Παρασκευή, Αυγούστου 30

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2:Το «θαύμα» σταμάτησε στο δοκάρι!


Ο Ατρόμητος πάλεψε το θαύμα στα τελευταία 31' λεπτά του αγώνα με την Αλκμααρ, έκανε το 2-0 με τον Καραγκούνη (74'), αλλά το 2-0 δεν ήταν αρκετό να το στείλει στους ομίλους του Europa League.
Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκό αγώνα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη μνήμη των ανθρώπων του και των φίλων του. Στον αγώνα που ξεκίνησε χθες και εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τη διακοπή του αγώνα στο 59' και τη συνέχισή του το πρωί της Παρασκευής (30/8), ο Ατρόμητος σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να γράψει ιστορία.
Στον αγώνα που ξεκίνησε χθες και εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τη διακοπή του αγώνα στο 59' και τη συνέχισή του το πρωί της Παρασκευής (30/8), ο Ατρόμητος σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να γράψει ιστορία.
Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 2ομόλις λεπτό, λόγω αποβολής του Χένρισκεν και παρά το χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 20', πήρε το προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη από χθες, λίγο πριν από τη διακοπή (53') και σήμερα τα έπαιξε όλα για όλα για να πετύχει δύο γκολ και να πάρει την πρόκριση.
Απέναντι στην ολλανδική ομάδα που μπήκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει μόνο άμυνα στα τελευταία 31 λεπτά του αγώνα, ο Ατρόμητος ευτύχησε να κάνει το 2-0 στο 74' με σκόρερ τον Καραγκούνη (αν και στην επανάληψη φάνηκε ότι μετά το πλασέ του Ιγκλέσιας η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα) και μετά απλά έγινε χαμός.
«Άγγιξε» το θαύμα ο ΑτρόμητοςΗ πίεση έγινε ανυπόφορη για την άμυνα των γηπεδούχων με τους παίκτες του Ατρόμητου από το 80' και μετά να χάνουν αυτά που δεν χάνονται.
Σε δύο περιπτώσεις ο Ιγκλέσιας στο 80' και στο 82' από επίκαιρες θέσεις στην καρδιά της άμυνας της Αλκμααρ, απέτυχε να πετύχει το 3-0, ενώ στο 87' ο Ναπολεόνι με δεξιά βολίδα από το ύψος της μικρής περιοχής τράνταξε το αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Άλκμααρ (Φέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βίργκεβερ, Ζούβελεβ, Βούιτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Γκούντμουντσον, Γιόχανσον (53' Μπεργκούις), Μπέερενς.
Ατρόμητος (Παράσχος):Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46'Γιαννούλης), Ταβλαρίδης (84' Μπρίτο), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ναπολεόνι, Καραγκούνης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (60' Γκαρσία), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου