή, ο τελευταίος θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή και αριστερά και η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Νέα πολύ καλή ευκαιρία στο 21’ για τους γηπεδούχους, όταν ο Σταματέλος θα βρει στην πλάτη της άμυνας τον Κανάκη, το σουτ του οποίου κοντράρει σε σώμα αμυντικού και καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Η πρώτη απειλή από τους φιλοξενούμενους στην αντίπαλη εστία θα έρθει στο 27’, με τον Δάρα να βγάζει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή, τον Αλ. Κουρκουμέλη να κάνει το απ’ ευθείας σουτ στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια να καταλογιστεί, επιθετικό φάουλ στον Πολλάκη.
Ο Καλαφάτης στο 30’ θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επέμβαση στο κοντινό σουτ του Πολλάκη, μετά το κόρνερ του Αποστολάτου στο β’ δοκάρι.
Ένα μακρινό φάουλ του Ζαρνακούπη στο 37’ θα στείλει την μπάλα άουτ λίγο πάνω από την εστία του Παπαβασιλείου.
Αυτή ήταν η τελευταία φάση στο πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο το θέαμα με την πάροδο του χρόνου γινόταν περισσότερο μέτριο, χωρίς φάσεις και ποιοτικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, αφού όσο περνούσε ο χρόνος έριχναν το βάρος περισσότερο στην αμυντική τους διάταξη.
Σε αυτό το διάστημα, τρεις όλες κι όλες φάσεις καταγράφονται σαν ευκαιρίες.
Πρώτα στο 62’ ο Ν. Παπαναστασάτος, μέσα από την περιοχή και αριστερά θα πιάσει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να μην βρίσκει στόχο και να καταλήγει άουτ.
Στη συνέχεια και στο 68’ ο Μοντεσάντος από αριστερά, θα βγάλει έξυπνη πάσα στο πρώτο δοκάρι, εκεί που ο Ζαρνακούπης δεν προλαβαίνει να «τσιμπήσει» την μπάλα με προβολή με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυνόμενοι μακριά από την εστία τους, μπάλα και κίνδυνο.
Και τέλος στο 75’ στην σέντρα του Πολλάκη από δεξιά στην περιοχή, ο Ζαρνακούπης δεν μπορεί να κάνει το γυριστό, όπως θα ήθελε και έτσι πάλι οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους.
Μέχρι το 90+ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την κατοχή, θα κυνηγήσουν το γκολ, όμως με πολύ άγχος στις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν.
Έτσι, αυτό το 0-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Ενωσιακό, τους γηπεδούχους να φαίνονται ικανοποιημένοι από αυτόν τον βαθμό και τους φιλοξενούμενους πλέον να μένουν μακριά από την κορυφή και συγκεκριμένα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τις κες Ε. Μπακάκη και Δ. Ρηγοπούλου.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καλαφάτης, Παπαναστασάτος Χ., Λάσκαρης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Καραντινός, Κωτατής, Βαγγελάτος, Κανάκης (73’ Papa), Βοροκλινιώτης (90+4’ Μανωλάτος), Σταματέλος (90+1’ Θεοδωρόπουλος).
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Αποστολάτος Σπ., Δάρας, Ζαρνακούπης, Πολλάκης, Ρώσσης, Xhelaj (60’ Μπντεσάντος), Κόμητας (86’ Κουρκουμέλης Σπ.).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου