Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Διατηρώντας αήττητο και κορυφή τα Διλινάτα 2-0 στον Καραβόμυλο την Σάμη


Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου διεξήχθη, η αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον Α.Ο. Διλινάτων.
Το τελικό σκορ βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαία αλλά και δίκαιη νίκη με σκορ 0-2.
Σε γενικές γραμμές, είχαμε ένα καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στην επανάληψη, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ, προσθέτοντας μεγαλύτερο άγχος στο παιχνίδι των γηπεδούχων.
Φάσεις και γκολ
Στο 3’ ο Δ. Βιτωράτος θα χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν στο απευθείας σουτ, στην κίνηση που πραγματοποιεί, θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τσιαουντέλιο.
Στο 7’ ο Μπαζάρογλου με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά, θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Κουγιανού, γράφοντας το 0-1 της ομάδας του.
Στο 28’ πολύ ωραίο σουτ του Βουκελάτου, αποκρούει ο Κουγιανός με υπερένταση.
Στο 30' ο Π. Κορσιάνος εκτελεί απ' ευθείας το φάουλ, έξω από την περιοχή και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ, από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Αυτό το 0-1 των φιλοξενούμενων θα είναι και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 52’, ωραίο σουτ στην κίνηση από τον Βουκελάτο, ο Κουγιανός θα αποκρούσει, η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Στο 62’ ο Βουκελατος θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Κουγιανό, ο οποίος όμως θα τον νικήσει και θα διατηρήσει αυτό το εύθραυστο 0-1.
Στο 78’ ο Δ. Τζωρτζάτος, έπειτα από κόρνερ από αριστερά, με προβολή θα στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο 89’ θα έχουμε το 0-2 που «κλειδώνει μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Γ. Τόγια.
Συγκεκριμένα ο Βουκελάτος με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον καραβόμυλο. Την Σάμη να συνεχίζει, μετά από 5 αγώνες και ισάριθμες ήττες, ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, και τα Διλινάτα, αντίθετα να συνεχίζουν οδηγοί στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Διαιτητής ο Α. Βουτσινάς με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Κουγιανός, Παπαδημάτος, Καψογιώργης, Περιβολάρης (55’ Σοφιανός), Καραγιαννάκης (44’ λ.τ. Ζαχαράτος – 55’ λ.τ. Βιτωράτος Κ.), Καππάτος, Ζησιμάτος, Μετάι, Κορσιάνος, Βιτωράτος Δ., Πολυχρονάτος.

Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Τσιαουσντέλιο, Τζωρτζάτος Διον., Πεφάνης, Βουκελάτος, Τζωρτζάτος Γ.,   Τζωρτζάτος Δημ., Μούκα, Τζωρτζάτος Αλ., Ντεντλάλα (88’ Σπαθής), Πούλα, Μπαζάρογλου (15’ λ.τ. Τζωρτζάτος Κ.).
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου