Παρασκευή, Νοεμβρίου 8

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 9-10/11 Η 4η αγωνιστική του
τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2019-2020
Συνέχεια και αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11/11 στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής και των 4 συνολικά αγώνων του προγράμματος, αφού αυτός μεταξύ Α.Ο. Φωκάτων – Α.Π.Σ. Πυλαριακού ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/11.
Έτσι θα έχουμε ένα το Σάββατο 9/11, το απόγευμα στο Ληξούρι και τα υπόλοιπα τρία την επόμενη ημέρα, Κυριακή 10/11, σε Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Τζαννάτα.
Μια ακόμη αγωνιστική με ντέρμπι και αγώνες που ενδιαφέρουν όλες τις ομάδες, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα!
Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ της Εικοσιμίας και των πρωτοπόρων Διλινάτων, αλλά και αυτό του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Προόδου Ιθάκης στο ίδιο γήπεδο
Ο Α.Ο. Εθνικός Κεφαλονιάς αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  9-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Παλληξουριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Χρηστάτος
Σπύρος
Αντωνιάδης Ν.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  10-11-2019   ώρα:11:15
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.
Καραΐσκος
Απόστολος
Δαμιανού Α.
Μάστορα Μ.
Κυριακή  10-11-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα 
Καραΐσκος
Απόστολος
Αντωνιάδης Ν.
Μπακάκη Ε.
Κυριακή  10-11-2019   ώρα:15:00
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Σάμης
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Μιχαλιτσιάνου Χ.
Καρλής Α.
         
Αναλυτικά η 4η αγωνιστική
Σάββατο  2/11
              
Με το σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Παλληξουριακό – Εύγερο στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου, το Σάββατο στις 3 το απόγευμα, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι, αήττητοι και με το απόλυτο μάλιστα στις τοπικές διοργανώσεις, θέλουν να προσθέσουν ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους και να διευρύνουν το ρεκόρ τους στο 10Χ10!
Στο κύπελλο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στους ομίλους και συγκεκριμένα στο Γ’, με το απόλυτο 6Χ6 την πρωτιά και φυσικά την είσοδο τους στους «8» της διοργάνωσης.
Ενώ στο πρωτάθλημα, έχουν ισάριθμες νίκες στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται στην 4η θέση με 6 βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατάκτηση του τοπικού Super Cup!
Πληθωρική λοιπόν η παρουσία των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής που σίγουρα φαντάζουν σαν ένα από τα μεγάλα φαβορί για το νταμπλ.
Οι φιλοξενούμενοι του Θ. Βουκελάτου, σίγουρα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, με μια σοβαρή, όσο και αθόρυβη παρουσία, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Γ’ ομίλου, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες και τις δύο μάλιστα από τον αυριανό της αντίπαλο. Την τελευταία αγωνιστική με τον Εθνικό στο ίδιο γήπεδο προκρίνονται ακόμη και με ήττα με λιγότερο από τρία τέρματα.
Και στο πρωτάθλημα τα πάνε πολύ καλά και με μια νίκη, μια ισοπαλία στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, βρίσκονται αήττητοι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ έχουν κάνει και το ρεπό τους.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τώρα, οι γηπεδούχοι με όπλο την δυνατή τους έδρα, αλλά και την ανωτερότητα τους, είναι το φαβορί και θέλουν να το αποδείξουν απέναντι σε μια καλή ομάδα.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί και στην πορεία μήπως «κλέψουν» κάποιο βαθμό.
Περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι με θέαμα και ίσως μερικά παραπάνω γκολ, από ότι στο μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο.
              
Κυριακή  10/11
Η συνέχεια της 4ης αγωνιστικής μεταφέρεται για την Κυριακή 10/11 το πρωί, όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 11:15, ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς συνεχίζοντας τις απανωτές αναμετρήσεις του με την Πρόοδο Ιθάκης, θέλει να προχωρήσει με επιτυχία και αυτή την αγωνιστική, μετά την εντυπωσιακή του επικράτηση στο Ληξούρι, με αντίπαλο τον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Είναι ένα παιχνίδι που εκτός από τους «πράσινους» και οι Ιθακήσιοι «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς σε ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει το κίνητρο που λείπει και έχει φέρει την ομάδα τους σε ένα πολύ μεγάλο αρνητικό φετινό ρεκόρ σε κύπελλο και πρωτάθλημα με 9Χ9 ήττες.
Η παρουσία των γηπεδούχων στη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου, όπου κέρδισαν την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του θεσμού με 3 νίκες και 3 ήττες ως 2οι στην κατάταξη του Α’ ομίλου, μετά τα Διλινάτα, ήταν αρκετά καλή.
Στο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησαν καλά και αρχικά με δύο συνεχόμενες ήττες προβλημάτιζαν, στη συνέχεια και την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχαν την πρώτη και ιστορική νίκη τους στην Α’ κατηγορία, μέσα στο Ληξούρι επί του Εθνικού και έτσι επέστρεψαν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία
Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό, αφού με 2η συνεχόμενη νίκη θα αποκτήσουν βαθμολογικό αέρα και παράλληλα εμπιστοσύνη για τη συνέχεια, πολύ περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι που αν επιτευχθεί θα είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.
Οι φιλοξενούμενοι, όπως προαναφέραμε φέτος δεν τα πάνε καθόλου καλά στο ξεκίνημα, ήδη μετρούν έναν αποκλεισμό από το τοπικό κύπελλο και μάλιστα χωρίς να έχουν συγκεντρώσει, έστω κάποιον βαθμό.
Και στο πρωτάθλημα μια από τα ίδια. Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι παίζουν πολλά και ότι κερδίσουν θα είναι ένα τεράστιο όφελος για αυτούς.
Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, τους Θιακούς σαφώς πιο ενισχυμένους, σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης και την σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 3-0 των «πράσινων» του Αργοστολίου.
Έτσι οι δύο ομάδες θα έχουν βασικά σαν στόχο να μην φύγουν με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Αυτή είναι η 3η φορά που συναντιούνται φέτος οι δύο ομάδες, αφού βρέθηκαν και πάλι αντίπαλες στο τοπικό κύπελλο, με τους γηπεδούχους να έχουν δυο νίκες (2-1 στην Ιθάκη και 3-0 στο Αργοστόλι).
                         
Η συνέχεια το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όπου στις 3 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Εικοσιμία με κομμένα τα «φτερά» της, από το «χαστούκι» του Καραβόμυλου για το τοπικό κύπελλο, φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος τον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο. Διλινάτων.
Ένα παιχνίδι που εκ των πραγμάτων, ανεξάρτητα την ετοιμότητα των δύο ομάδων και εκ προοιμίου είναι είναι χαρακτηρισμένο σαν ντέρμπι.
Ένα παιχνίδι δύναμης και πάθους και τις δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια να μας προσφέρουν, αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και παράλληλα να διεκδικήσουν το καλύτερο.
Οι γηπεδούχοι, μετά την «σφαλιάρα» και το 7-1 στον Καραβόμυλο από τον Πυλαριακό για το τοπικό κύπελλο, θέλουν να την ξεπεράσουν άμεσα και να διεκδικήσουν το καλύτερο, επιστρέφοντας και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.
Φέτος, ξεκίνησαν πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε την πρώτη ήττα, που προαναφέραμε στο κύπελλο, βρίσκονται επικεφαλής στον Β’ όμιλο, ισόβαθμοι του Πυλαριακού, ενώ στο πρωτάθλημα διατηρούν το αήττητο, αφού σε τρεις αγώνες έχουν δύο νίκες και μια ισοπαλία.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, στις φετινές διοργανώσεις παραμένουν αήττητοι με πολύ καλή παρουσία παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.
Στο κύπελλο, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους «8» της διοργάνωσης, μάλιστα αήττητοι και πρώτοι στον Α’ όμιλο, με το απόλυτο σερί των 6Χ6!
Επίσης και στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας διατηρούν το απόλυτο 3Χ3, αφού έχουν ισάριθμες νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και οδηγούν την κούρσα εκ του ασφαλούς!
Σίγουρα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο, ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή, μιας και ακόμη δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.
Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, που ελπίζουμε να έχει καλό θέαμα και γκολ.
Σε τέτοια παιχνίδια είναι παρακινδυνευμένο να θεωρηθεί κάποια από τις δύο ομάδες φαβορί, αφού και οι δύο είναι ικανές για το καλύτερο.
Τώρα μένει να δούμε κατά πόσο έχουν ξεπεράσει το σοκ της εφτάρας οι φιλοξενούμενοι και αν μπορούν να αποδείξουν ότι απλά στον Καραβόμυλο, βρέθηκαν σε μια πολύ κακή ποδοσφαιρικά ημέρα για αυτούς.
Σίγουρα, δεν πρέπει να υποτιμηθούν και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα του «μεγάλου χωριού» και είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο ντέρμπι.
              
Την ίδια ώρα στα Τζαννάτα και στον αγώνα που πέφτει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, οι Πρόννοι φιλοξενούν την Σάμη και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, μετά την τελευταία εντός έδρας ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, από τον Παλληξουριακό.
Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και σίγουρα θα παλέψουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι, με μια πολύ καλή παρουσία στο τοπικό κύπελλο, παραμένουν μέχρι στιγμής αήττητοι με το απόλυτο 4Χ4 και φυσικά βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ ομίλου, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους «8» της διοργάνωσης, έχοντας σχεδόν σίγουρη την πρωτιά.
Στο πρωτάθλημα, η εντός έδρας ήττα που προαναφέραμε, έχει φέρει μια πικρία στο σύνολο του Δημ. Ζησιμάτου που μέχρι στιγμής μετράει 1 νίκη και 1 ήττα στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει, μιας και έχει κάνει το ρεπό της και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας με μόλις 3 βαθμούς ενεργητικό.
Οι φιλοξενούμενοι της Σάμης και στις δύο διοργανώσεις δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν και αυτό το έχουν πληρώσει, μετρώντας 6 ήττες στα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα στις δύο διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα, στο κύπελλο σε 3 αγώνες στο Β’ όμιλο, έχουν 2 ήττες και μόλις 1 νίκη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός διοργάνωσης. Βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς και ένα παιχνίδι όμως λιγότερο.
Αλλά και στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, δεν έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού σε τρεις αγώνες έχουν ισάριθμες ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα με 0 βαθμούς!!!
Βέβαια σε αυτή την διοργάνωση έχουν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα.
Σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να είναι μεν το φαβορί, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους Σαμικούς, που μπορεί να τους λείπουν τα αποτελέσματα και οι βαθμοί, όμως διαθέτουν μια πολύ επικίνδυνη ομάδα που απαιτεί σεβασμό και προσοχή. Άλλωστε κάποια στιγμή θα βρει τα πατήματα της.
           
Τέλος να σημειώσουμε εδώ, ότι το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ Φωκάτων – Πυλαριακού, ορίσθηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13/11, όπως προαναφέραμε.
         
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
3
3
0
0
7 - 1
9
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
3
2
1
0
9 - 2
7
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
2
1
0
6 - 3
7
4.
Α.Ο. Παλληξουριακός *
2
2
0
0
5 - 0
6
5.
Α.Ο. Φωκάτα
3
1
1
1
3 - 3
4
6.
Π.Α.Ο. Εύγερος *
2
1
1
0
2 - 1
4
7.
Α.Ο. Πρόννοι *
2
1
0
1
2 - 1
3
8.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3
1
0
2
3 - 4
3
9.
Α.Ο. Σάμης
3
0
0
3
2 - 9
0
10.
Α.Ο. Εθνικός
3
0
0
3
2 - 9
0
11.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
3
0
0
3
2 - 10
0
* Παιχνίδι λιγότερο
        
Η επόμενη (5η αγωνιστική)
(16-17/11/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Φωκάτα
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Εικοσιμίας
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς – Α.Ο. Παλληξουριακός
4.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Πρόννοι
5.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Διλινάτα
6.
Ρεπό: Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου