Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Η άφιξη του Γ. Λίλα σήμερα το απόγευμα στην Σάμη (Εικόνες)


Σήμερα το απόγευμα, ακριβώς στις 5 μ.μ. στο λιμάνι της Σάμης έφτασε ο Γ. Λίλας, μετά από το πολυήμερο ταξίδι στο Αιγαίο, για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.
Στο λιμάνι τον περίμενε ο συνοδοιπόρος του, που είχε την ατυχία να εγκαταλείψει,  λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι, Γ. Ποταμιάνος και η ομάδα εθελοντών της Λειβαθούς.
Στη συνέχεια η Levante Ferries με τον σεφ του πλοίου, προς τιμή τους είχε ετοιμάσει μια μικρή δεξίωση πάνω στο πλοίο της γραμμής και ένα μεγάλο μπουφέ, πέντε αστέρων.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της τουριστικής Επιτροπής Ιθάκης Δ.Σ. κ. Κ. Καραββίας, ο καπετάνιος θαλασσίου ΤΑΧΙ κ. Σωτήρης Τριτσαρώλης, ο αντιδήμαρχος Σάμης κ. Γερ. Ποδαράς, ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Μέντωρ» Ιθάκης κ. Μιχ. Λιβάνης, ο κ. Σπ. Σταματελάτος πρόεδρος της Ένωσης προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ο κ. Ανδρ. Σπετσέρης Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ., ο κ. Χαρ. Αρταβάνης, ο καπετάνιος Διον. Μπαράκος, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Γιαν. Πυλαρινός και ο κ. Τακ. Τόκκας ιδιοκτήτης του Casa Museo στον Καραβόμυλο κ.α.
Ο κ. Ποδαράς προσέφερε στους αθλητές ένα αναμνηστικό, σαν ευχαριστήριο για την προδφορά τους στον εθελοντισμό.
Επίσης ο καπετάνιος του πλοίου κ. Δ. Μπαράκος πρόσφερε, εκ μέρους της εταιρείας και μια ανθοδέσμη.
Πολλά συγχαρητήρια στα δύο Κεφαλονιτόπουλα για τον εθελοντισμό τους και ότι προσφέρουν στο νησί μας, όπως και στην Levante Ferries, που πάντα στηρίζει τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας και όχι μόνο.
Εικόνες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου