Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Κέφι - χορός και διασκέδαση στο "κόκκινο" στον χθεσινό χορό του Α.Ο. Φωκάτων

Με ακόμη μια λαμπρή βραδιά, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ο Α.Ο. Φωκάτων, πραγματοποίησε χθες βράδυ τον καθιερωμένο του χορό, με την έναρξη της νέας περιόδου όλων των τμημάτων του Συλλόγου
Το κέντρο «Ακρόπολις» ήταν κατάμεστο από φίλους των Φωκάτων και το κέφι, όπως γίνεται κάθε φορά, να πιάνει «κόκκινο».
Ο Νίκος Φωκάς και το Δ.Σ., όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις τους, είχαν κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους φίλους που παραβρέθηκαν με σκοπό να τους ευχαριστήσουν για την στήριξη.
Στην ομιλία του, για όλους είχε να πει μια καλή κουβέντα, νοιώθοντας υπερήφανος για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, από αυτό το μεγάλο Σωματείο, ενός μικρού χωριού.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτο για την πολύχρονη προσφορά του στο Σύλλογο, τους κ. Στ. Σπαθή πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ - Επιμελητηρίου, και το επίτιμο πρόεδρο της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Β. Ρουχωτά για την βοήθεια τους, ώστε να συμμετέχουν σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις εκτός νησιού, διαφημίζοντας το νησί μας.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, στις ακούραστες νοικοκυρές του χωριού, που χωρίς αυτές δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η επιτυχία, στα παιδιά των χορευτικών και στους δασκάλους τους Κ. Κούρο – Σπ. Φρεδερίγου.
Επίσης ευχαρίστησε του χορηγούς της βραδιάς Νίκο Φωκά, Αφοί Παπαθερόπουλοι και Πολλάτος φρούτα.
Στη συνέχεια, σειρά πήραν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, που και αυτή την φορά έκλεψαν την παράσταση, ενώ ο καταπληκτικός Λαμπρογιάννης Πεφάνη με το βιολί και την ορχήστρα του, έδωσαν «ρέστα» και μάγεψαν το κοινό, το οποίο λίγο αργότερα πήρε μέρος στην πίστα με πολύ κέφι και διάθεση.
Τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος κ. Σαμούρης Σπύρος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Σπαθής Σταύρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαλλιανάτος Νίκος, ο πρόξενος της Σερβίας κ. Ρουχωτάς Βίκτωρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Βαλσαμής Θέμης.
Εμείς, αν και προσωπικά δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε για πρώτη φορά σε εκδήλωση αυτού του μεγάλου Κεφαλονίτικου αθλητικού και πολιτιστικού Σωματείου λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, θέλουμε να συγχαρούμε τον ακούραστο πρόεδρο Νίκο Φωκά, το Δ.Σ. και όσους βοηθούν εθελοντικά αυτή την προσπάθεια, διαφήμισης ουσιαστικά του νησιού μας, εντός και εκτός Ελλάδας.
Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!
** Ευχαριστούμε τον Α. Δεμπόνο για τις φώτο










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου