Τετάρτη, Νοεμβρίου 20

Εκτός κυπέλλου η Α.Ε.Κ.... Ήττα 6-3 στα Τζαννάτα από τους Πρόννους


Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ. να φύγει νικήτρια, σήμερα το απόγευμα από τα Τζαννάτα και να διεκδικήσει στη συνέχεια την πρόκριση της στους «8» της διοργάνωσης, αφού γνώρισε την ήττα από τους βαθμολογικά αδιάφορους Πρόννους με σκορ 6-3.
Έτσι μένει, εκτός από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μιας και τα Φωκάτα πέρασαν «αέρας», από τον Σταυρό με νίκη και σκορ 3-8. Συνδυασμός καταδικαστικός για τους «κιτρινόμαυρους».
Όσον αφορά το παιχνίδι και πάνω σε ένα πολύ βαρύ και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι καλύτεροι στο πρώτο μισό, θα πάρουν σχετικά μια ακόμη νίκη την 5η στη σειρά και θα διατηρήσουν την πρωτιά, το αήττητο, αλλά και απόλυτο 5Χ5 στον Δ’ όμιλο της διοργάνωσης. Φυσικά και η νίκη τους ήταν δίκαιη.
Οι φιλοξενούμενοι, ισορρόπησαν στο δεύτερο ανέβηκαν επιθετικά, κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα, ενώ και πάλι άρεσαν, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου πάλεψε για κάτι καλό, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού οι Πρόννοι σήμερα παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια τους.
Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, πολύ επιθετικό και όσοι το παρακολούθησαν αποζημιώθηκαν από τα 9 τέρματα που επιτεύχθηκαν.
Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θα ρίξουν όλο τους το βάρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος, από την επάνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.
Φάσεις και γκολ
Με την συμπλήρωση των πρώτων 14’, οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα με πλασέ του Κόμητα, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή στην σέντρα από δεξιά του Xhelaj για το 1-0.
Στο 36’ θα ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, πετυχαίνοντας το 2-0 με τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές να αλλάζουν ρόλους, τον Κόμητα αυτή την φορά να γυρίζει την μπάλα από δεξιά στην περιοχή για τον Xhelaj και ο τελευταίος με σουτ θα την στέλνει στα δίχτυα του Καρβούνη.
Οι Πρόννοι συνέχισαν με καλό ρυθμό και στο 33’ θα πετύχουν το 3-0 με κοντινό πλασέ του Κόμητα, στη σέντρα από αριστερά του Ζαρνακούπη, που βγήκε στην κόντρα.
Οι «κιτρινόμαυροι», στο 42’ θα μειώσουν στο 3-1 με κεφαλιά του Μιχ. Στεφανάτου, ύστερα από την προσωρινή απόκρουση του Παπαβασιλείου, στο κόρνερ από δεξιά του Μπαλάσκα.
Ακριβώς στο 45’, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ακόμη ένα τέρμα για το 4-1, με τον Xhelaj από δεξιά να σεντράρει στην περιοχή, ο Σπ. Κουρκουμέλης με έξυπνη προσποίηση θα αφήσει την μπάλα στον Αλ. Κουρκουμέλη και ο τελευταίος με πλασέ, θα την στείλει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Με αυτό το 4-1, υπέρ των γηπεδούχων και σαφές προβάδισμα νίκης, θα αποχωρήσουν οι δύο ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο, για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο, η Α.Ε.Κ. θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και στο 58’ θα μειώσει σε 4-2 και πάλι με τον Μιχ. Στεφανάτο με κοντινό πλασέ, ύστερα από το φάουλ του Π. Μπαλάσκα, από δεξιά.
Όμως, οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν άμεσα και θα είναι αυτοί που πετυχαίνουν το επόμενο τέρμα για το 5-2 στο 83’, με κοντινό πλασέ του νεαρού Δάρα, μετά την πάσα του Σπ. Κουρκουμέλη στην περιοχή και την προσποίηση του έμπειρου Μοντεσάντου.
Μάλιστα στο 87’, θα ανεβάσουν περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 6-2, αφού ο Ζαρνακούπης μετά την ωραία πάσα του Μοντεσάντου, με κοντινό σουτ θα στείλει για 6η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Καρβούνη.
Όμως, οι φιλοξενούμενοι, που ποτέ δεν τα παρατάνε και παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, στο 87’ θα πετύχουν το τελικό 6-3, με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Γεροκωνσταντή και ενώ η μπάλα θα περάσει, ανάμεσα από πολλούς ποδοσφαιριστές, επιθετικούς και αμυντικούς, για να καταλήξει στα δίχτυα του Παπαβασιλείου.
Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τους Πρόννους να συνεχίζουν στους «8» της διοργάνωσης και την Α.Ε.Κ. με αυτή την ήττα, μια αγωνιστική πριν την φάση των ομίλων, να μένει οριστικά εκτός, παίζοντας όμως καλό ποδόσφαιρο σε όλα της, τα παιχνίδια.
Έτσι, όλο το βάρος στη συνέχεια πέφτει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όπως άλλωστε είναι και ο βασικός στόχος της «κιτρινόμαυρης» ομάδας του Αργοστολίου για την επιστροφή της στη "μεγάλη" κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου και τον κ. Γ. Μιχαλάτο.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δημ. Ζησιμάτος), Παπαβασιλείου, Llalaj, Κουρκουμέλης Αλ. (70’ Αποστολάτος), Παπαδημητρόπουλος, Πολυδωράτος, Δάρας, Ζαρνακούπης, Ρώσσης (55’ Walkeb), Xhelaj, Κόμητας (75’ Μοντεσάντος), Κουρκουμέλης Σπ..
Α.Ε. Κράνης:(Σπ. Παπαδάτος), Καρβούνης, Μπαλάσκας Β., Τασιούλης, Στεφανάτος, Veizaj A. (80’ Τριανταφύλλης), Κουτρομάνης, Μπαλάσκας Π., Γεροκωνσταντής, Τσάκος (83’ Χειμπέια), Βeizaj Ε. (83’ Veizaj Z.), Τσουραμάνης.
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του πρώτου γύρου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου