Παρασκευή, Νοεμβρίου 15

Η Ακαδημία Κεφαλονιάς στο πρωτάθλημα παμπαίδωντης ΕΣΚΑΗ

Το ΔΣ του συλλόγου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συμμέτοχη της ομάδας μπάσκετ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στο πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2019-2020 της ΕΣΚΑ-Η. Η πρεμιέρα θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Πάτρα απέναντι στον ΑΟ Γλαύκου.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ στην παρθενική της συμμετοχή σε επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας, είναι η εκπρόσωπος της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ στις ηλικίες παιδιών γεννηθέντων 2005-2006.
Παρότι νεοσύστατος, ο σύλλογος επέλεξε να αγωνιστεί σε ένα ισχυρό όμιλο απέναντι σε ιστορικές ομάδες της Πάτρας, έχοντας από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας αθλητών. Στόχος της συμμετοχής είναι η απόκτηση ρεαλιστικών εικόνων μέσα από αγώνες  με  υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ με σεβασμό απέναντι στα παιδιά που την εμπιστεύονται, επιδιώκει να αγωνίζεται απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. (ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014,  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ, ΕΣΠΕΡΟΣ, ΓΛΑΥΚΟΣ, ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ)
Μέσα σε μόλις έξι (6) μήνες δραστηριότητας ο σύλλογος έχει καταφέρει να δημιουργήσει τέσσερα τμήματα υποδομών (juniors, pro mini Β, pro mini Α, mini- παμπαίδες) με  σχεδόν 70 παιδιά-αθλητές στις τάξεις του και να δηλώσει ήδη συμμετοχή στο πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚΑ-Η. Στο άμεσο μέλλον στόχος είναι η δημιουργία περισσότερων τμημάτων υποδομής, η ίδρυση τμήματος ΑΜΕΑ και η συμμετοχή στο τουρνουά mini που ξεκινά τον Φεβρουάριο.
Για τους ομίλους, το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα μπορείτε να πληροφορήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://eskah.gr/prwtathlimata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου