Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 23-24/11 η 6η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια και αυτό το Σαββατοκύριακο 23-24/11, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής και των 5 συνολικά αγώνων του προγράμματος.
Συγκεκριμένα θα έχουμε έναν το Σάββατο 23/11, το απόγευμα στο Αργοστόλι και τα υπόλοιπα τέσσερα την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/11, σε Ληξούρι  - Αργοστόλι - Ενωσιακό Φαρακλάτων και Τζαννάτα.
Μια ακόμη αγωνιστική με ενδιαφέροντες αγώνες και ανάλογο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα!
Σίγουρα στα φαβορί βρίσκονται οι πρωτοπόροι, ενώ στα Φαρακλάτα στη «μάχη» του Ενωσιακού, μεταξύ Ευγέρου – Σάμης και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη, ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση!
Ο Α.Ο. Φωκάτων αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  23-11-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καραΐσκος
Απόστολος
Γάτσιος Δ.
Καναλλάτος Ν.
Κυριακή  24-11-2019   ώρα:11:15
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.
Καραΐσκος
Απόστολος
Αντωνιάδης Ν.
Κατερέλος Ε.
Κυριακή  24-11-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμία - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Βουτσινάς
Άγγελος
Δαμιανού Α.

Μάστορα Μ.
Κυριακή  24-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εθνικός Κεφ.
θωμάς
Βασίλης
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Μιχαλάτος Γ.
Κυριακή  24-11-2019   ώρα:15:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Σάμης
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Καραΐσκος Α.
Ρηγοπούλου Δ.
         
Οι απόντες της 6ης αγωνιστικής λόγω τιμωρίας
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκινη κάρτα
Ποδοσφαιριστής
Ομάδα
Τσάμης Ηλίας
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Ηλιόπουλος Χαράλαμπος
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
         
Αναλυτικά η 6η αγωνιστική
Σάββατο  23/11
Με το μοναδικό παιχνίδι της ημέρας και την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανοίγει η αυλαία του προγράμματος του Σαββατοκύριακου με τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα να φιλοξενούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον Πυλαριακό.
Η ομάδα του μεγάλου χωριού με το αήττητο 4Χ5 νίκες και 1 ισοπαλία στη διοργάνωση, είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο, το πέμπτο φετινό, για να συνεχίσει κορυφή, μιας και ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό της και ο δεύτερος με -1 βαθμό Παλληξουριακός, επίσης αήττητος, αλλά και με το απόλυτο, απειλεί.
Μέχρι τώρα η ομάδα του Γ. Τόγια δείχνει ικανή να πετύχει τους στόχους της, διεκδικώντας τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο.
Οι φιλοξενούμενοι του Πυλαριακού, ξεκίνησε εντυπωσιακά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ μετά το ρεπό του, δέχθηκαν την περασμένη αγωνιστική την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση και μάλιστα εντός έδρας, από την Εικοσιμία 3-0, χωρίς φυσικά να τους βγάζει από τους στόχους τους. 
Θα λέγαμε ίσα – ίσα είναι μέσα και με το παραπάνω.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, που δεν έχουν να χάσουν κάτι, θα παραταχθούν με στόχο μια καλή παρουσία, απέναντι σε ένα από τα φαβορί και από εκεί και πέρα ότι θετικό κερδίσουν θα είναι στα συν της ομάδας.
Σε ένα παιχνίδι που όπως προαναφέραμε φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να παρακολουθήσουμε καλό ποιοτικό, ανοικτό ποδόσφαιρο και γιατί όχι να μην χειροκροτήσουμε αρκετά γκολ.
         
Κυριακή 24/11
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/11, αρχικά το πρωί στις 11:15, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με τον αήττητο, δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα (έχει 1 παιχνίδι λιγότερο) Παλληξουριακό, να φιλοξενεί την ουραγό Πρόοδο Ιθάκης.
Οι «ερυθρόλευκοι», μέχρι τώρα και στα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, που έχουν αγωνιστεί, διατηρούν το αήττητο και απόλυτο 5Χ5!
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με αντίπαλο την Ιθακήσια ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο και να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι το φαβορί και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν, αφού μεταξύ των δύο ομάδων, υπάρχει ποιοτική διαφορά, αλλά και το ρόστερ των γηπεδούχων σίγουρα πιο πλήρη.
Όσον αφορά τους «κοκκινόμαυρους» της Ιθάκης, μέχρι στιγμής δεν τα πάνε καθόλου καλά, αφού μετρούν έναν αποκλεισμό από το τοπικό κύπελλο, αλλά και 4 ήττες στα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα!
Σίγουρα κάτι, όχι σύνηθες για την Πρόοδο, η οποία πρέπει να βρει σφυγμό για τη δύσκολη συνέχεια και το νέο παράλληλα ξεκίνημα.
Στο παιχνίδι του Αγίου Αντωνίου, απέναντι σε μια πλήρη και σοβαρή ομάδα, θα παλέψουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο γίνεται. Δύσκολη η αποστολή τους!
Αναμένουμε στο Ληξούρι, ένα ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι, θα δούμε παράλληλα και αρκετά γκολ.
         
Η συνέχεια στις 3 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την αήττητη στο πρωτάθλημα Εικοσιμία, σε ένα παιχνίδι με σημαντικό ενδιαφέρον, να αντιμετωπίζει τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, θέλοντας να συνεχίσει, μετά το σπουδαίο διπλό επί του Πυλαριακού, τη νικηφόρα πορεία της και παράλληλα να παραμείνει κοντά στους πρωτοπόρους.
Η ομάδα της Λειβαθούς, με μια καταπληκτική πορεία σε κύπελλο (αν εξαιρέσει κάποιος της 7αρα του Πυλαριακού  - 3 νίκες, 1 ήττα) αλλά και στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (3 νίκες – 2 ισοπαλίες) και διεκδικεί με αξιώσεις την παρουσία της στους «8» στην πρώτη διοργάνωση, αλλά και τη φετινή είσοδο της στην 4αδα στη δεύτερη!
Από την άλλη, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στην ιστορική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα των "μεγάλων", δεν θα λέγαμε ότι τα πάει και άσχημα, αφού μέχρι τώρα και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες – 3 ήττες, ενώ έχει κερδίσει και την πρόκριση του, στους «8» του τοπικού κυπέλλου.
Είναι έναν ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε ένα δυνατό ζευγάρι και τους τυπικά γηπεδούχους, καλύτερους και πιο ποιοτικούς να έχουν, ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση.
Οι «πράσινοι», θα παραταχθούν για το καλύτερο και αν κατακτήσουν βαθμό-ούς, θα είναι επιτυχία για την ομάδα τους, απέναντι σε μια πολύ πιο έμπειρη από αυτούς ομάδα, ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το απόγευμα της Κυριακής, το συγκεκριμένο παιχνίδι, μπορεί να προσφέρει θέαμα και ποιότητα, αφού το «τριφύλλι» προσπαθεί, εκτός των βαθμών και μάλλον τα έχει καταφέρει, να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
         
Την ίδια ώρα στα Τζαννάτα, οι περυσινοί πρωταθλητές του Α.Ο. Πρόννων, σε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, θα αντιμετωπίσουν των εκ των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, Εθνικό Κεφαλονιάς.
Ένα παιχνίδι που σίγουρα είναι το φαβορί και μοναδικό ζητούμενο από τον Δημ. Ζησιμάτο και τους ποδοσφαιριστές του είναι η κατάκτηση της νίκης και ενός ακόμη τρίποντου, μετά μάλιστα τη νέα «γκέλα» του Ενωσιακού και το "Χ"με αντίπαλο την Εύγερο την περασμένη αγωνιστική.
Μέχρι τώρα και στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει, δεν δείχνουν την περυσινή τους συνέπεια και ποιότητα, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει από νωρίς αρκετά πίσω, αφού βρίσκονται στην 5η θέση, ισόβαθμη του Πυλαριακού με 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα και 7 βαθμούς στο ενεργητικό τους, -6 από τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Έτσι, ούτε λόγος να γίνεται για το τι θα διεκδικήσουν οι γηπεδούχοι.
Οι φιλοξενούμενοι, με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα μέχρι τώρα, παρουσιάζουν μια μέτρια εικόνα με αποτέλεσμα να έχουν μείνει ήδη εκτός τοπικού κυπέλλου και να βρίσκονται ουραγοί του βαθμολογικού πίνακα, αφού στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα, μετρούν ισάριθμες ήττες και κινδυνεύουν.
Βέβαια, στο συγκεκριμένο παιχνίδι γνωρίζουν την δυσκολία ενός θετικού αποτελέσματος, όμως θα παραταχθούν στα Τζαννάτα για την καλή παρουσία, την έκπληξη και το καλύτερο, απέναντι σε ένα ανώτερο αντίπαλο και μάλιστα στην έδρα του.
Περιμένουμε και εδώ ένα ανοικτό παιχνίδι, άλλωστε καμία από τις ομάδες δεν θα κερδίσει κάτι αν παίξει αμυντικά, αφού και οι δύο θέλουν βαθμούς!
Όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα πρέπει να το αποδείξουν.
         
Τέλος, επίσης την ίδια ώρα, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, στο πιο ενδιαφέρον αγωνιστικά και βαθμολογικά παιχνίδι του προγράμματος, η Εύγερος φιλοξενεί την ουραγό Σάμη.
Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή μέχρι τώρα παρουσία στις φετινές τοπικές διοργανώσεις, τα πηγαίνουν μια χαρά στο πρωτάθλημα, όπου μετά τα τέσσερα και δύσκολα παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς (1 νίκη – 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα).
Ενώ στο κύπελλο έχουν ολοκληρώσει τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων, παίρνοντας πανάξια το δεύτερο εισιτήριο του Γ’ ομίλου, πίσω από τον Παλληξουριακό.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι στόχος είναι η νίκη και ένα δεύτερο τρίποντο προκειμένου να ανέβουν περισσότερο βαθμολογικά.
Οι φιλοξενούμενοι, είναι μέχρι στιγμής χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αφού μετρούν 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, ενώ και στο κύπελλο δεν έχουν πείσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άμεσα, να βρεθούν εκτός συνέχειας.
Ούτε λόγος να γίνεται ποιος θα είναι ο στόχος της ομάδας του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νίκη και μόνο νίκη, που θα δώσει τους τρεις πρώτους και πολύ σημαντικούς βαθμούς, αλλά και  καλή ψυχολογία που τελευταία έχει χαθεί.
Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και σίγουρα στα Φαρακλάτα, την Κυριακή το απόγευμα, αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό και ποιοτικό ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει πολλά για την τύχη των δύο ομάδων στη συνέχεια.
Θεωρούμε και τις δύο ομάδες ικανές να πετύχουν το στόχο τους!
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθμ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
5
4
1
0
10 - 02
13
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός
4
4
0
0
11 - 00
12
3.
Α.Ο. Εικοσιμίας
5
3
2
0
13 - 03
11
4.
Α.Ο. Φωκάτα
5
3
1
1
10 - 04
10
5.
Α.Ο. Πρόννοι 
4
2
1
1
03 - 01
07
6.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5
2
1
2
06 - 08
07
7.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5
2
0
3
06 - 10
06
8.
Π.Α.Ο. Εύγερος
4
1
2
1
02 - 03
05
9.
Α.Ο. Σάμης
5
0
0
5
02 - 12
00
10.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
4
0
0
4
03 - 12
00
11.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
4
0
0
4
02 - 13
00
        
Η επόμενη (7η αγωνιστική)
(30/11 & 1/12/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος
3.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης - Α.Ο. Πρόννοι
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα
5.
Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
6.
Ρεπό: Α.Ο. Εικοσιμίας
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου