Κυριακή, Ιανουαρίου 19

"Σκόνταψε" στην εξαιρετική Σάμη... Ισόπαλος 1-1 ο Παλληξουριακός


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ανάμεσα στον Α.Ο. Σάμης και τον πρωτοπόρο μέχρι τότε, Α.Ο. Παλληξουριακό.
Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, μοιράζοντας τους βαθμούς και τις εντυπώσεις.
Σε γενικές γραμμές, είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τους γηπεδούχους, να αμύνονται χτυπώντας στην κόντρα επίθεση, με κύριους εκφραστές τους Περιβολάρη, Διον. Βιτωράτο και Ζαχαράτο, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθούν στο σκορ αρκετά νωρίς.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’, οι γηπεδούχοι θα κάνουν το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Ζησιμάτο και την μπάλα να καταλήγει, λίγο έξω, από το δεξί δοκάρι του Τσέτσα.
Στο 12´ ο Μαυροειδής θα κάνει ένα μακρινό σουτ, ο Μωραΐτης όμως, θα μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Οι γηπεδούχοι στο 18’ θα ανοίξουν το σκορ στο 0-1.
Συγκεκριμένα, ο Περιβολάρης από δεξιά, θα κάνει τη σέντρα και ο Ζαχαράτος, με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσετσα.
Στο 35´ οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1 με πέναλτι
όταν ο Ηλιόπουλος θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Παπαδημάτο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Χαρ. Μαυροειδής, που θα είναι εύστοχος, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κ. Μωραΐτη.
Αυτό θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου, ο Παλληξουριακός θα προσπαθήσει να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, πιέζοντας τους γηπεδούχους.
Στο 49’ ο Ρεμούντης θα μπει στην περιοχή από πλαγιά δεξιά, όμως το σουτ που επιχειρεί, θα εξουδετερώσει ο Κ. Μωραΐτης.
Στο 55’ νέα καλή στιγμή και πάλι του Ρεμούντη για τους «ερυθρόλευκους» από δεξιά, με το σουτ του επιθετικού των φιλοξενούμενων να μπλοκάρεται και πάλι από τον Κ. Μωραΐτη.
Στο 70’, η Σάμη θα χάσει πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει δεύτερο το δεύτερο της τέρμα στον αγώνα, όταν ο Περιβολάρης θα μπει από δεξιά, θα κάνει την παράλληλη πάσα στον νεαρό Δ. Βιτωράτο, με τελευταίο να κάνει το πλασέ, και την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Τσέτσα.
Στο 85’, πολύ μεγάλη φάση για τον Παλληξουριακό και τον Λυκούδη, να κάνει το σουτ από τον ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα όμως θα περάσει ελάχιστα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κ. Μωραΐτη.
Έτσι θα παραμείνει το 1-1 ως το τέλος, τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια μεγάλη ισοπαλία και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν μεν το αήττητο, όμως να μην καταφέρνουν τον στόχο τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που ήταν το τρίποντο και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, μετά από πάρα πολύ καιρό, να βρεθούν κάτω από την κορυφή.
Η ισοπαλία αυτή, είναι η δεύτερη για την ομάδα του Ηλ. Ζερβού στο τρέχον πρωτάθλημα.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Γ. Αλυσανδράτου.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Παπαδημάτος (78’ Κορσιάνος), Καψογιώργης (70’ Μετάι), Βιτωράτος Κ., Πολυχρονάτος, Μωραΐτης Ν. (89’ Τρίφι), Ζησιμάτος, Καππάτος, Ζαχαράτος (67’ Σοφιανός), Βιτωράτος Δ., Περιβολάρης.
Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Τσέτσα, Μαρούλης (75’ Μουρελάτος Χ.Σ.), Μαυροειδής Χ., Λούλουδας, Λυκούδης, Ηλιόπουλος (46’ Αρμάντο), Κουκοβίνος, Ρεμούντης, Μουρελάτος Χαρ. (75 Xoxhiaj), Μαυροειδής Ν. (75’ Λούσκος), Μαρκάτος Σπ..
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου