Σάββατο, Αυγούστου 1

Με χαμόγελα και μεγάλη συμμετοχή η "πρώτη" της Α.Ε.Κ. σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η «πρώτη» φετινή επίσημη προπόνηση της Α.Ε. Κράνης, παρουσία όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος (παλαιών και νέων) καθώς και μελών της διοίκησης. 
Να σημειωθεί εδώ ότι, η ομάδα του Αργοστολίου είναι η πρώτη ομάδα από τις τοπικές, εκτός Παλληξουριακού (ως γνωστόν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας), που ξεκινάει την προετοιμασία της, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!!
Στις 7 το απόγευμα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ύστερα από την διακοπή του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάρτη, απέκτησε και πάλι πνοή αφού οι «κιτρινόμαυροι» ξαναβρέθηκαν μαζί, την μετά εποχή… κορονοϊού και σίγουρα όλα ήταν διαφορετικά.
Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μετά από κάποιες ομιλίες, στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του προπονητή, Σπύρου Παπαδάτου, ο οποίος και φέτος θα είναι στο «τιμόνι» της ομάδας προκειμένου να την οδηγήσει, εκεί που ήταν βρίσκονταν πριν κάποια χρόνια, δηλαδή στην κορυφή του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου για να ξαναγράψει ιστορία.
Σε ότι είχε να κάνει με το κλίμα στον αγωνιστικό χώρο, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, επικρατούσε πίστη, ενώ τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα χείλη ποδοσφαιριστών και διοικούντων, μιας και όλοι πιστεύουν ότι, η προσεχή σεζόν θα είναι ιδανική για αυτούς στην Α’ τοπική κατηγορία, μετά από απουσία 4 ετών.
Το σημερινό πρόγραμμα, που φυσιολογικά δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ, μετά το «ξεμούδιασμα» περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και φυσική κατάσταση.
Το νέο ραντεβού προπονητή – ποδοσφαιριστών δόθηκε για αύριο Κυριακή με τις προπονήσεις πλέον να είναι καθημερινές, με κύριο βάρος στην φυσική κατάσταση, προκειμένου οι δεύτεροι να είναι έτοιμοι με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για τη νέα περίοδο 2020-2021.
Παρακάτω φωτορεπορτάζ από τη σημερινή «πρώτη» της Α.Ε.Κ.






























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου