Κυριακή, Ιανουαρίου 12

Επιτέλους νίκη για τον Πυλαριακό 2-1 την Εύγερο


Στον Καραβόμυλο σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Πυλαριακός θα σταματήσει το αρνητικό σερί που μέτραγε με 7 συνεχόμενες ήττες και την κατάλληλη στιγμή, θα πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στην πολύ δυνατή Εύγερο και θα ανασάνει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.
Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι με μεγάλη αγωνία, να προσφέρουν καλό θέαμα.
Χάθηκαν αρκετές και καλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο, το θέαμα θα παραμείνει το ίδιο καλό και οι ομάδες θα πετύχουν τρία τέρματα, δύο οι γηπεδούχοι και 1 οι φιλοξενούμενοι.
Τελικά οι γηπεδούχοι θα πάρουν ένα «χρυσό» τρίποντο στο τέλος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που όπως προαναφέραμε, ήρθε την κατάλληλη στιγμή και πλέον βάζουν γερές βάσεις για τον στόχο της άμεσης παραμονής τους στην κατηγορία.
Η ομάδα των Φαρακλάτων, στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3’ θα μπορούσε να είχαν φέρει και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, όμως ο Κανάκης θα χάσει την τεράστια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να γίνει «ήρωας»!
Οι φιλοξενούμενοι, με αυτή την ήττα χάνουν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια τους για είσοδο στην τελική 4αδα, αφού έχουν μείνει πίσω 10 ολόκληρους βαθμούς, από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις.
Εδώ να αναφέρουμε ότι, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ν. Ψάλτης είδε την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του κ. Καραΐσκου.
Τα γκολ
Το πρώτο μισό του αγώνα θα ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα προηγηθούν στο σκορ 1-0 με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Α. Γιαννάτου, από αριστερά της περιοχής και ενώ η μπάλα θα βρει πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι, θα απαντήσουν με την ισοφάριση και το 1-1 στο 59’, μετά από ένα φάουλ – γέμισμα του Ψάλτη, από το κέντρο στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί ο Ν. Παπαναστασάτος θα στείλει την μπάλα με το κεφάλι στο δοκάρι και στην επαναφορά,  ο Βαγγελάτος από κοντά με μια νέα κεφαλιά θα την στείλει στα δίχτυα του Φλαμιάτου.
Το παιχνίδι κρεμόταν σε μια κλωστή, αφού ήταν αρκετά ανοικτό, και στο 89’ ο διαιτητής κ. Απ. Καραΐσκος βλέπει σπρώξιμο του Κ. Παπαναστασάτου στην περιοχή στον Φάντη και δείχνει πέναλτι.
Εκτελεί ο Κλειτογιάννης που είναι εύστοχος και πετυχαίνει το 2-1 των φιλοξενούμενων, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων της ομάδας τους.
Μια καλή εξέλιξη λοιπόν για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου, που κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει ένα μεγάλο αρνητικό ρεκόρ και να δει πλέον με καλύτερη οπτική γωνία και καλή ψυχολογία τη συνέχεια, ιδιαίτερα όταν αυτή η επιτυχία επιτεύχθηκε επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.
Όσον αφορά αυτή του Θ. Βουκελάτου, σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και για αυτό η νίκη των γηπεδούχων αποκτάει περισσότερη αξία.
Έπαιξε ανοικτό ωραίο ποδόσφαιρο και από ατυχία άφησε τουλάχιστον δύο βαθμούς στον Καραβόμυλο.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τις κες Α. Δαμιανού και Μ. Μάστορα.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Φλαμιάτος, Τουλάτος (60’ Φάντης), Κλειτογιάννης, Μιχαλάτος, Rexha, Νικολοβιένης Κ. (88’ Φούκας), Γιαννάτος (89’ Κόκκαλης), Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης, Ποταμιάνος, Αλυσανδράτος Σπ..
Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Παπαναστασάτος Χ. (65’ Παπαναστασάτος Κ.), Λάσκαρης, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (70’ Κωτατής), Καραντινός (89’ Παπαναστασάτος Αλ.), Papa, Βαγγελάτος, Κανάκης, Τανουσάι (46’ Βοροκλινιώτης), Θεοδωρόπουλος.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια
                                                        του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου