Τετάρτη, Νοεμβρίου 6

6-2 τα Διλινάτα επικράτησαν του Ηρακλή Πρόννων και τον άφησαν εκτός θεσμού


Δεν…. χαρίστηκαν του Ηρακλή Πρόννων τα Διλινάτα σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αφού επικράτησαν με σκορ 6-2 στον τελευταίο παιχνίδι της σειράς για τον Α’ όμιλο.
Έτσι, η δεύτερη ομάδα που περνάει στους «8» της διοργάνωσης είναι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, που λίγο νωρίτερα έκανε το καθήκον του απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης και με πολύ αγωνία περίμενε τα ευχάριστα νέα.
Με λίγα λόγια, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους γηπεδούχους, που έκλεισαν τη σειρά αήττητοι και μάλιστα με το απόλυτο 6Χ6, να είναι καλύτεροι να παίζουν και για τη φανέλα τους και τελικά να παίρνουν μια δίκαιη και σχετικά εύκολη νίκη.
Για τον Ηρακλή, δεν χρειάζονται στεναχώριες και απογοήτευση, αφού σε έναν δύσκολο όμιλο με τρεις ανώτερης κατηγορίας ομάδες, κατάφερε να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις να παίρνει αποτελέσματα και το κυριότερο να διεκδικεί την πρόκριση του, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της σειράς.
Τους αξίζουν πολλά μπράβο και σίγουρα πρέπει να κρατήσουν τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν από αυτό το υπέροχο «ταξίδι», βάζοντας γερές βάσεις για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες!
Φάσεις και γκολ
Έχοντας την υπεροχή οι γηπεδούχοι θα χτυπήσουν από αριστερά με σέντρες, κυρίως με τον Κ. Τζωρτζάτο, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων.
Στο 18’ θα έχουμε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με την σέντρα του Ντεντλάλα και τον Κοσμάτο να πιάνει μια κεφαλιά που με την επέμβαση του Σταθάτου σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Νέα ευκαιρία χάνεται στο 21’ στην κοντινή προβολή του Κοσμάτου και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Σταθάτου.
Στο 26’ ο Κ. Τζωρτζάτος και πάλι από αριστερά, θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή και τον Σταθάτο να διώχνει την μπάλα κόρνερ στην κοντινή κεφαλιά του Κοσμάτου.
Το κόρνερ εκτελείται από δεξιά με τον Μπαζάρογλου και η νέα κοντινή κεφαλιά του Δημ. Τζωρτζάτου, στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ηρακλή.
Στο 27’ θα ανοίξει όμως το σκορ 1-0, με ένα πανέξυπνο γκολ του έμπειρου Μπαζάρογλου, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί το κακό βολέ του Σταθάτου θα κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ από πολύ μακριά και η μπάλα θα αναπαυθεί στα δίχτυα.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, το όνειρο των φιλοξενούμενων αρχίζει να χάνεται, αφού ο Αλ. Τζωρτζάτος με κοντινή κεφαλιά στο α’ δοκάρι, μετά την σέντρα από αριστερά του Κ. Τζωρτζάτου, θα πετύχει το 2-0.
Το 3-0 θα είναι και πάλι από ένα νέο υπέροχο σε έμπνευση τέρμα του Μπαζάρογλου, όταν θα δει εκτός εστίας τον Σταθάτο και με ψηλοκρεμαστό σουτ και πάλι από μακριά, θα στείλει την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Τελευταία καλή στιγμή στο α' ημίχρονο στο 37’ με τον Κοσμάτο να χάνει ακόμη μια καλή ευκαιρία, όταν στο τετ α τετ του με τον Σταθάτο πλασάρει άουτ.
Με αυτό το 3-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θα μπουν και πάλι δυνατά και στο 47’ ο Κοσμάτος θα χάσει την ευκαιρία να γίνει σκόρερ, αφού το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί από κοντά, θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
Μετά από 2’ η ομάδα του Γ. Τόγια θα πετύχει το 4-0 με ωραίο συρτό σουτ του Πεφάνη από τα όρια της περιοχής, μετά την πάσα του Ντεντλάλα.
Το 5-0 θα πετύχει στο 50’ ο Γ. Βουκελάτος με σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά την σέντρα από δεξιά του Γεωργόπουλου.
Ο Ηρακλής θα μειώσει στο 53’ με ωραίο πλασέ στην κόντρα του Κ. Στάβερη σε 5-1.
Ο Βουκελάτος στο 53’ θα είναι ο σκόρερ του 6-1 με κοντινό σουτ, ύστερα από ωραία πάσα του Πεφάνη.
Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 55’ με την κεφαλιά του Κ. Στάβερη να φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Ο Βουκελάτος στο 58’ θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Σταθάτου.
Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι, θα μειώσουν ακόμη περισσότερο με κοντινό πλασέ στην κίνηση του Σπ. Ρασσιά για το 6-2.
Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι ένα σουτ στην κίνηση του Βαλσαμή που θα διώξει δύσκολα την μπάλα με γροθιές ο Dervisaj.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τον κ. Ν. Χατζηγεωργίου και την κα Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Dervishai, Τζωρτζάτος Δημ. (46’ Γεωργόπουλος), Τζωρτζάτος Αλ., Τζωρτζάτος Χρ. (46’ Πεφάνης), Νεστερένκο Α., Νεστερένκο Ι., Ντεντλάλα, Κοσμάτος, Μπαζάρογλου (46’ Βουκελάτος), Τζωρτζάτος Κ. (70’ Τζωρτζάτος Διον.), Πούλα.
Ηρακλής Πρόννων:(Σπ. Τζωρτζάτος), Σταθάτος Γ., Δημητράτος, Ρασσιάς Γ., Σολωμός, Ρώσσης (67’ Βαλσαμής), Rrapaj (42’ Σπαθής Α.), Μανέντης, Σταθάτος Γ., Lluκa (67’ Θεοδωράτος), Στάβερης Κ., Καμπίτσης (17’ Ρασσιάς Σπ.).
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό αγώνα
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου