Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Συνεχίσε την αήττητη πορεία του ο Παλληξουριακό με το απόλυτο 4Χ4..... αυτή την φορά 4-0 τον Εθνικό στο τοπικό


Την 4η φετινή του νίκη σε τοπικό ντέρμπι, απέναντι στον συντοπίτη του Εθνικό Κεφαλονιάς, θα πετύχει σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη και στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Παλληξουριακός, επικρατώντας με σκορ 0-4.
Η ομάδα του Ηλία Ζερβού, έτσι συνεχίζει αήττητη στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με το απόλυτο 4Χ4, αλλά και σε όλες τις τοπικές με το καταπληκτικό 11Χ11!!
Βρίσκεται μάλιστα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα -1 βαθμό από τα πρωτοπόρα Διλινάτα, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Σε ότι αφορά τώρα το σημερινό παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» καλύτεροι και πιο ποιοτικοί, αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, θα πάρουν ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.
Ο Εθνικός από την άλλη, χωρίς νίκη στη διοργάνωση, αφού σε 4 αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες, πλέον αρχίζει να προβληματίζει σχετικά με την πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.
Το πρώτο μισό στο παιχνίδι ήταν υπόθεση των «ερυθρόλευκων», στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι, προσπάθησαν για την ισοφάριση, φάνηκαν περισσότερο, αλλά μετά την επιτυχία του δεύτερου τέρματος του Παλληξουριακού, αποκαταστάθηκε και πάλι η τάξη στον αγωνιστικό χώρο.
Να αναφέρουμε ότι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού, είχε και τρία δοκάρια στο παιχνίδι δύο με τον Αλ. Λυκούδη και ένα με τον Χατζιάι.
Το πρώτο στο 30’ με το μακρινό σουτ που τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και το άλλο στο 75’ ύστερα από ατομική προσπάθεια και σουτ στο αριστερό δοκάρι του Κατσιγιάννη από τον Αλ. Λυκούδη, ενώ το άλλο ύστερα από κεφαλιά του νεαρού, μετά το κόρνερ του Αλ. Λυκούδη.
Φάσεις και γκολ
Στο 23’ ο Αντωνάτος θα «κλέψει» στον άξονα, συνεργάζεται ωραία  με τον Ηλιόπουλο, για να καταλήξει η μπάλα στον Χαρ. Μουρελάτο, ο οποίος θα πλασάρει, από θέση μέσα αριστερά, διαγώνια στην απέναντι γωνία του Κατσιγιάννη, γράφοντας το 0-1 των «ερυθρόλευκων.
Αυτό το 0-1 θα είναι και το αποτέλεσμα για τα πρώτα 45’ στον Άγιο Αντώνη.
Στην επανάληψη και στο 73’ ο νεαρός Χατζιάι θα πετύχει το 0-2.
Είναι ένα γκολ που ο «μικρός» δεν θα ξεχάσει ποτέ, αφού είναι το πρώτο του επίσημο στην Α’ κατηγορία με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Ο Αλ. Λυκούδης εκτελεί το φάουλ, η μπάλα κοντράρει στο τοίχος, παίρνει ύψος και καταλήγει στον νεαρό επιθετικό, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι με αριστερό σουτ θα στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Κατσιγιάννη.
Το 0-3 για τον Παλληξουριακό, που «κλειδώνει» την 4η φετινή νίκη της ομάδας, σε ισάριθμα παιχνίδια, θα πετύχει στο 80’ ο Αλ. Λυκούδης με δεξί πλασέ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Εθνικού.
Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα «σφραγίσουν» τη νίκη τους με δυνατό σουτ του Σπ. Μαρκάτου, από τα όρια της περιοχής, την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα του Κατσιγιάννη, για το τελικό 0-4.
Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Παλληξουριακού που παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, -1 βαθμό από τα Διλινάτα και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, από τους πρωτοπόρους.
Ο Εθνικός στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια του, μετράει ισάριθμες ήττες και πρέπει να βρει λύσεις πριν να είναι αργά.
Διαιτητής ο Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Ε. Κατερέλο.
Να αναφέρουμε ότι από το 60' ο διαιτητής κ. Απ. Καραΐσκος, θα αλλάξει ρόλους με τον πρώτο βοηθό κ. Ν. Αντωνιάδη, εξ' αιτίας ενός μικροτραυματισμού του πρώτου και θα είναι αυτός που θα σφυρίξει για το υπόλοιπο του αγώνα!
Οι συνθέσεις
Εθνικός:(Γκ. Ρέτσι), Κατσιγιάννης, Λιάτος (65’ Μπόνγκο), Μύρτο, Γιακουμάτος, Σινάι, Σιμωτάς Ι. (75’ Κατερέλος, Αναλυτής Δ. (46’ Ντότσι), Γαβαλάς, Παπαδάτος Δημ., Κατσιβέλης (75’ Πατρίκιος), Αναλυτής Γ..
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Σιμωτάς, Χατζιάι, Λουλούδας, Λυκούδης, Κουκοβίνος, Ηλιόπουλος (46’ Μαρκάτος), Μουρελάτος Χρ. (73’ Tozaj), Λούσκος (57’ Μαυροειδής Χ.), Αντωνάτος Κ., Μουρελάτος Χ.-Σ. (80’ Σπυράτος).
 Εικόνες












Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου