Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Πρόννοι - Εθνικός 6-1 στην "λασπομαχία" των Τζαννάτων


Στα Τζαννάτα και σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα, οι Πρόννοι μετά την γκέλα και το «Χ» των Φαρακλάτων την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησαν τον εκ των ουραγών της Α’ κατηγορίας Εθνικό Κεφαλονιάς.
Σε ένα παιχνίδι που ήταν το φαβορί θα πάρουν μια νίκη και θα επανέλθουν στις επιτυχίες, δικαιώνοντας όσους τους περίμεναν έτσι, αφού θα επικρατήσουν των «κυανόλευκων» της Παλλικής με μια εύκολη σχετικά νίκη και σκορ 6-1.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήρωες και συνάμα τυχεροί που δεν τραυματίστηκαν, προσπάθησαν να βάλουν την μπάλα κάτω να την κυκλοφορήσουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και σε κάποιες στιγμές τα κατάφεραν.
Πέτυχαν 6 γκολ, ενώ είχαν και ένα δοκάρι στο 36’ σε κεφαλιά του Κόμητα.
Καλύτεροι των αντιπάλων τους, πίεσαν στην εστία του Andrea και πέτυχαν έξι γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να μπορούν να ανταποκριθούν στο παιχνίδι των αντιπάλων τους, εκτός του πρώτο 45λεπτο, που μάλιστα προηγήθηκαν και τους προβλημάτισαν αρκετά, προσπάθησαν με κλειστή άμυνα να τους κρατήσουν μακριά από την εστία τους χωρίς επιτυχία, ενώ δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη και στον Παπαβασιλείου, εκτός από το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε.
Σε γενικές γραμμές, στο Δημοτικό των Τζαννάτων, είχαμε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, και η τελική τους επικράτηση των γηπεδούχων, ήταν απόλυτα δίκαιη και καθαρή.
Τα  γκολ
Στο 26’ ο Γ. Αναλυτής με κοντινό πλασέ, μέσα από την περιοχή θα «παγώσει» τα Τζαννάτα και θα βάλει μπροστά στο σκορ 0-1 την ομάδα του.
Μετά από 3’, οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με ωραίο πλασέ του Ζαρνακούπη, μέσα από την περιοχή, ύστερα από την πολύ ωραία συνεργασία του με τον Xhelaj.
Στο 44’ ο Ζαρνακούπης και πάλι θα πετύχει την ανατροπή και το 2-1 για την ομάδα του, όταν θα μπει στην περιοχή από αριστερά και με πλασέ στην απέναντι γωνία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Andrea.
Αυτό το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων θα γράψει τον επίλογο των πρώτων 45’ του αγώνα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι καλύτεροι, θα έχουν την υπεροχή και θα πετύχουν ακόμη τέσσερα τέρματα στο πρώτο μάλιστα 15λεπτο.
Το 3-1 θα σημειωθεί στο 48’ με αυτογκόλ του Ι. Σιμωτά, στην προσπάθεια του τελευταίου να σώσει στο δυνατό σουτ του Αποστολάτου, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Ο Κόμητας στο 51’ με δυνατό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ δεν συγκρατεί την μπάλα ο Andrea, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του,  ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Ο Ζαρνακούπης στο 54’ θα πετύχει το 5-1 των Πρόννων και το δικό του χατ τρικ, αφού με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μετά την σέντρα από δεξιά του νεαρού και πολύ καλού σήμερα Xhelaj.
Και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής των Πρόννων, με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα θα κάνει καρέ τερμάτων στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας παράλληλα το τελικό 6-1, όταν θα βρεθεί μόνος με τον Andrea, στην μπαλιά του Μοντεσάντου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και θα πλασάρει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι του Δημ. Ζησιμάτου με αυτή την νίκη τους, επιστρέφουν στις επιτυχίες και παράλληλα ανεβαίνουν βαθμολογικά, αντίθετα με την ομάδα του Γκ. Ρέτσι που μετά τους 5 αγώνες που έχει δώσει, βρίσκεται ουραγός, χωρίς βαθμό και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να τα καταφέρει με την παραμονή της.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Γ. Μιχαλάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου (80’ Τσονακαρίδης), Walkeb (46’ Μοντεσάντος), Κουρκουμέλης Αλ., Πολυδωράτος, Δάρας, Κουρκουμέλης Χ.,  Ζαρνακούπης, Xhelaj, Κόμητας, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος.
Εθνικός:(Γκ. Ρέτσι), Andrea (67’ Κατσιγιάννης), Σινάι, Λιάτος, Γιακουμάτος (61’ Διονυσάτος), Ντότσι, Σιμωτάς Ι., Κατσιβέλης (46’ Πατρίκιος), Γαβαλάς, Παπαδάτος Δημ. (66’ Αναλυτής Δημ.), Τανουσάι, Αναλυτής Γ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου