Τρίτη, Νοεμβρίου 5

Η Pre game της 6ης και 4ης αγωνιστικής στον Α' - Γ' όμιλο και Β '- Δ' αντίστοιχα του τοπικού κυπέλλου


Αύριο Τετάρτη 6/11 η 6η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου για τους Α’ - Γ’ ομίλους και 4η σε Β’ – Δ’
Συνέχεια του τοπικού κυπέλλου αύριο Τετάρτη 6/10, με τους έξι αγώνες του προγράμματος, σε Α’ - Β – Γ’ και Δ’ ομίλους.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν, σε Ιθάκη – Αργοστόλι – Ληξούρι – Καραβόμυλο.
Είναι παιχνίδια για την 6η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης στους ομίλους Α’ – Γ’ και 4ης σε Β’ – Δ’.
Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού από το αποτέλεσμα τους κρίνονται και κάποιες προκρίσεις.
Σημαντικότερα από τα έξι, τα δύο του Α’ ομίλου, το Πυλαριακός – Εικοσιμία για τον Β’, κυρίως για τους γηπεδούχους, και τα Φωκάτα – Α.Ε.Κ., Οδυσσέα Ιθάκης – Α.Ο. Πρόννων για τον Δ’.
Ούτε και αυτή την αγωνιστική έχουν ανακοινωθεί οι διαιτητές από την διοργανώτρια, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί, ως είθισται, αύριο το πρωί!!
        
Αναλυτικά οι αγώνες
Τετάρτη  6/11
Με το παιχνίδι του Α’ ομίλου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και την Πρόοδο Ιθάκης, αύριο πρωί και ώρα 11:00, ανοίγει η αυλαία του τοπικού κυπέλλου.
Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν αποχαιρετήσει την διοργάνωση από καιρό με αποτέλεσμα να είναι βαθμολογικά εντελώς αδιάφοροι, όχι όμως και αγωνιστικά.
Για τους γηπεδούχους ισχύει το αντίθετο, αφού θέλουν νίκη και μόνο νίκη και παράλληλα «δώρο» από τα Διλινάτα στο απογευματινό τους παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Ηρακλή Πρόννων, ώστε να εξασφαλίσουν το δεύτερο εισιτήριο για τους «8» του ομίλου.
Με οποιοδήποτε άλλο συνδυασμό μένουν εκτός.
Η πορεία των «πράσινων» στη διοργάνωση δεν είναι και η καλύτερη, αφού στα 5 μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσαν, έχουν μόλις δύο νίκες και 3 ήττες, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύουν.
Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς βαθμό μέχρι τώρα, αφού έχουν 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και έτσι το μόνο κίνητρο τους είναι η 1η νίκη.
Στον Α’ γύρο το «τριφύλλι» είχε περάσει από το Βαθύ με νίκη και σκορ 2-1.
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι, με την αγωνία και το άγχος να βαρύνει τα πόδια των γηπεδούχων, αφού δεν τους φτάνει μόνο η δική τους νίκη, αλλά και η ήττα του δεύτερου στην κατάταξη Ηρακλή Πρόννων. 
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 11:15 στο Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης, σε παιχνίδι για τον Δ’ όμιλο ο τοπικός Οδυσσέας φιλοξενεί του Πρόννους, σε ένα παιχνίδι που ενδιαφέρει και τις δύο ομάδες.
Τους γηπεδούχους για να συνεχίζουν να ελπίζουν στο όνειρο της πρόκρισης και για τους φιλοξενούμενους  να κλείσουν θέση νωρίς – νωρίς στη 8αδα της επόμενης φάσης του τοπικού κυπέλλου.
Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης, με μια μόνο νίκη και δυο ήττες στη διοργάνωση, έχουν δύσκολο έργο στη συνέχεια και μια πρόκριση θα ισοδυναμεί με μια τεράστια επιτυχία.
Δύσκολο μεν, αλλά ποτέ δεν μπορείς να στερείς από κανέναν το δικαίωμα του ονείρου και ιδιαίτερα, όταν αυτό λέγεται ποδόσφαιρο.
Από την άλλη, η ομάδα από τους Πρόννους με το απόλυτο 3Χ3 στην διοργάνωση βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. 
Μια ισοπαλία στα επόμενα τρία παιχνίδια θα το έχουν καταφέρει και μαθηματικά. Για αυτό στον Σταυρό θα πάνε να τελειώσουν την «δουλειά» και να συνεχίσουν χωρίς άγχος μέχρι το τέλος.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να βγει στην πορεία του και ενδιαφέρον.
Τους φιλοξενούμενους, μια κατηγορία παραπάνω να είναι το φαβορί και τους γηπεδούχους να παλεύουν για το καλύτερο. 
Το απόγευμα πλέον, στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σε παιχνίδι του Α’ ομίλου, τα Διλινάτα με εξασφαλισμένη, εδώ και καιρό την πρώτη θέση - πρόκριση, φιλοξενούν τον Ηρακλή Πρόννων, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον από την πλευρά τους.
Οι γηπεδούχοι, βαθμολογικά αδιάφοροι, τους είναι γραφτό να γίνουν οι ρυθμιστές του ομίλου, σχετικά με την δεύτερη ομάδα που θα τους ακολουθήσει στην επόμενη κληρωτίδα της διοργανώτριας.
Και αυτό, γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, την πρόκριση παίρνουν οι Πρόννιοι του Ηρακλή, ενώ σε περίπτωση νίκης και εφ’ όσον λίγο νωρίτερα ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς έχει επικρατήσει της Προόδου στο ίδιο γήπεδο, το εισιτήριο αλλάζει χέρια και πηγαίνει στους «πράσινους».
Το σίγουρο είναι ότι τα Διλινάτα μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορα, όμως θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα ανεβάσει το  σερί τους στο απόλυτο 6Χ6!
Οι φιλοξενούμενοι του Ηρακλή, με μια αξιοπρόσεχτη μέχρι στιγμής παρουσία, θα παραταχθούν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ότι μπορούν να κατακτήσουν τον βαθμό που υπολείπεται και ένα μεγάλο όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
Σίγουρα, αυτά τα σενάρια που προαναφέραμε μπορεί και να μην έχουν καμία αξία, αν το πρωί ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς έχει κάνει κάποια γκέλα, με αποτέλεσμα το απογευματινό παιχνίδι να γίνει επίσης αδιάφορο και για τους δύο.
Περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοικτό με γκολ, θέαμα και τους γηπεδούχους φαβορί για την 6η σερί νίκη τους στο θεσμό!
Την ίδια ώρα στον Καραβόμυλο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, στο μοναδικό του Β’ ομίλου, ο δεύτερος της κατάταξης Πυλαριακός, σε ένα παιχνίδι με έντονο βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον, φιλοξενεί την πρωτοπόρο του ομίλου Εικοσιμία.
Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει προκρίσεις και την τελική κατάταξη των ομάδων, αφού σε αυτό τον όμιλο τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στην 8αδα της διοργάνωσης, οι σημερινοί αντίπαλοι και η Σάμη.
Με μια νίκη, οι γηπεδούχοι θα βρεθούν ένα βήμα από την είσοδο τους, ενώ με ισοπαλία ή ήττα δυσκολεύουν τα πράγματα.
Για τους φιλοξενούμενους ένα νέο τρίποντο θα τους είναι αρκετό να κερδίσουν και μαθηματικά το πρώτο εισιτήριο της σειράς.
Στα τρία μέχρι σήμερα παιχνίδια, που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι με μια πολύ καλή αγωνιστικά και βαθμολογικά παρουσία, έχουν δύο νίκες, μία ήττα και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Λειβαθούς, με την αήττητη μέχρι τώρα πορείας της στην διοργάνωση και το απόλυτο 3Χ3, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πολύ κοντά να βρεθεί στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Στον Καραβόμυλο περιμένουμε ένα καλό και ποιοτικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες με καλή παρουσία φέτος, που μπορούν να μας προσφέρουν θέαμα και γκολ.
Και οι δύο είναι ικανές για το καλύτερο, που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη άνεση για τη συνέχεια.
Στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, την ίδια επίσης ώρα και σε παιχνίδι του Γ’ ομίλου, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Έρυσο σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Οι γηπεδούχοι, με μια καταπληκτική πορεία έως τώρα, έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, ενώ διατηρούν το απόλυτο 5Χ5 στη διοργάνωση και φυσικά βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στην τελευταία αγωνιστική, μοναδικός τους στόχος, απέναντι στην αδιάφορη Έρυσσο της Β’ κατηγορίας, είναι μία ακόμη νίκη για να κλείσουν τη σειρά με το απόλυτο 6Χ6!
Συνολικά στη φετινή περίοδο και στις τοπικές διοργανώσεις, η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, παραμένει αήττητη, αφού έχει μόνο νίκες (1 Super Cup, 5 στο κύπελλο και 2 στο πρωτάθλημα), διατηρώντας, όπως προαναφέραμε το απόλυτο!
Η Έρυσσος, με μια καλή παρουσία, τηρουμένων των αναλογιών, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, απέναντι σε τρεις ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας, προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν εμπειρίες από αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές της, κάτι που σαν στόχος σίγουρα επιτεύχθηκε.
Η παρουσία της στη διοργάνωση θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα των αδελφών Σ.-Δ. Καππάτου να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να διεκδικήσει, κατ’ αρχήν μια θέση στην τελική 4αδα και στη συνέχεια θέση που οδηγεί στην Α’ κατηγορία για να γράψει παράλληλα και ιστορία!
Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, το περιμένουμε ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ και γιατί όχι και θέαμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναμφισβήτητα το φαβορί της συνάντησης, ενώ ο Ηλ. Ζερβός αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς, κυρίως ποδοσφαιριστές, να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αγωνιζόμενοι στη βασική ενδεκάδα.
Τέλος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 17:15, υπό το φως των προβολέων, στο μεγάλο ντέρμπι του Δ’ ομίλου τα Φωκάτα, φιλοξενούν την Α.Ε.Κ. σε ένα παιχνίδι που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την ομάδα που θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης στον επόμενο γύρο.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον από τους φίλους των δύο ομάδων.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, με μια μέτρια γενικά παρουσία στον θεσμό και συγκομιδής βαθμών, δεν έχουν κανένα απολύτως περιθώριο ήττας, ενώ και η ισοπαλία δεν τους εξασφαλίζει.
Έτσι, μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη, που αυτόματα θα τους χρήσει φαβορί για να συνεχίσουν στον θεσμό.
Μέχρι τώρα σε 3 αγώνες στη σειρά, έχουν μόνο μία νίκη, ενώ μετρούν δύο ήττες και βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι της αντιπάλου τους και του Οδυσσέα Ιθάκης, με μόλις 3 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι του Σπ. Παπαδάτου, με πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα και στην επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα, έχει και αυτή βαθμολογικά την ίδια ακριβώς πορεία και τα ίδια αποτελέσματα, μόνο που στον Α’ γύρο, είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους, κάτι που μπορεί μετρήσει στη συνέχεια.
Σίγουρα, περιμένουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, δυνατό και τις ομάδες να δίνουν "μάχη" για τη νίκη όπου μετά το 90λεπτο, θα τις φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στους «8», ιδιαίτερα αν αυτή έρθει από τους «κιτρινόμαυρους» του Αργοστολίου.
        
Η βαθμολογία
Α’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Διλινάτα
5
5
0
0
19 - 01
15
2.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόν.
5
3
0
2
10 - 11
09
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5
2
0
3
09 - 13
06
4.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
5
0
0
5
03 - 16
00
        
Β’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Εικοσιμίας
3
3
0
0
12 - 1
9
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
2
0
1
10 - 4
6
3.
Α.Ο. Σάμης
3
1
0
2
9 - 3
3
4.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
0
0
3
1 - 24
0
         
Γ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
5
5
0
0
15 - 00
15
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος
5
3
0
2
10 - 06
09
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
5
2
0
3
05 - 15
06
4.
Α.Ο. Ερύσσου
5
0
0
5
04 - 13
00
        
Δ’ Όμιλος
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Πρόννοι
3
3
0
0
6 - 3
9
2.
Α.Ο. Φωκάτα
3
1
0
2
5 - 4
3
3.
Α.Ε.Κ.
3
1
0
2
3 - 4
3
4.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
3
1
0
2
4 - 7
3
         
Η επόμενη 5η σε Β’ – Δ’ ομίλους
(13-27/11/2019)
Β’  Όμιλος        
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο Εικοσιμίας
2.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
        
Δ’  Όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Ο. Φωκάτα – Α.Ο. Πρόννοι
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου